Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام از راه‌اندازی پویش ملی احسان سلامت به‌منظور جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای تأمین اقلام بهداشتی و ضدکرونایی و توزیع در مناطق محروم کشور توسط ستاد اجرایی فرمان امام خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگاری آنا، پویش ملی احسان سلامت به‌منظور جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای تأمین اقلام بهداشتی و ضدکرونایی و توزیع در مناطق محروم کشور توسط ستاد اجرایی فرمان امام و با مشارکت وزارت بهداشت راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صبح امروز با حضور محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام و قاسم جان‌بابایی معاون درمانی وزیر بهداشت در ساختمان برکت‌ ستاد اجرایی پویش ملی احسان سلامت در محل سامانه ۴۰۳۰ رسماً آغاز به کار کرد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام پس از بازدید از سامانه پاسخگویی ۴۰۳۰ گفت: از همان روزهای ابتدایی شیوع ویروس کرونا، سامانه ۴۰۳۰ را با همکاری وزارت بهداشت به‌منظور ارائه مشاوره پزشکی و درمانی به مردم راه‌اندازی کردیم و در حال حاضر ۲ هزار پزشک و پزشک‌یار به‌طور شبانه‌روزی به سئوالات و دغدغه‌های مردم پاسخ می‌دهند و روزانه بیش از ۲۵۰ هزار تماس با این مرکز گرفته می‌شود.

وی افزود: با مشارکت وزارت بهداشت طرح ملی غربالگری نیز ازطریق این سامانه انجام و در بسیاری از موارد تیم‌های پزشکی ستاد اجرایی با بیماران تماس می‌گیرند و بطور مرتب آنها را تحت نظر دارند.

مخبر افزود: یکی دیگر از اقدامات ستاد اجرایی فرمان امام اختصاص ۳ میلیارد تومان بودجه برای تهیه و توزیع اقلام بهداشتی شامل ماسک، محلول و ژل ضدعفونی در مناطق محروم سراسر کشور بود که در روزهای اخیر این بسته‌ها توسط نیروهای جهادی ستاد اجرایی در مناطق کم‌برخوردار توزیع شد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با اشاره به راه‌اندازی پویش ملی احسان سلامت گفت: به منظور جلب مشارکت‌های مردمی در زمینه تأمین اقلام بهداشتی برای مردم مناطق محروم و افراد پرخطر و بیماران کرونایی، ازطریق بستر سامانه ۴۰۳۰ ، این پویش را راه‌اندازی کردیم و مبلغ یک میلیارد تومان هم برای شروع کار اختصاص دادیم و قرارمان هم این است که به هر میزانی که مردم در این پویش مشارکت کنند ستاد اجرایی فرمان امام هم همانقدر در این زمینه بودجه اختصاص دهد.

وی با اشاره به اقدامات این ستاد در خصوص تولید اقلام ضدکرونایی گفت: این خبر خوب را به مردم شریف ایران می‌دهم که از هفته آینده با دستگاه‌های جدیدی که تهیه و نصب کرده‌ایم، روزانه ۳میلیون ماسک سه لایه و ۲۰۰ هزار ماسک N95 تولید و تحویل وزارت بهداشت دهیم.

مخبر افزود: در حال حاضر در کارخانجات ستاد اجرایی فرمان امام روزانه ۴۰۰ هزار لیتر محلول و ژل ضدعفونی، ۳۰۰هزار ماسک، ۴هزار لباس ایزوله پزشکان، ۵۰ دستگاه اکسیژن‌ساز و بای پپ و هفته‌ای ۲۰هزار کیت تشخیص کرونا تولید می‌شود که همه این اقلام جهت توزیع بین مردم و مراکز درمانی ، تحویل وزارت بهداشت می‌شود و به امید خدا تا پایان فروردین کشور را در زمینه تأمین این اقلام بی‌نیاز و خودکفا می‌کنیم.

قاسم جان‌بابایی معاون درمان وزارت بهداشت نیز در این مراسم با قدردانی از تلاش‌های جهادی ستاد اجرایی فرمان امام در زمینه مقابله با کرونا گفت: در روزهای ابتدایی شیوع این ویروس، تمام بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ما شاهد حجم زیادی از مراجعانی بودند که اغلب آنها صرفاً سؤال و دغدغه داشتند اما پس از راه اندازی سامانه ۴۰۳۰ توسط ستاد اجرایی و جلب اعتماد مردم، آمار مراجعان به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی اکنون به یک پنجم کاهش یافته است.

وی افزود: سامانه ۴۰۳۰ نه تنها به سؤالات مردم و دغدغه‌های آنها پاسخ می‌دهد بلکه افراد پس از شرکت در تست ابتلا به کرونا، درصورت نیاز به مراکز درمانی معرفی می‌شوند و یا مشاوره لازم درخصوص قرنطینه شدن خانگی به آنان ارائه می‌شود و پزشکان این مرکز با آنها تماس می‌گیرند و به‌طور مرتب پیگیر وضعیت درمانی آنها هستند.

معاون وزیر بهداشت افزود: پویش جدید احسان سلامت کار بسیار بزرگی است چرا که برخی افراد پرخطر و مناطق محروم دسترسی کافی به مواد بهداشتی و ضدعفونی ندارند و از این طریق می‌توان خلاء موجود را برطرف کرد.

انتهای پیام/ 4105

منبع: آنا

کلیدواژه: ستاد اجرایی فرمان امام تولید ماسک رئیس ستاد اجرایی فرمان امام توسط ستاد اجرایی اقلام بهداشتی وزارت بهداشت مراکز درمانی سامانه ۴۰۳۰ مناطق محروم راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۷۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ بهرام عین اللهی اظهار کرد: خوشبختانه با تصویب روز گذشته مجلس، مقرر شد که ۱۰ هزار میلیارد تومان از اعتبارات وزارت بهداشت برای برقراری فوق العاده خاص به کارکنان این وزارتخانه، پرداخت شود.

وی با بیان اینکه هدف ما از حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی، تسهیل امور و راحتی مردم دانست و گفت: امروزه مواد غذایی به راحتی و به شیوه غیرحضوری برای همه در دسترس است و مشارکت سکو‌های اینترنتی در حمل دارو می‌تواند موجب راحتی کار مردم شود. 

وزیر بهداشت تاکید کرد: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی به صورت کد پیگیری است و حمل کننده دارو از سکو، اطلاعی از فهرست و محتویات دارو‌های افراد ندارد و مسئولیت ارائه دارو نیز با مسئول فنی داروخانه‌هایی است که آن را از این شیوه فروخته است. 

وی با تاکید بر اهمیت سلامت کودکان در تامین سلامت بزرگسالان، از اجرای طرح درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در سراسر کشور خبر داد و با بیان اینکه بخشی از رشد تکاملی در دهه اول زندگی هر فرد رخ می‌دهد، افزود: تمام اعضای بدن، رشد تکاملی دارند بنابراین هر حادثه و بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، می‌تواند در سنین بالاتر و حتی تا پایان عمر نیز وجود داشته باشد و سلامت افراد را به مخاطره بیندازد.

عین اللهی با اشاره به پیشنهاد وزارت بهداشت و بررسی طرح درمان کودکان زیر ۷ سال در کمیته‌های مختلف دولت، گفت: خوشبختانه این طرح در هیات دولت تصویب شد و جمهوری اسلامی ایران افتخار دارد که علیرغم مشکلات و تحریم‌ها خدمات مورد نیاز کودکان زیر ۷ سال را در مراکز دولتی به صورت رایگان ارائه دهد.

درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال سرمایه گذاری برای سلامت و آینده کشور است

وزیر بهداشت از طرح درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال به عنوان نوعی سرمایه گذاری برای سلامت و آینده کشور یاد کرد و گفت: ممکن است نتایج این طرح در دولت مردمی مشخص و ملموس نباشد، اما اثرات آن در آینده و سلامت کشور، موثر است. این طرح به همه بیمارستان‌های دولتی ابلاغ شده است. 

تامین نیاز‌های دارویی کشور با کمک شرکت‌های دانش بنیان

عین اللهی یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت را تقویت شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت دانست و گفت: با استفاده از توان و ظرفیت این شرکت‌ها می‌توانیم بسیاری از نیاز‌های دارویی کشور از جمله دارو‌های بیماران تالاسمی را تامین کنیم.

وی با بیان اینکه خوشبختانه شاهد رشد تولیدات دارو‌های مورد نیاز توسط شرکت‌های ایرانی هستیم، گفت: بعضا ممکن است برخی از بیماران، تمایلی برای مصرف دارو‌های ایرانی نداشته باشند که تجویز و مصرف دارو‌های خارجی توسط متخصصان مورد تایید وزارت بهداشت انجام می‌شود، اما اولویت ما، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است. 

ثبت رکورد افزایش شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت در دولت مردمی

وزیر بهداشت به فعالیت ۷۰۰ شرکت دانش بنیان حوزه سلامت تا سال ۱۴۰۰ اشاره و عنوان کرد: در دولت مردمی و تا کنون، تعداد شرکت‌های دانش بنیان این حوزه به بیش از یک هزار و ۴۰۰ شرکت رسیده و شاهد رکوردی در افزایش تعداد این شرکت‌ها هستیم و با تسهیلات و حمایت‌های دولت نیز تعداد این شرکت‌ها رو به رشد است. 

عین اللهی تولید پانسمان مورد نیاز بیماران پروانه‌ای را یکی از اقدامات ارزشمند شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت ارزیابی و خاطرنشان کرد: اقدامات لازم برای تولید این پانسمان‌ها آغاز شده البته قبل از تولید و تجاری سازی هر محصول، باید پژوهش و تحقیقات انجام شود که تولید این پانسمان نیز در مرحله تحقیقاتی است و امیدواریم با حمایت‌های دولت به مرحله تجاری سازی و تامین نیاز‌های داخلی برسد. حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در تامین نیاز‌های کشور یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت است. 

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد جایگاه والای پزشکی کشورمان در منطقه، گفت: امروز قوی‌ترین نظام سلامت منطقه مربوط به جمهوری اسلامی ایران است و در جهان نیز در حوزه‌های مختلف، پیشرفت‌های قابل توجهی داشته ایم که باز هم تقویت می‌شود. 
سینوفارم کم عارضه‌ترین واکسن بود

وزیر بهداشت در خصوص برخی عوارض یک واکسن خارجی، گفت: کمیته علمی کشوری کرونا متشکل از ۶۰ نفر از بهترین اساتید، دانشمندان و صاحبنظران در رشته‌های مختلف پزشکی است. بیشترین واکسن تزریق شده در کشور که تا کنون بیش از ۱۵۵ میلیون واکسن تزریق شده سینوفارم بود و این واکسن، کم عارضه‌ترین واکسن بوده است.

عین اللهی از رصد و ثبت عوارض واکسن‌ها توسط کمیته علمی کرونا خبر داد و گفت: خوشبختانه کمترین عوارض مربوط به واکسن را در جمهوری اسلامی ایران داشته ایم و استفاده از واکسن توانست به کنترل کرونا کمک کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود