Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمک های دارویی و پزشکی که به کمک نمایندگی سیاسی ایران در این شهر روانه ایران شد، شامل اقلامی است که مورد نیاز فوری نظام بهداشتی کشور در شرایط فعلی مبارزه با کرونا است.

به گزارش گروه سیاسی برنا، این گزارش حاکی است که زرتشتیان هند هفته گذشته نیز یک محموله دیگر از این قبیل کمک های اساسی خود را از طریق سفارت جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو به ایران فرستاده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قابل توجه اینکه گروه های مختلف ایرانیان اعم از مسلمان و زردشتی در هندوستان با مدیریت سفارت جمهوری اسلامی ایران اقدام به تهیه و ارسال تدریجی اقلام دارویی و پزشکی به ایران می کنند.

همچنین تعدادی از مسلمانان و حتی هندوها و برهمن های هندی که به جمهوری اسلامی ایران علاقمند هستند نیز تاکنون به عنوان همبستگی با برادران و خواهران ایرانی خود در مبارزه با ویروس فراگیر کرونا داوطلبانه کمک هایی را به ایران ارسال کردند.

در ضمن سفارت جمهوری  اسلامی ایران در دهلی و همچنین کنسولگری های ایران در سراسر هند تاکنون موفق شدند در زمان مناسب و با همکاری صمیمانه دولت هند اتباع ایرانی که بر اثر قطع پروازها از آن کشور به ایران در هند گرفتار شده بودند را با هماهنگی پروازهای اضطراری به ایران منتقل کنند.

براساس این گزارش، فرآیند انتقال اتباع ایرانی مقیم، مامور در هند و یا مسافر به آن کشور و نیز انتقال محموله های دارویی و تجهیزات پزشکی از آن کشور به ایران همچنان ادامه دارد.

بررسی چگونگی تداوم حیات کیش باستانی زرتشتی ایران در هند با وجود موانع و مشکلات بیشماری که در دوره های مختلف پیش روی پیروان این کیش بوده، به خصوص پس از فروپاشی حکومت ساسانیان قابل تأمل است چرا که بررسی روابط زرتشتیان هند پس از ورود اسلام به ایران دارای ابعاد بشردوستانه و فرهنگی و اقتصادی خاص بوده است.

 مطالعات نشان می دهد که پارسیان هند با سرزمین مادری خود به ویژه زرتشتیان ایران بطور پیوسته در ارتباط بوده اند و البته گاهی بنا بر اوضاع متشنج داخلی یا سیاسی حاکم بر فضای دو کشور، این دو جامعه دینی از حال یکدیگر بی خبر می ماندند؛ اما به محض آرامش اجتماعی و سیاسی، مراودات آنان در زمینه های مختلف از سر گرفته می شد.

روابط فرهنگی و مذهبی این دو جامعه که در ابتدا برای کمک به پارسیان هند شکل گرفت؛ در دوره های اخیر برای کمک به زرتشتیان ایران ادامه یافت و این روند موجب شد تا پیروان این دین الهی با فراموش نکردن ارزش های اصیل انسانی خود کماکان هویت و اصول مسلم خود را حفظ نمایند.

در ضمن، افلاتون نوشیروان سهرابی، رئیس انجمن زرتشتیان شیراز امروز/چهارشنبه در پی بیماری به کرونا چشم از جهان هستی فروبست.

روانشاد سهرابی از 13 اسفندماه 1398 با علائم بیماری کرونا در بیمارستان علی‌اصغر شیراز بستری شد و با اینکه دوبار تست کرونای وی منفی اعلام شد اما پزشکان با بررسی علائم، بیماری را کرونا تشخیص داده بودند.

 

 

 

 

 


 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کمک های پزشکی اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۷۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دومین رویداد جوانی در استان همدان

حجت الاسلام کرمی در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: ما در آستانه سیاه چاله‌ای جمعیت در استان همدان هستیم که سالهاست در ردیف پایین جدول کشور قرار گرفته ایم و از نظر نرخ رشد جمعیتی در کشور اصلاً اوضاع مساعدی نداریم.

وی یادآور شد: دومین رویداد جوانی با شعار سهم من از جوانی ایران در ۷ بخش برگزار خواهد شد که شامل خانواده‌ها، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها، مؤسسات خصوصی، مدیران و نخبگان است.

رئیس هیئت مدیره هفت بهشت با اشاره به اینکه علاقمندان می‌توانند آثار خود را در این زمینه به معاونت بانوان و خانواده استانداری ارجاع دهند افزود: ما در مؤسسه هفت بهشت احساس رسالت نمودیم و با پشتوانه سال‌ها تجربه فرهنگی و جهادی در تمام نقاط شهر واستان همدان از سال ۱۳۹۸ رسماً کار خود را در سبک زندگی، آسیب‌های اجتماعی و مشخصاً کار جمعیتی آغاز کردیم.

حجت الاسلام کرمی اذعان داشت: کشور ما نیازمند ایران جوان، پیش برنده، پرنشاط و پیشتاز است واین ایران باید دارای نسلی جوان در آینده داشته باشد ولی متأسفانه شاهد این بودیم طی پروژه‌ها و نفوذی که در کشور شکل گرفت و احیاناً غفلت‌های که در کشور صورت گرفت و پروژه‌های بین المللی مثل پروژه بین المللی سقوط جمعیت که دنبال منافع برون مرزی آمریکا بود و دنبال این بود که بتواند رشد جمعیتی کشورهای مورد هدف همه دنیا و مخصوصاً کشورهای اسلامی را کنترل کند بگه گونه‌ای که در ایران اسلامی ما که خود غربی‌ها متعجب هستند به ۷۰ درصد سقوط جمعیتی را شاهد هستیم.

وی تصریح کرد: قرار بر این بود پروژه کنترل جمعیتی که در ایران شکل گرفت از دهه ۶۰ نرخ ۵/۶ یا به صورت آمار ۶/۷ کشور وجود داشت این نرخ جمعیت تا سال ۱۳۷۱ به ۴ برسد و این بدان معنا است که ما به ازای هر پدر و مادر ۵/۶ بچه به دنیا می‌آمد یا به صورت واضح‌تر ۱۰ پدرومادر جوان ۶۷ فرزند به دنیا می‌آوردند و قرار براین بود ۱۰ زوج ۴۰ بچه تا سال ۱۳۷۱ به دنیا بیاورند یعنی ۲۷ بچه کاهش پیدا کند اما در سال ۱۳۷۱ این پروژه‌ای که برای ما چیده شد تا سال ۱۳۹۰ به اینجا برسیم اما ما در سال ۱۳۷۰ به اینجا رسیدیم وتا سال ۱۳۷۹ ما به سطح جایگزینی رسیدیم یعنی لبه پرتگاه سقوط به ۲/۱ رسیدیم یعنی جمعیت کشور ما ۱۳۷۹ به جایی رسید که هر پدرومادری که از دنیا می‌روند فقط می‌توانند جایگزین خود فرزند بگذارند و هیچ فرزند یا نسلی اضافه نمی‌شود.

حجت الاسلام کرمی بابیان اینکه ما از جنگ‌های اتمی بیشتر کشته و تلفات جمعیتی داده‌ایم، امروزه شاهد این هستیم ورطه سقوط جمعیتی کشور ما را در بر گرفته است خاطرنشان کرد: طبق آخرین آمار با توجه به هشدارها متعددی که رهبر انقلاب اسلامی از سال ۱۳۸۵ داده‌اند ما به آمار ۱/۷ رسیدیم یعنی زیر نرخ جایگزینی قرار گرفته‌ایم و در سال ۱۴۳۰ با همین آمار پیش برویم جمعیت ایران تقریباً به ۳۵ میلیون نفر خواهد رسید جمعیتی که پیر و کهنسال خواهد داشت و این کشور هیچ بازدهی، رشد، نشاط و تلاشی نخواهد داشت.

وی تاکید کرد: خانواده‌های خوش جمعیت را تکریم کنیم که این افراد نقش فهیم و پیشران را در جامعه بازی می‌کنند وبا برنامه ریزی مستمر این پیچ جمعیتی که کشور ما را تهدید می‌کند به خوبی طی کنیم.

کد خبر 6088201

دیگر خبرها

  • آخرین مهلت ارسال اثر به دومین رویداد «اهدای جایزه جوانی جمعیت» در همدان 
  • نگاهی به دومین مصاف سپاهان در جام حذفی
  • برگزاری دومین رویداد جوانی در استان همدان
  • برگزاری مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج
  • دومین طلا برای ملی پوش ووشو ایران/ زهرا کیانی بازهم قهرمان شد
  • راه‌اندازی دومین پایگاه اورژانس هوایی کهگیلویه و بویراحمد در گچساران
  • دومین مرحله سراسری کتابت قران کریم در سیستان و بلوچستان
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه
  • نماینده ایران رتبه دوم مسابقات «خیرالتلاوه» لبنان را کسب کرد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند