Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان فرمانده سپاه ناحیه نهاوند از ایجاد و تجهیز مرکز نقاهتگاه با ظرفیت ۲۰۰ تختخواب برای بیماران کرونایی شهرستان نهاوند خبر داد.

سرهنگ علی مختاری سه شنبه ۵ فروردین در قرارگاه زیستی ستاد پیشگیری و مقابله با کروناویروس در شهر فیروزان، بابیان اینکه سپاه برای مقابله با این ویروس تمام‌ قد واردشده است، اظهار کرد: سپاه ناحیه نهاوند نیز در این زمینه به‌اندازه توانایی خود در بحث ایجاد مرکز نقاهتگاهی پارک کرامت اقدام کرده و این مرکز را با ظرفیت ۲۰۰ تخت تجهیز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر اجرای طرح کنترل ترافیکی شیوع کرونا و اعمال محدودیت های ترافیکی و عبور و مرور خودروهای غیربومی به شهرستان از ورودی های سطح شهر تاکید کرد. 

مختاری با اشاره به فعالیت روزانه ۶۰۰ بسیجی در شهرستان نهاوند در بحث مقابله با کروناویروس بیان کرد: امروز بسیجیان ما در حوزه‌های مختلف همچون تولید و توزیع ماسک به‌صورت روزانه با بهره‌گیری از توان ۱۵۰ بسیجی حدود ۵۰۰۰ عدد ماسک تولید می‌کنند و در اختیار مردم قرار می‌دهند.

وی با اشاره به آموزش بیش از ۱۰۰۰ بسیجی شهرستان از طرف شبکه بهداشت برای مقابله با این ویروس، گفت: سپاه ناحیه نهاوند از ۵ اسفند به‌صورت جهادی وارد این عرصه شده و تا آخرین لحظه برای شکست کرونا دست از تلاش بر نخواهد داشت.

مختاری با تأکید بر اینکه وضعیت شهرستان نهاوند با توجه به علل مختلف همچون جدی نگرفتن مردم و عدم توجه آنها به توصیه‌های مسئولان و تجمع‌های غیرضروری همچون بازار شب عید خوب نیست، خاطرنشان کرد: امروز نیز با توجه به ترددها و حضور همشهریان نهاوندی که از سایر نقاط کشور به نهاوند آمده‌اند انتظار می‌رود هفته دوم تعطیلات با افزایش آمار مواجه شویم.

فرمانده سپاه ناحیه نهاوند با اشاره به فعالان نیروهای ۱۳۶ پایگاه بسیج شهری و روستایی شهرستان برای اجرای طرح غربالگری خانه به خانه با همکاری شبکه بهداشت و درمان، گفت: از مسئولان بهداشت و درمان تقاضا می‌شود در بحث تهیه محلول ضدعفونی توسط بسیج، گروه‌های جهادی و مردمی نظارت داشته باشد تا مشکلات جانبی برای افراد ضدعفونی‌کننده ایجاد نشود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نقاهتگاه سپاه ناحیه نهاوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۸۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند

عباس مسجدی در جلسه شورای معاونین سازمان که با حضور دکتر سیدرضا مظهری رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، گفت: امکان دسترسی برخط به پرونده‌های بیمارستانی افرادی که برای تعیین خسارت به مراکز پزشکی قانونی مراجعه می‌کنند یکی از درخواست‌های جدی سازمان در سال‌های گذشته بود که خوشبختانه با همکاری مناسب وزارت بهداشت به تازگی امکان تبادل الکترونیک پرونده‌های بیماران محقق شده است.

وی افزود: درخواست پرونده‌های بیمارستانی از برخی مراجعین پزشکی قانونی که برای اعلام نظر کارشناسی نیاز به تکمیل پرونده دارند وقت زیادی از مردم تلف می‌کند، اما خوشبختانه با فراهم شدن امکان تبادل الکترونیک این پرونده ها، ضمن عدم نیاز به مراجعه حضوری مراجعین به مراکز درمانی برای دریافت تصاویر پرونده‌های بالینی، از اطاله دادرسی جلوگیری و سرعت در اظهار نظر کارشناسی افزایش می‌یابد.

دکتر مسجدی با اظهار امیدواری در خصوص ادامه دار بودن اجرای این طرح، خاطرنشان کرد: فراهم شدن این امکان برای کارشناسان سازمان در راستای پاسخدهی سریع­تر به مراجعین و تسهیل ارائه خدمت به آنان بسیار مهم است و مراجعین سازمان نیز که عمدتا افراد متألم و آسیب دیده هستند، از آن منتفع خواهند شد لذا امیدواریم زین پس همکاری‌های بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی کشور برای خدمت رسانی هرچه بهتر به مردم تداوم داشته باشد.

پیگیری‌های پزشکی قانونی برای تسهیل امور مراجعین قابل تقدیر است

در ادامه این جلسه دکتر سید رضا مظهری رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پیگیری و مطالبه پزشکی قانونی برای راه اندازی و فعال شدن سامانه دسترسی به پرونده‌های بیمارستانی مراجعین به منظور تسهیل امور مردم قابل تقدیر و قدردانی است.

وی افزود: موضوع تبادل اسناد بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی یکی از اهداف برنامه رگلاتور-اپراتور وزارت بهداشت در قالب برنامه پنج ساله هفتم است که به صورت پروژه‌ای مشترک با پزشکی قانونی اجرا خواهد شد.

دکتر مظهری اظهار داشت: در حال حاضر تمام زیر ساخت‌های لازم برای برقراری این تبادل فراهم شده است و پیش بینی می‌شود تا پایان ماه جاری (اردیبهشت ۱۴۰۳) امکان این دسترسی در مراکز پزشکی قانونی سراسر کشور فراهم شود.

به گفته رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قالب این اقدام و از طریق این سامانه کارشناسان پزشکی قانونی که در خصوص میزان و نوع خسارت و آسیب‌های وارد شده به مراجعین اظهار نظر کارشناسی می‌کنند، می‌توانند به جزئیات پرونده‌های بیمارستانی و مراحل درمان او دسترسی داشته باشند و به این واسطه، پاسخدهی در زمان سریع تری به مردم صورت گیرد.

گفتنی است در این جلسه معاونین و جمعی از مدیران کل سازمان پزشکی قانونی کشور و دکتر حسن واعظی رییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • آب با صرف بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به روستای توانه در نهاوند رسید
  • اعزام ۹۷ گروه جهادی در هفته بسیج سازندگی به مناطق کم برخوردار/اجرای ۱۱۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی در کازرون
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • باند سارقان خودرو در نهاوند منهدم شد
  • انهدام باند سارقان خودرو در نهاوند
  • تجهیز آزمایشگاه خدمات جامع سلامت روستایی لادیز میرجاوه به دستگاه سل کانتر
  • دستگیری و انهدام باند سارقان خودرو در نهاوند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند