Web Analytics Made Easy - Statcounter

بارندگی 48 ساعت گذشته در حالی به جاده‌های بردسکن خسارت 500 میلیون ریالی وارد کرده و 25 پل را در گناباد تخریب کرده است که در برخی از شهرستان‌های خراسان رضوی نیز خسارت چندانی نداشته است.

به گزارش فارس از خراسان رضوی، بارندگی 48 ساعت گذشته در حالی به جاده‌های بردسکن خسارت 500 میلیون ریالی وارد کرده و 25 پل را در گناباد تخریب کرده که در برخی از شهرستان‌های خراسان رضوی نیز خسارت چندانی نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خسارت 500 میلیون ریالی جاده‌های بردسکن

معاون طرح، برنامه و برنامه‌ریزی فرماندار بردسکن در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: بارندگی‌ها منجر به خسارات به راه‌های روستایی خاکی شده که اداره راه و حمل و نقل در برآورد اولیه خسارت بیش از 500 میلیون ریال را اعلام کرده‌اند.

سید مهدی عصمتی با اشاره به خسارت وارد شده به به مزارع کشاورزی و باغات بردسکن، اضافه کرد: مدیریت جهاد کشاورزی ماموریت دارد توسط کارشناسان خود در صورت وارد شدن خساراتی میزان آن را اعلام کند.

وی با بیان اینکه ستاد بحران در بردسکن آماده‌باش است، افزود: احتمال اینکه به منازل غیرمقاوم در این شهرستان خسارت وارد شده باشد، وجود دارد و رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در روزهای آینده پس از برآورد اقدامات خود را اعلام می‌کند.

 معاون طرح، برنامه و برنامه‌ریزی فرماندار بردسکن با اعلام  اینکه با وجود پرداخت تسهیلات روستایی هنوز هم بیش از 60 درصد منازل روستایی بردسکن غیرمقاوم هستند، اضافه کرد: برابر اعلام اداره هواشناسی در هفته‌های آینده هم بارندگی داریم که نیاز است همه دستگاه‌ها تذکرات لازم را  به اهالی روستاها و افرادی که در منازل غیرمقاوم سکونت دارند، اعلام کنند.

تخریب 25 پل در گناباد

فرماندار گناباد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گناباد بیان کرد: سیل در روستا پس کلوت گناباد به مزارع ، قنوات، راه‌ها و شبکه آب و برق این شهرستان آسیب زده است.

حامد قربانی افزود: سیل 25 پل در مسیر راه بیمرغ به گیسور را تخریب کرده که 2 ملیارد و 500 ریال خسارت مالی آن برآورد می‌شود.

وی ادامه داد: سیل در روستاهای گیسور، آسو اروک و بیمرغ به دام‌ها، مزارع، قنوات و شبکه‌های برق و آب نیز آسیب رسانده که هنوز میزان خسارت برآورد نشده است.

شدت بارش‌ها در خراسان رضوی با آمادگی ستاد مدیریت بحران، خسارات گسترده‌ای نداشته است

مدیرکل بحران استانداری خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: : باتوجه به آمادگی‌های لازم ستاد مدیریت بحران، همکاری‌های مردم و اطلاع‌رسانی خوب از طریق رسانه، خسارت گسترده‌ای در این استان وارد نشده، همچنین شدت بارش‌ها هم مناسب بوده، در طول ۲۴ ساعت گذشته بارش رگباری نبوده و بارش‌ها به صورت استمرار و تناوب ادامه داشته، خسارات گسترده‌ای نداشته‌ایم و مشکل خاصی وجود ندارد.

حجت علی شایان‌فر با اشاره اینکه اطلاعیه‌ها و اخطارهایی از قبل صادر شده، تصریح کرد: در تاریخ ۸ اسفندماه ۹۸ و ۲ فروردین ماه ۹۹، اطلاعیه هواشناسی اعلام و هشدارهای لازم به همه فرمانداری‌ها، دستگاه‌های اجرائی بحران‌مدار و شهرداری‌های استان ابلاغ شده، با توجه به ارسال هشدارهای به موقع، اقدامات پیشگیرانه انجام شده در سال قبل از جمله لایروبی رودخانه‌های مهم، بازگشایی مسیرها و رودخانه‌ها و اطلاع‌رسانی از طریق رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی، آمادگی لازم در نیروهای عملیاتی وجود داشته، همچنین، مدیریت به گونه‌ای انجام شده که خسارت اندکی به بخش‌های مختلف تاسیسات زیربنایی و  بخش‌های کشاورزی وارد شده و در بخش اماکن مسکونی  به  ۲ یا ۳ واحد مسکونی  خسارتی وارد شده و مشکل خاصی وجود ندارد.

وی اظهار کرد: ۱۰ تیم امدادی سیلاب هلال احمر که بیشتر در مناطقی از جمله تربت جام، بردسکن، رشتخوار، فریمان، تربت حیدریه و کاشمر مستقر هستند، به ۶۹ نفر حادثه دیده در ۶ شهرستان خراسان رضوی امدادرسانی کردند و از ۱۸ باب منزل مسکونی تخلیه آب انجام شد.

مدیرکل بحران استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: همه امکانات این استان درآمادگی کامل بوده و است، تاکنون همه راه‌های اصلی و فرعی خراسان رضوی باز است و تنها محور بسته شده این استان، محور باخرز به تایباد بود، صبح دوشنبه ۵ فروردین ماه، بعد از تخلیه آب‌ها، بازگشایی شد.

شایان‌فر افزود: بر اثر آب‌گرفتگی در محورهای روستایی، از جمله گناباد منطقه گیسور و چند منطقه روستایی دیگر، شانه  و جسم راه خسارت‌دیده و همچنین در بعضی مناطق تایباد و نقاط دیگر خراسان رضوی برخی منازل دچار آب گرفتگی شدند.

وی با اشاره به ادامه فعالیت سامانه بارشی در خراسان رضوی، اظهار کرد: بارش‌ها در تمام نقاط این استان چشمگیر بوده، بیشترین بارش تا ساعت 7:30 صبح دوشنبه ۵ فروردین ماه در تایباد با ۶۰ میلی متر بارندگی بوده، همچنین در طرقبه شاندیز ۴۴، تربت جام ۴۷ و در فریمان ۴۰ میلی‌متر بوده است‌‌.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی بیان کرد: فعالیت این سامانه بارشی در بخش شمالی این استان کمتر از سایر نقاط بوده، به طوری که در کلات ۲۷ میلی‌متر بارش داشته‌ایم، همچنین، با انجام اقدامات پیشگیرانه و تمهیدات لازم و لایروبی رودخانه‌های کلات بعد از سیل سال گذشته، تاکنون از این شهرستان خسارت خاصی گزارش نشده است.

شایان‌فر با اشاره به اقدامات انجام شده در طرقبه شاندیز، تصریح کرد: انجام کارهای آبخیزداری در بالادست طرقبه، لایروبی رودخانه‌ها و دیوارسازی‌های انجام شده سیلاب خاصی جاری نشده، همچنین به علت تعطیل بودن رستوران‌ها و تفرجگاه‌ها و عدم حضور مردم در این مکان‌ها، خسارات خاصی گزارش نشده است.

نجات افراد گرفتار در برف در مسیر بین باغات ازغد و مجد طرقبه شاندیز

فرماندار طرقبه شاندیز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: بیش از ۱۰ مورد ریزش کوه، انسداد مسیرهای ارتباطی روستایی و نجات افراد گرفتار در برف در مسیر روستای ازغد، از جمله خسارات و اقدامات انجام شده در طی بارندگی‌های ۱۲ ساعت گذشته در این شهرستان است.

سید حسن حسینی با اشاره به اینکه بارش باران در ۱۲ ساعت گذشته در سطح شهر و روستاهای رقبه شاندیز خساراتی را بر جا گذاشته، تصریح کرد: در بخش شاندیز، محور ابرده به زشک قسمتی از کوه ریزش کرده، و در رودخانه زشک به ابرده، سیلاب  مقداری سنگ بزرگ را به داخل رودخانه آورده است.

وی بیان کرد: در روستای محله زشک علیا وسفلی نیز در اثر انحراف آب رودخانه و پیش بینی احتمال خسارت و خرابی، پیگیری‌های لازم انجام شده و بیل مکانیکی برای لایروبی به محل اعزام و عملیات آغاز شده است.

فرماندار طرقبه شاندیز با اشاره به خسارت‌های وارد شده در بخش طرقبه، اظهار کرد: بیش از ۱۰ مورد ریزش کوه در این بخش داشته‌ایم، انسداد محور کنگ به نغندر و ریزش کوه و انسداد مسیر ارتباطی روستاهای اردمه، خانرود و مغان از جمله این موارد است.

حسینی افزود: به علت عملیات غیرمجاز در مجاورت رودخانه کنگ، ریزش کوه به داخل این رودخانه نیز اتفاق افتاده است.

وی با اشاره به بارش حدود ۵۰ سانتی برف در ازغد، تصریح کرد:  عملیات کمک به تعدادی از در راه مانده گان در مسیر بین  باغات ازغد و مجد انجام شد.

فرماندار طرقبه شاندیز با اشاره به تخریب منازل و راه‌ها بر اثر تداوم بارندگی، اظهار کرد: چند مورد از منازل قدیمی در روستاها و  بخشی از راه ارتباطی روستای دهبار نیز در اثر تداوم بارندگی‌ها تخریب شده است.

حسینی گفت: تداوم بارندگی در طرقبه شندیز ورود گل و لای به داخل روستای مجد و همچنین چند مورد ریزش کوه در مناطق مختلف طرقبه را به همراه داشته است.

وی تاکید کرد: در تمام اتفاقات خسارات  پیش آمده بر اثر تداوم بارندگی در سطح شهر و روستاهای طرقبه شاندیز، موارد توسط  بخشداران، شهرداران، دهیاران و ادارت مرتبط پیگیری و اقدامات لازم درراستای رفع مشکلات انجام شده است.

انتهای پیام/ 70031

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان رضوی تخریب پل خسارت بردسکن طرقبه شاندیز گناباد گفت وگو با خبرنگار فارس خسارت 500 میلیون ریالی جاده های بردسکن تداوم بارندگی ساعت گذشته طرقبه شاندیز خراسان رضوی رودخانه ها انجام شده ریزش کوه وارد شده بارش ها راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۳۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین خسارت سیل به راههای مواصلاتی خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، آخوندی با بیان اینکه بیشترین خسارت ناشی از سیل در 48 ساعت گذشته به راههای مناطق شهرستان زیرکوه  و بخش ماژان خوسف وارد شده|، گفت: زیرساختهای آب ، حوزه کشاورزی و عمران شهری نیز دچار آسیب شده و به تعدادی از قنوات هم خسارت وارد شده است.

وی با بیان اینکه در برخی جاده ها همچنان آب شستگی اطراف آن و زیر جاده ها براثر سیلاب وجود داردافزود: به مردم و رانندگان توصیه می شود در صورت عبور در جاده های این مناطق بویژه راههای سمت قاین به حاجی آباد به دلیل نشست جاده در برخی مناطق مسیر مراقب باشند و از تردد در حاشیه جاده ها خودداری کنند تا دچار مشکل نشوند. 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی همچنین با بیان اینکه طبق برآوردهای اولیه حدود 300 دام هم دراین مدت تلف شده اند ، افزود: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای امروز تا فردا هم به دلیل اشباع خاک و عدم نفوذ در آن ، احتمال وقوع رواناب و سیلاب در برخی مناطق استان وجود دارد .

وی با بیان اینکه خوشبختانه هیچگونه خسارت جانی در این مدت گزارش نشده ، گفت: با توجه به اطلاع رسانی به موقع و همکاری و همراهی مردم ، عشایر و روستائیان از حجم خسارتها تا حدودی کاسته شده اما ضروری است همچنان مردم به هشدارها توجه کافی داشته باشند و از تردد غیر ضرور خودداری کنند تا دچار آسیب نشوند.

آخوندی همچنین از شرایط نسبتا آرام پس از سیلاب در منطقه خبرداد و افزود: ایجاد ایمنی نسبی و ارزیابی خسارت در دستور کار دستگاهها و  ستاد مدیریت بحران استانداری قرار گرفته تا در اسرع وقت میزان خسارتهای ناشی از سیل  به بخشهای زیرساختی استان برآورد شود. 

 

دیگر خبرها

  • بزرگترین سایت طرح نهضت ملی مسکن خراسان رضوی در گناباد است
  • بیشترین خسارت سیل به راه‌های مواصلاتی خراسان جنوبی
  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۷ اردیبهشت
  • بیشترین خسارت سیل به راههای مواصلاتی خراسان جنوبی
  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۶ اردیبهشت
  • سیل خراسان جنوبی/ خسارت به جاده ها/ فرصت مجدد برای جاماندگان کنکور
  • دشت ارغوان طرقبه مشهد در یک روز بارانی + فیلم
  • افزایش ۴۱ درصدی مصوبات سفر رییس جمهور در حوزه آبرسانی گناباد
  • سانحه رانندگی با یک کشته در محور بجستان - بردسکن
  • میزان برداشت سالانه آب در خراسان رضوی بیش از ۱۴ هزار لیتر در ثانیه است