Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- منتخب مردم ساوه در مجلس یازدهم نسبت به حجم بالای سفر به روستاها هشدار داد و گفت: سفر تردد مسافران و گردشگران به روستاها تهدیدی برای سلامتی جامعه روستایی است. ۰۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۳ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، حجت‌الاسلام محمد سبزی شامگاه سه‌شنبه در نشست با رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه و اعضای قرارگاه مردمی پشتیبانی ستاد مبارزه با کرونا اظهار داشت: باتوجه به نزدیکی ساوه به مرکز شیوع کرونا باید اقدامات پیشگیرانه و کنترلی ویروس کرونا در شهرستان ساوه در اسرع وقت انجام می‌شد ولی متاسفانه دیرتر آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قطعا اگر در حوزه پیشگیری و کنترل ویروس کرونا اقدامات سختگیرانه‌تری با تدبیر و جدیت از همان ابتدای شیوع بیماری صورت می‌گرفت شاهد افزایش آمار مبتلایان در ساوه و زرندیه نبودیم.

منتخب مردم ساوه و زرندیه در مجلس یازدهم تصریح کرد: حق ساوه و زرندیه نیست که آمار مبتلایان و جان‌باختگان بیماری کرونا در سطح استان به نسبت جمعیت دو شهرستان بالا باشد، باید با اجرایی کردن دقیق مصوبات ستاد ملی و استانی همچنین باحسن نظارت بر اجرای تصمیمات شهرستانی اجازه داده نمی‌شد که این دو شهرستان در وضعیت بحرانی قرار بگیرد.

وی عنوان کرد: بنابراین باید به گونه‌ای تدابیر لازم برای کنترل مبادی ورودی و خروجی شهر اتخاذ می‌شد که حساسیت مردم برای مقابله با این ویروس منحوس بیشتر می‌شد.

سبزی بیان کرد: به دلیل شرایط اقلیمی روستاهای ساوه و زرندیه در ایام تعطیلات نوروزی شاهد تردد مسافران و گردشگران در نقاط روستایی هستیم، روزهای اخیر نیز به دلیل نبود برنامه‌ریزی دقیق در کنترل مسافران، تعدادی از روستائیان این دو شهرستان مبتلا به بیماری کرونا شدند.

وی ادامه داد: تردد مسافران و گردشگران در نقاط روستایی تهدیدی برای سلامتی جامعه روستایی است، همچنین هشداری برای شیوع بیشتر بیماری کرونا و به عبارتی آغاز موج دوم گسترش این ویروس است.

منتخب مردم ساوه و زرندیه در مجلس یازدهم تصریح کرد: از خدمات گروه‌های جهادی و مردمی، موکب‌ها و قرارگاه پشتیبانی مقابله با کرونا در ساوه و زرندیه تقدیر می‌کنیم ولی نباید با بی‌تدبیری و نبود برنامه‌ریزی دقیق زحمات گروه‌های مردمی و جهادی و موکب‌ها نادیده گرفته شود.

وی افزود: گروه‌های جهادی و مردمی و نیز موکب‌ها با حرکتی جهادی در ضدعفونی کردن شهرها و روستاها، غربالگری و کنترل مبادی ورودی و خروجی و نیز کمک انسان‌دوستانه به بیماران کرونایی و پرستاران اوج همدلی خود را با کادر درمان به نمایش گذاشتتد، آنها نشان دادند در شرایط  بحران می‌توان با انسجام بین بخشی مشکلات را مرتفع کرد.

هدفگذاری انجام غربال‌گری 80 هزار نفر در ساوه و زرندیه

سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز در این نشست با اشاره به اقدامات مقابله با کرونا گفت: غربالگری 30 درصد از جمعیت شهری و روستایی ساوه و زرندیه به میزان حدودا 80 هزار نفر از سوی وزارت بهداشت هدف‌گذاری شده اما خوشبختانه با تلاش جمعی کار غربالگری شهروندان ساوه و زرندیه از برنامه زمان‌بندی جلوتر هستیم در حال حاضر افزون بر 70 هزار نفر در طرح مبارزه با کرونا غربالگری شده اند و پیش بینی می شود که از مرز 80 هزار نفر عبور کرده و به مرز 100 هزار نفر و 40 درصد جمعیت برسد.

مهدی مصری افزود: هدف از اجرای این طرح  قطع زنجیره انتقال ویروس کرونابوده و این طرح با همکاری مراکز سلامت و نیروهای مردمی و داوطلب اجرا می‌شود که در آن علاوه بر تب سنجی، غربالگری بالینی و بررسی وضعیت علائم اولیه ابتلا به کرونا صورت می‌گیرد.

وی بیان کرد: شناسایی گروه‌های پرخطر به منظور جلوگیری از شیوع بیماری کرونا مورد توجه وزارت بهداشت بوده، تعطیلی اصناف و بازار و نیز پرهیز از شکل‌گیری نقاط تجمعی از جمله انتظارات نظام سلامت از مردم بوده، انتظار ما از مردم این است که دید و بازدیدهای عید امسال را کنسل کنند و این بازدید بعد از بحران کرونا موکول کنند.

مصری ادامه داد: ضدعفونی و گندزدایی خیابان‌ها و معابر شهرستان به طور مستمر در حال انجام است و در حال حاضر تنها راه مقابله با کرونا ایجاد حساسیت بین مردم با تاکید بر عدم استرس‌زایی در جامعه و ارتقای سطح آگاهی مردم و رعایت مراقبت های بهداشتی است.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه خاطرنشان کرد: با نیازسنجی دقیق بیماران و کادر درمانی در سایه برنامه مدون و راهبردی وهمه باهم این ویروس منحوس را شکست دهیم که در این راستا اقدامات گروهای مردمی و جهادی به عنوان پشتیبان حوزه سلامت قابل تقدیر است.

انتهای پیام/716/ش

R7980/P/S6,73/CT11 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا منتخب مردم ساوه مجلس یازدهم ساوه و زرندیه بیماری کرونا ویروس کرونا هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۱۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با طرح افزایش تعداد نمایندگان مخالفت کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در نشست علنی امروز _یکشنبه ۹ اردیبهشت_ مجلس شورای اسلامی گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به مجلس شورای اسلامی طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان آنها در دستور کار صحن علنی قرار گرفت و نتوانست رای لازم را کسب کند.

کد خبر 748696

دیگر خبرها

  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • هشدار قالیباف نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو
  • هشدار رئیس مجلس نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو/ مبلغ 74 همت نمی‌تواند باعث کنترل قیمت و بازار دارو شود/ دولت برای کنترل قیمت بازار دارو 180 همت در نظر بگیرد
  • هشدار پلیس نسبت به استفاده از این دو وسیله تزیینی در خودروها
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • مالیات بر سوداگری برای کند کردن تیغ سوداگران است/گام بلند مجلس برای هزینه دار کردن فعالیت های سوداگرانه و دلالی