Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ فرمانده سپاه حضرت نبی‌اکرم (ص) استان کرمانشاه گفت: نقاهتگاه ۳۰۰ تختخوابی سپاه در استان کرمانشاه راه‌اندازی شده و در صورت نیاز امکان افزایش تخت وجود دارد. ۰۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۷ استانها کرمانشاه نظرات - اخبار استانها -

سردار بهمن ریحانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه اقدامات سپاه برای مقابله با کرونا با تمام توان ادامه دارد اظهار داشت: روز گذشته نخستین بیمارستان موقت راه‌اندازی شد که دارای 300 تختخواب است و در صورت نیاز می‌تواند به 600 تخت افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این مرکز در خارج از شهر کرمان قرار دارد عنوان کرد: طی تفاهم‌نامه‌ای بین سپاه و علوم پزشکی مقرر شده سپاه غیر از راه‌اندازی نقاهتگاه در طرح ملی غربالگری و شناسایی بیماران مبتلا به کرونا نیز مشارکت کند.

ریحانی با اشاره به اینکه 16 هزار نیروی بسیجی در قالب تیم‌های تخصصی سازمان های شده‌اند گفت: برخی از این تیم‌ها در زمینه غربالگری کمک میکنند و برخی در قالب پاسگاه‌های مقاومت محله محور کوچه‌ها و محله‌های خود را ضدعفونی می‌کنند.

سپاه قشم آمادگی تولید دستکش و لباس بیمارستانی را داردبیمارستان صحرایی نیروی دریایی سپاه در منطقه سیل‌زده زهلکوت افتتاح شدگزارش ویدئویی تسنیم| عملیات جهادی نیروی دریایی سپاه در ضدعفونی معابر / ‌خودروهای جنگ نوین به کمک مردم آمد

وی با بیان اینکه تیم‌هایی برای کمک به نیروهای ناجا در ورودی و خروجی شهرستان‌ها در نظر گرفته شده است افزود: ارتش در ورودی‌ و خروجی استان مستقر شده است.

ریحانی با اشاره به کمک به افرادی که در این شرایط دچار آسیب اقتصادی شده‌اند بیان کرد: تاکنون 2800 بسته با یک میلیارد تومان بسته‌بندی و توزیع شده است.

فرمانده سپاه حضرت نبی‌اکرم (ص) استان کرمانشاه گفت: در برخی از شهرستان‌ها پایگاه‌هایی برای تولید ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده راه‌اندازی شده است.

انتهای پیام/832/ش

R41380/P/S6,68/CT1 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۴۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا کریمی ظهر شنبه در شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال، با تاکید بر لزوم تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در استان، اظهار کرد: با توجه به کم شدن آب‌های سطحی و نیز مصرف بی رویه آب‌های زیرزمینی، برخورد با چاه‌های غیرمجاز و نیز کشت‌های آب بر باید تشدید شود.

وی افزود: در این راستا شرکت آب منطقه‌ای باید تلاش‌های خود را در انسداد چاه‌های غیرمجاز تشدید کرده و انسداد چاه‌های مناطق ممنوعه و کسانی که میزان مصرف غیرمجاز بالایی دارند را در اولویت قرار دهد.

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به پیامدهای منفی حفرچاه های غیرمجاز در حوزه منابع آبی استان، نیروی انتظامی موظف به پشتیبانی قاطع از اقدامات شرکت آب منطقه‌ای در این حوزه است.

وی یادآور شد: از طرفی در حال حاضر تنها درصد کمی از چاه‌های مجاز نیز دارای کنتور هستند که اکثریت آنها نیز هوشمند نیستند، بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود تا هوشمندسازی چاه‌های آب کشاورزی استان بر اساس اولویت و تفکیک شهرستان‌ها صورت گیرد.

به گفته این مقام قضائی، اولویت با چاه‌هایی خواهد بود که احتمال برداشت‌های غیرمجاز از سوی آنها بیشتر است.

کریمی در ادامه اشاره‌ای هم به اجرای طرح کاداستر (حدنگار) در استان داشت و ضمن ابراز رضایت از روند کلی اجرای کاداستر اراضی کشاورزی در سطح استان در ۶ ماه دوم سال ۱۴۰۲ و در سال جاری، عنوان کرد: در برخی از شهرستان‌های استان، اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی با کندی پیش می‌رود، لذا اجرای این طرح در این شهرستان‌ها باید به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گیرد.

وی در ادامه بر لزوم پیشگیری از تغییر کاربری اراضی در سطح استان هم تاکید کرد و افزود: دستگاه‌های خدمات رسان موظف هستند که از هرگونه ارائه خدمات و برقراری اشتغال برای افرادی که تغییر کاربری غیرمجاز داشته و مجوز ساخت و ساز نگرفته‌اند، طبق اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی خودداری کنند و اگر در این زمینه اقدامی داشته باشند، پیگرد قانونی خواهد داشت.

مدعی العموم استان در پایان اعلام کرد: دستگاه‌های مذکور باید گزارش عملکرد خود را به صورت منظم به دبیرخانه شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال در دادسرای استان ارائه کنند.

کد خبر 6089909

دیگر خبرها

  • ۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح در بوکان
  • صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح در بوکان برگزار شد
  • مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود
  • مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود
  • فناوری‌های نوین برای مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز استفاده شود
  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران