Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-27@09:15:03 GMT

ویروس کرونا (کووید 19) تا کی در بدن ما می‌ماند؟

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۷۷۷۵۳

ویروس کرونا (کووید 19) تا کی در بدن ما می‌ماند؟

یک مطالعه نشان داده است که بیماران مبتلاشده به کرونا ویروس تا پنج هفته می‌توانند به آن مبتلا بمانند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، ویروس‌های کرونا یک دسته بزرگ از ویروس‌ها را شامل می‌شوند. بعضی از ویروس‌های این دسته در انسان بیماری ایجاد می‌کنند و سایر آنها در حیواناتی مثل خفاش‌ها، شترها، و گربه‌های دیده شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویروس‌های کرونای انسان معمولاً بیماری ملایمی مثل سرما خوردگی ساده ایجاد می‌کنند.

ویروس‌های کرونای حیوانی به ندرت تکامل پیدا می‌کنند تا انسان‌ها را مبتلا کرده و عفونی کنند و بین انسانها پخش شوند و بیماری‌های شدیدی را ایجاد کنند. اما در طول چند سال گذشته نمونه‌هایی از بیماری‌های واگیردار مثل (Severe Acute Respiratory Syndrome) با نام سارس که یک سندروم تنفسی شدید بود در سال 2002 و(Middle East Respiratory Syndrome) با نام مرس نیز در سال 2012 ظاهر شد.

کووید 19 یک گونه جدید ویروس کرونا است که پیش از این در انسان شناخته نشده بود. این ویروس برای اولین بار در ووهان چین شناخته شد و در آنجا باعث شیوع وسیع و مداومی شده است. این ویروس در مدت بسیار کمی در کل جهان منتشر شد و موارد آن در چندین کشور دیده شد.

یکی از سوالات متداول در این ایام این است که این ویروس تا چند روز در بدن شخص بیمار می‌تواند زنده بماند.

محققان چینی دریافتند که ویروس کرونا می‌تواند تا ۳۷ روز در مجاری تنفسی افراد مبتلا زندگی کند.

برای این مطالعه که نتایج آن در لانست منتشر شده است، ۱۹۱ بیمار از دو بیمارستان در ووهان یعنی مرکز شیوع کرونا ویروس مورد بررسی قرار گرفتند. این تیم از پرونده‌های پزشکی الکترونیکی بیماران برای جمع‌آوری داده‌های جمعیتی و همچنین داده‌های آزمایشگاهی استفاده کرد.

پس از بررسی مدت‌زمان حضور ویروس در مری، متوجه شدند که کمترین زمانی که این ویروس می‌تواند در بدن زنده بماند، هشت روز و بیشترین آن ۳۷ روز است.

این آخرین مطالعه در یک بازه طولانی‌مدت است که نشان داده ویروس کرونا می‌تواند خیلی بیشتر از آنچه قبلاً تصور می‌شد زنده بماند.

هنوز چیزهای زیادی هست که باید درباره نحوه شیوع ویروس کرونا، شدت آن، و ویژگی‌های دیگر این ویروس باید توسط محققان مورد بررسی قرار گیرد. پژوهش‌های اپیدمیولوژیک و بالینی همزمان با گسترش این ویروس در سطح جهان در جریان است تا به وسیله آنها بتوان راهی برای درمان و رهایی از این بیماری پیدا کرد.

انتهای پیام/4028/

منبع: آنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کروناویروس پیشگیری از کرونا کووید 19 ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۷۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، فاتحی نیا در نشست خبری با اصحاب رسانه مهریز گفت: در سال گذشته با کاهش ۳۰ درصدی بیماری‌های مشترک بین انسان و دام مواجه بودیم که ناشی از اقدامات پیشگیرانه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد بود.

وی افزود: سال گذشته برای پیشگیری از بیماری هاری به عنوان بیماری مشترک بین انسان و حیوان بیش از هشت هزار قلاده سگ صاحب دار واکسینه شده اند.

مدیرکل دامپزشکی استان بیماری تب کریمه کنگو را یکی از بیماری‌های بسیار خطرناک دانست و بر مصرف گوشت لیبل دار و خرید از فروشگاه‌ها و قصابی‌های مجاز تاکید کرد.

فاتحی نیا همچنین از افتتاح و بهره برداری ساختمان جدید شبکه دامپزشکی مهریز در آینده نزدیک خبر داد و گفت: ساختمان دامپزشکی مهریز با تلاش دو ساله به مراحل پایانی ساخت رسیده و با زیربنای ۲۸۰ متر تا هفته دولت به بهره برداری می‌رسد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن