Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@04:17:28 GMT

پروازهای داخلی فرودگاه اصفهان ۶۷.۵ درصد کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۶۶۷۱۳

پروازهای داخلی فرودگاه اصفهان ۶۷.۵ درصد کاهش یافت

حسن امجدی روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت:از ۲۸ اسفند تا چهارم فروردین سال گذشته ۲۹۷ پرواز داخلی و خارجی در فرودگاه اصفهان انجام شد اما اکنون کلیه پروازهای خارجی این فرودگاه لغو شده و پروازهای داخلی نیز نسبت به مدت مشابه پارسال حدود ۶۷.۵ درصد کاهش داشته‌ است.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۲۵۹ پرواز داخلی در فرودگاه اصفهان انجام شد، اضافه کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و کاهش سفرهای نوروزی، پرواز ورودی و خروجی در فرودگاه اصفهان از ۲۸ اسفند سال گذشته تا چهارم فروردین سالجاری به ۹۶ پرواز رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل فرودگاه های استان اصفهان، تعطیلی فرودگاه‌های کشور را در حیطه اختیارات شورای امنیت ملی دانست و افزود: فرودگاه بین‌المللی شهید بهشتی اصفهان برای اکثر پروازهای عبوری از فضای کشور نقش فرودگاه احتیاطی فرود اضطراری را دارد و به همین دلیل باید به صورت ۲۴ ساعته در ۳۶۵ روز سال عملیاتی باشد.

وی اضافه کرد: به‌منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، تمهیدات مختلفی در این فرودگاه اندیشیده شده‌ است و فضاهای فرودگاه و تجهیزات جابه‌جایی مسافر ضد عفونی و مسافران نیز هنگام ورود و خروج تب‌سنجی می‌شوند.

امجدی از ضدعفونی مستمر ناوگان حمل و نقل عمومی فرودگاه خبر داد و تاکید کرد: ناوگان تاکسیرانی فرودگاه، اتوبوس شرکت واحد ویژه فرودگاه و سرویس‌های ایاب و ذهاب پرسنل به صورت مداوم ضدعفونی می‌شوند.

وی تصریح کرد: هر چند که شرکت‌های هواپیمایی فعال در فرودگاه اصفهان با توجه به شیوع این ویروس اقدام به لغو برخی از پروازهای خود کرده اند اما با این حال کلیه پروازهای ورودی و خروجی در حال انجام این فرودگاه به همراه ماشین‌آلات مستقر در رمپ پروازی به صورت مستمر، قبل و بعد از هر پرواز ضدعفونی و استریل می شوند.

امجدی با بیان‌اینکه تلاش برای کنترل شیوع این مهمان ناخوانده در محیط فرودگاه و انتقال آن از طریق پروازها با ضدعفونی شبانه‌روزی تجهیزات ادامه دارد خاطرنشان کرد: توزیع وسایل حفاظت فردی نظیر ماسک، دستکش، مایع ضدعفونی‌کننده به کلیه پرسنل به‌ویژه کارکنان واحدهایی که در تماس مستقیم با مسافران قرار دارند، نصب مخازن پمپی حاوی محلول ضدعفونی کننده دست در اکثر قسمت‌ها و در دید مسافران، سرویس مستمر فیلترهای هواسازهای ترمینال های پرواز، نصب بیلبورد، تابلوهای تبلیغاتی، بنر و پوسترهای اطلاع رسانی در نقاط مختلف فرودگاه  در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا انجام شده است.

وی با تاکید بر خودداری از سفرهای غیرضروری به منظور کاهش و به صفر رساندن  شیوع ویروس کرونا افزود: پس از برگشت  وضعیت به حالت عادی، این فرودگاه آماده پذیرش مسافران به بهترین نحو ممکن خواهد بود.

فرودگاه بین‌المللی شهید بهشتی اصفهان در حالت عادی به شهرهای نجف و بغداد عراق، کویت، دُبی امارات عربی متحده، استانبول ترکیه ، تفلیس گرجستان و دوحه قطر پرواز مستقیم دارد.
همچنین علاوه بر شرکت های هواپیمایی فعال داخلی، شرکت های العراقیه، ترکیش، فلای دوبی و قطر ایرویز در جا به جایی مسافر با این فرودگاه همکاری دارند.
فرودگاه بین المللی شهید بهشتی در شرق اصفهان دارای ۲ باند به طول چهار هزار و ۳۹۷ متر و عرض ۴۵ متر با ۱۰ جایگاه پذیرش انواع هواپیمای مسافربری و ترمینال پروازهای داخلی و خارجی است.

برچسب‌ها کرونا فرودگاه بین‌ المللی شهید بهشتی اصفهان پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان عراق کویت ترکیه گرجستان کرونا فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان المللی شهید بهشتی شیوع ویروس کرونا فرودگاه اصفهان فرودگاه بین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۶۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ اقتصاد روسیه در مواجهه با تحریم‌های غربی که پس از آغاز تهاجم گسترده روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ باهدف منزوی کردن مسکو از سیستم مالی جهانی و کاهش بودجه جنگ رخ داد، مقاومت نشان داده است. بااین‌همه براساس داده‌های صندوق بین‌المللی پول، انتظار می‌رود در طولانی‌مدت نقش اقتصاد روسیه در تولید ناخالص جهانی کاهش پیدا کند.

در ماه آوریل، صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی خود از رشد اقتصادی روسیه را به ۳٫۲ درصد در سال ۲۰۲۴ ارتقا داد؛ تقریباً سه برابر رشد ۱٫۱ درصدی که در اکتبر ۲۰۲۳ پیش‌بینی کرده بود. این رقم به‌روز شده، که بالاتر از پیش‌بینی رشد تولید ناخالص داخلی برای آمریکا و بسیاری از دیگر کشورهای غربی است، پرسش‌هایی را در مورد اثربخشی تحریم‌ها مطرح کردند.

بااین‌حال، سایر داده‌های صندوق بین‌المللی پول نشان می‌دهد درحالی‌که انتظار می‌رود اقتصاد روسیه رشد کند، ممکن است این رشد به‌اندازه سایر کشورها نباشد. ارقام جدید این صندوق پیش‌بینی می‌کند که سهم روسیه از تولید ناخالص داخلی جهانی از هم‌اکنون تا سال ۲۰۲۹ کاهش خواهد یافت.

انتظار می‌رود سهم تولید ناخالص داخلی این کشور در سال ۲۰۲۴ کمی افزایش یابد و از ۲٫۹۴۷ درصد در سال ۲۰۲۳ به ۲٫۹۴۸ درصد برسد. اما از آن زمان تا پایان دهه قرار است سهم روسیه در اقتصاد جهانی به‌صورت تدریجی کاهش یابد.

در سال ۲۰۲۵، طبق داده‌های صندوق بین‌المللی پول، سهم روسیه از تولید ناخالص داخلی جهانی شروع به کاهش خواهد کرد و به ۲٫۹۰۸ درصد کاهش خواهد یافت. پیش‌بینی می‌شود در سال ۲۰۲۶ سهم تولید ناخالص داخلی آن ۲٫۸۵۵ درصد و سپس طی دو سال بعدازآن به ترتیب به ۲٫۸۰۳ و ۲٫۷۵۴ درصد خواهد رسید. انتظار می‌رود در سال ۲۰۲۹، یک سال قبل از پایان دوره ریاست جمهوری پوتین، سهم روسیه از تولید ناخالص داخلی جهانی به ۲٫۷۰۶ درصد کاهش یابد.

رقم پیش‌بینی‌شده کمتر از پایین‌ترین رقم قبلی ۲٫۸۳ درصدی است که در سال ۱۹۹۸ ثبت‌شده بود؛ سالی که روسیه، در دوره ریاست جمهوری بوریس یلتسین، بدهی خود را نپرداخت و جرقه‌ بحران مالی بزرگی را ایجاد کرد. طبق گزارش Rosstat ، آژانس آمار دولتی روسیه، اقتصاد این کشور با تلاطم مواجه شده است؛ اما در سال ۲۰۲۳ با رشد ۳٫۶ درصدی تولید ناخالص داخلی، قوی‌تر از حد انتظار بازگشته است.

انتظار می‌رود این رشد در سال جاری ادامه یابد، که تا حدی ناشی از افزایش قابل‌توجه هزینه‌های نظامی و تجارت با چین، ثابت ماندن حجم صادرات نفت و افزایش سرمایه‌گذاری شرکت‌ها و مصرف خصوصی است.

اگرچه با کمک تخصیص ۱۰٫۸ هزار میلیارد روبلی برابر ۱۱۵ میلیارد دلار برای هزینه‌های دفاعی، رشد اقتصادی قوی برای امسال روسیه پیش‌بینی می‌شود، اما طبق گزارش صندوق بین‌المللی پول انتظار می‌رود رشد تولید ناخالص داخلی روسیه از ۳٫۲ درصد در سال ۲۰۲۴ به ۱٫۸ درصد در سال ۲۰۲۵ کاهش یابد.

روسیه همچنین در بخش‌های کلیدی اقتصاد خود با کمبود قابل‌توجه نیروی کار مواجه است؛ کمبودی که با بسیج صدها هزار سرباز برای جنگ اوکراین و هم‌زمان فرار مردان در سن جنگ برای اجتناب از مشارکت در جنگ، تشدید شده است.

در سال ۲۰۲۳، بانک مرکزی روسیه نرخ بهره را به ۱۶ درصد افزایش داد تا تورم را مهار کند؛ تورمی که با نرخ ۷٫۸ درصد، همچنان سرسختانه بالا باقی‌مانده است.

دیگر خبرها

  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان (۱۷اردیبهشت ۱۴۰۳)
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رسم نادرست تیراندازی در عروسی پرواز‌های یک استان را لغو کرد!
  • پلمپ تالاری که باعث لغو پروازهای یک فرودگاه در ایران شد!
  • شلیک‌های هوایی پرواز‌های خرم آباد را لغو کرد
  • دادستان مرکز لرستان: تیراندازی در عروسی پرواز‌های خرم‌آباد را لغو کرد