Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان امروز (سه شنبه) و در نخستین روز های سال « جهش تولید » ، از یک واحد تولید مواد ضد عفونی در شهر صنعتی رشت که به دلیل شیوع بیماری کرونا، تولید محصولات قبلی خود را متوقف و اقدام به تولید مواد ضد عفونی کننده نموده؛ بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ دکتر ارسلان زارع پس از بازدید از کارخانه فومن شیمی بهداشت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در روزهای ابتدایی سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال جهش تولید نامگذاری شده ، بر خود لازم دانستم تا از واحدهای تولیدی فعال استان بازدید کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: نامگذاری سال 1399 به این نام توسط رهبری؛ فرصتی برای همگان جهت تلاش مضاعف در مسیر ایجاد جهش در تولید است و در این سال جدید باید همه توان خود را برای توسعه و پیشرفت کشور و استان به کار بگیریم.

استاندار گیلان ادامه داد: بنا بر تصمیم ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا مبنی بر راه اندازی خط تولید مواد ضدعفونی در برخی واحدهای تولیدی استان، در اسرع وقت تولید مواد ضدعفونی مورد نیاز مردم در این واحد شتاب گرفت.

دکتر زارع به درخواست این واحد تولیدی مبنی بر صدور مجوز ارسال تولیدات به سایر نقاط کشور به دلیل اشباع شدن بازار استانی اشاره کرد و گفت: در این خصوص باید بررسی جامعی از بازار با توجه به نیازمندی های مردم استان صورت گیرد و طی روزهای آتی، تصمیم گیری خواهد شد.

در این کارخانه تولید مواد ضد عفونی کننده؛ 110 نفر بیمه شده، مشغول فعالیت هستند ضمن آنکه در دیگر واحدهای تولیدی مرتبط با این کارخانه که اقدام به تولید قوطی می کنند، در مجموع 230 نفر اشتغال دارند.

این واحد توانسته طی روزهای گذشته بیش از یک میلیون و 200 هزار عدد اسپری ضدعفونی کننده را تولید و روانه بازار کند. میزان تولید روزانه این واحد نیز 200 هزار عدد اسپری است که 80 درصد از تولیدات این واحد به شبکه توزیع استان و 20 درصد به تهران ارسال می شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تولید مواد ضد عفونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۰۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی کشتکار ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه حداقل حمایت مورد انتظار سرمایه‌گذاران صنعتی تأمین امکانات زیربنایی سرمایه‌گذاری از قبیل آب، برق و گاز است، اظهار داشت: برای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) باید دستگاه‌های اجرایی مرتبط تعامل و همکاری بیشتری نظیر تکمیل ملزومات و بسترهای لازم در سطح شهرستان را مدنظر قرار دهند.

وی اضافه کرد: در راستای کمک به افزایش واحدهای صنعتی دشتستان اقدامات مهم و مؤثری نظیر اولویت قرار دادن پیگیری روند اجرایی طرح‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد و غیره در حال پیگیری و اقدام است.

کشتکار با اشاره به تکمیل و راه‌اندازی واحدهای صنعتی عنوان کرد: حمایت ویژه از واحدهای تولیدی، توجه به فعال‌سازی بنگاه‌های صنعتی راکد در شهرک‌‏ها و نواحی صنعتی شهرستان از دیگراولویت‌های مهم اداره صمت دشتستان است.

وی با بیان اینکه شهرستان دشتستان دارای یک شهرک صنعتی در برازجان و ۲ ناحیه صنعتی در گزبلند و خوشاب است، ابراز داشت: در دولت سیزدهم شاهد افزایش بیش از ۲ برابری اراضی صنعتی در شهرستان بودیم و مجموعاً ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی این شهرستان طی این مدت اضافه شده است که توانسته زمینه سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش‌های مختلف این شهرستان را فراهم نماید.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دشتستان با اشاره به اهمیت الحاق ۷۵ هکتار زمین به شهرک صنعتی برازجان گفت: ایجاد ناحیه‌های صنعتی تخصصی سیلیکا، وحدتیه و شبانکاره در این شهرستان نقش بسزایی در اشتغال و افزایش تولید خواهد داشت.

وی با اشاره به احیا یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان تشریح کرد: پروانه بهره‌برداری این واحد تولیدی شن و ماسه در سال ۱۳۹۰ با سرمایه گذاری هفت هزار و ,۳۰۰ میلیون ریال و اشتغال ۱۲ نفر به دلیل عوامل مختلف راکد شده بود، که با پیگیری و اقدامات متعدد مجدد فعال سازی شد.

کشتکار در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم با توجه به حمایت‌های مسئولان به‌صورت ویژه در بخش تولید و اشتغال، شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی در استان باشیم.

کد خبر 6086638

دیگر خبرها

  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • بازدید رئیس شبکه دامپزشکی فریمان از کارخانجات خوراک دام فریمان
  • بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • احیای واحدهای تولیدی در مازندران اولویت است
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان