Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحمانی موحد گفت: دولت ایران با جدیت و شفافیت اقدامات لازم بر اساس پروتکل های ملی و بین‌المللی را در مقابله به ویروس کرونا انجام داده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از سفارت جمهوری اسلامی ایران در ژاپن، مرتضی رحمانی موحد در ژاپن روز چهارشنبه ۶ فروردین 1399 با حضور در کلوپ خبرنگاران داخلی ژاپن (JNPC)  که حدود 50 مدیر و خبرنگار رسانه ای و تنی چند از دیپلمات های کشورهای مقیم حضور داشتند با اشاره به تلاش های ایران در مقابله با کرونا علیرغم تحریم های ظالمانه آمریکا علیه ملت بزرگ ایران گفت: تحریم های غیر قانونی آمریکا که در تعارض آشکار با منشور ملل متحد و اساسنامه سازمان بهداشت جهانی است، نه تنها در تلاش‌ها برای کمک به مردم آسیب دیده و مهار شیوع کرونا در ایران مانع جدی ایجاد کرده، بلکه آثار منفی و غیر قابل انکاری بر تمام تلاش‌های ملی، منطقه‌ای و بین المللی برای مهار این ویروس از خود برجای گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سفیر جمهوری اسلامی ایران در ژاپن در ابتدای سخنان خود ضمن تقدیر از سومین میزبانی کلوپ خبرنگاران داخلی ژاپن که نقش موثری در تقویت روابط دو کشور دارد، به تعاملات دوجانبه، شیوع ویروس کرونا، اثر تحریم های غیرقانونی آمریکا علیه ایران و وظیفه جامعه بین المللی در قبال این بیماری اشاره کرد و در پایان نیز به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد.


سفیر ایران در ژاپن در سخنان خود با اشاره به شیوع گسترده کرونا در بسیاری از کشورها که بدون توجه به مرزها، همه جوامع انسانی را آلوده می کند تاکید کرد: متاسفانه هر روز بر تعداد کشورهای گرفتار افزوده می شود به طوری که تمام جهان را در معرض تهدید قرار داده و لذا امروز بیش از هر زمان دیگر لزوم تلاش و همکاری‌ کلیه کشورها فارغ از اختلافات سیاسی و جغرافیایی برای بسیج همه امکانات پزشکی و بهداشتی جهت کمک به کشور‌های آلوده به این ویروس ضروری بوده و اقدام فوری و موثر برای مهار این ویروس خطرناک را نمایان ساخته است.
رحمانی موحد افزود: در جریان شیوع ویروس کرونا، ایران نیز از این ویروس در امان نماند و علیرغم آن که سیستم سلامت و کادر پزشکی ایران از کارایی بسیار بالایی برخوردار است ولی عدم دسترسی کافی به تجهیزات و اقلام پزشکی و بهداشتی مورد نیاز به دلیل تحریم‌های یک جانبه و غیرانسانی آمریکا، تلاش ها برای مهار این ویروس را با مانع جدی مواجه کرده است.


وی با اشاره به خروج غیر قانونی آمریکا از برجام و اعمال تحریم های یکجانبه و غیر انسانی تحت عنوان فشار حداکثری که تهدیدی علیه بهداشت بین المللی نیز محسوب می شود تصریح کرد: این اقدامات کار مبارزه با بیماری ناشی از ویروس کرونا در ایران و مسیر دسترسی مردم به امکانات و تسهیلات بهداشتی از جمله تامین اقلام پزشکی و دارویی را با سختی مواجه کرده است.


سفیر ایران در ژاپن با تاکید بر این که دشمنی رژیم آمریکا با مردم ایران وارد مرحله تازه ای شده و تروریسم سلامت را علیه ملت ایران آغاز نموده است، گفت: حق دسترسی به بهداشت و حق حیات یکی از موضوعات مهم حقوق بشری است و ایجاد هر نوع محدودیتی در این زمینه، ناقض این اصل مهم می باشد هر چند که خوشبختانه مقامات برخی از کشور‌ها و سازمان‌های بین المللی با درک این شرایط حساس و ویژه بین المللی، خواستار لغو فوری و جدی همه تحریم‌ها از جمله تحریم‌های پزشکی، دارویی، وسایل آزمایشگاهی و سایر ملزومات پزشکی مورد نیاز ایران شده اند.


وی در بخش دیگری از سخنان خود با توجه به روابط دوستانه و تاریخی ایران و ژاپن اعلام کرد: بر این باوریم که این بار نیز ژاپن همچون گذشته در کنار دولت و ملت ایران بوده و از هیچ کوششی در جهت لغو تحریم های ظالمانه برای کمک به مردم ایران خودداری نخواهد کرد و ضمن تقدیر و تشکر بابت کمک های انساندوستانه دولت و ملت ژاپن در جهت مبارزه با این ویروس خطرناک، انتظار می رود ژاپن هم صدا با جامعه بین المللی و در راستای اصول اخلاقی و ملاحظات حقوق بشری، تحریم های ظالمانه آمریکا را نادیده گرفته و خواستار رفع سریع همه تحریم‌ها از جمله تحریم‌های پزشکی آمریکا علیه مردم ایران گردد.


در بخش دیگر این کنفرانس خبری، رحمانی موحد به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد و در همین ارتباط در پاسخ به سئوال مجری برنامه از تلویزیون ان اچ کی در خصوص انتظار ایران از ژاپن، ابتلای مسئولین و مردم در ایران به کرونا و قرنطینه شهرها، اثرات تحریم ها، برجام و همچنین پیش بینی آینده سیاسی کشور با توجه به انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی، گفت: دولت ایران در خصوص اعلام وضعیت مبتلایان به کرونا در اولین ساعات تشخیص و دو روز قبل از انتخابات مجلس اقدام نمود و شاهد هستیم که این ویروس هیچ مرزی نمی شناسد و بسیاری از مسئولین دیگر کشورها هم مبتلا شدند و دولت ایران در اسرع وقت و با شفافیت و اراده بسیار بالا اقدامات پیشگیرانه را اعمال نمود و هیچگونه اهمال کاری در این زمینه انجام نشد و امروز شاهد هستید در کشورهایی مثل ایتالیا، قرنطینه انجام شده اما آمار مبتلایان و قربانیان بسیار بالاست. همه اقدامات در چارچوب پروتکل های ملی و همچنین سازمان بهداشت جهانی انجام می شود و ایران در ارتباط تنگاتنگ با این سازمان پروسه کنترل کرونا را با جدیت انجام داده و در کشوری با مردم مذهبی مانند ایران بیش از سه هفته است که کلیه برنامه های مذهبی در همکاری همه نهادها و دستگاه های داخلی متوقف شده است. انتظار از جامعه بین الملی این است که بر اساس وظیفه انسانی و تعهدات بین المللی برای مبارزه با این بیماری عالم گیر اقدام نمایند و از دولت دوست ایران یعنی ژاپن هم انتظار داریم تحریم های یک جانبه را نادیده گرفته و روند عادی دسترسی به امکانات و اقلام پزشکی را فراهم کند. البته از دولت ژاپن در اعطاء کمک تقدیر می کنیم ولی این اقدامات  کافی نیستند و باید جریان عادی و جاری اقتصادی و دسترسی ها برقرار باشد که به طور نمونه در حال حاضر شرکت های متعدد ایرانی و ژاپنی علاقه مند برای همکاری در این زمینه و رفع نیازها هستند ولی متاسفانه اقدامات آمریکا مانع جدی در این زمینه است.


رحمانی موحد در بخش دیگری از پاسخ خود در خصوص آینده سیاسی ایران و به ویژه برجام افزود: موجودیت برجام از زمان خروج یک جانبه آمریکا به خطر افتاده و ارتباطی به انتخابات ایران ندارد و در حال حاضر شما از کشورهای امضاء کننده برجام، جامعه بین المللی و به ویژه اروپایی ها اثری نمی بینید و اگر خواسته های آمریکا بخواهد بر روح برجام حاکم باشد نمی توان انتظار نتیجه مثبتی را داشت. تصمیم گیری در مورد آینده برجام هم در مراجع عالی کشور که مجلس یکی از ارکان ان است اتخاذ می گردد.


خبرنگار آساهی هم سئوالاتی در خصوص کمک های چین به ایران، عدم اقدام ملموس اعضای برجام و حتی تهدید به اعمال مکانیسم ماشه، شیوع کرونا و پیشرفت مذاکرات ایران و اروپا  مطرح کرد که سفیر ایران در ژاپن گفت: ایران از سوی برخی از کشورها کمک هایی را دریافت کرده و کشورهای مختلف و از جمله ژاپن یا غیر مستقیم از طریق سازمان های بین المللی و یا مستقیم اقدامات دولت ایران را حمایت کردند و دولت و مردم چین هم کمک های فراوان و تاثیر گذاری داشته اند و باید توجه داشت کنترل این ویروس نیازمند همبستگی جامعه جهانی است.


وی افزود: در خصوص برجام اگر رفتار کشورهای باقیمانده درست و مطابق با توافقات بود امروز شاهد وضعیت بهتری بودیم و به نظر می رسد اتحادیه اروپا با درک بی تفاوتی خود تاکنون، وارد عرصه جدیدی شده و تلاش دارد که به حفظ برجام کمک کند و کشورها باید در راستای قطعنامه ۲۲۳۱ سازمان ملل اقدامات ‌جدی تری داشته باشند.


رحمانی موحد در پاسخ به سئوال خبرنگار کیودو در خصوص آمارهای اعلامی از سوی ایران و اقدامات مربوط به کنترل کرونا افزود: دولت ایران بر خلاف برخی اتهامات و شایعات، به دلیل اهمیتی که برای سلامت و امنیت مردم خود و جهان قائل است، با شفافیت و بدون هیچ گونه پنهان کاری وضعیت موجود و اقدامات مربوطه بر اساس پروتکل های ملی و بین المللی که مانند همه کشورها از سوی وزارت بهداشت انجام می شود را به دقت انجام داده است و البته نباید فراموش کرد برخی از افراد از جمله مقامات آمریکایی از شیوع این بیماری خوشحال شدند چنان که وزیر تجارت آمریکا اظهار خرسندی کرد که شیوع ویروس باعث رونق تجارت در این کشور خواهد شد و حتی اسم آن را بر خلاف اعلام سازمان بهداشت جهانی، ویروس چینی و یا ووهان نامید و بی تردید این اقدامات و تفاسیر در مورد جان انسان ها سیاسی و تبعیض آمیز است.


وی همچنین خبر داد که اطلاعات، آمارها و فهرست به روز رسانی شده اقدامات جمهوری اسلامی ایران در پایگاه اطلاع رسانی سفارت ایران به طور دقیق قرار دارد که این فهرست نشان ‌می دهد دولت ایران با اهتمام و جدیت لازم برای مقابله با ویروس عمل نموده است.


سفیر ایران در ژاپن با تاکید بر این که نباید این موضوع را با نگاه سیاسی ارزیابی کرد و افزود: وزیر خارجه  آمریکا در اقدامی عجولانه ایران را ‌مرکز شیوع کرونا اعلام کرد و بلافاصله سازمان بهداشت جهانی گفت که اروپا مرکز شیوع است و تصریح می کنم که برای مقابله با کرونا باید اقدام جمعی و بدون تبعیض انجام شود.


رحمانی موحد در پاسخ به سئوال خبرنگار دیگری از ان اچ کی در خصوص تاثیر تحریم ها و همچنین حمایت ایران از ژاپن در تعویق المپیک گفت: تحریم نوعی اعمال سیاست زورمدارانه از سوی کشوری است که ناتوان از درک شرایط و تعامل از طریق دیپلماسی هستند و برای این که بتوانند حرف خودشان را اجرا کنند از ابزار تحریم استفاده می کنند و بنابراین تحریم آثار زیانباری دارد. به طور نمونه به بانک ها و نهادهای ژاپنی اعلام می شود که اگر همکاری با ایران داشته باشید با جریمه مواجه خواهید شد و اگر از سیاست من تبعیت نکنید در موضوع دیگری با شما تسویه حساب خواهد شد و امروز که ایران به عنوان کشور تحریم شده می خواهد با ویروس کرونا مبارزه کند نیاز به سرمایه، خرید و تامین تجهیزات مورد نیاز و روند عادی تجارت دارد که از سوی آمریکایی ها با تحریم مواجه شده است. پیشنهاد می کنم شما از جایکا، بانک های ژاپنی و دستگاه های رسمی این کشور سئوال کنید که چرا نمی توانند تجهیزات بیمارستانهایی که دو سال قبل تعهد شده را ارسال نمایند و هیچ پاسخی دریافت نمی کنید مگر این که وزارت خانه داری آمریکا ممانعت می کند. متاسفانه امروز دنیا گرفتار رژیم دروغگو، زورگو و و تروریست آمریکاست و علیرغم ادعای شفافیت اعلام نمی کنند که از چه زمانی کرونا در آمریکا شیوع یافته است؟، چرا بیماران کرونایی را به عنوان بیماران آنفولانزا معرفی کرده اند؟ و فهرست سئوالات فراوان دیگر که به جای پاسخ گویی به جهان، فرافکنی و اتهام زنی می کنند و به واقع ادعای مضحک کمک به مردم ایران دارند اما به قول ضرب المثل ایرانی، این رفتار، دوستی خاله خرسه است که باور کردنی نیست.


در خصوص المپیک هم سفیر ایران با اظهار تاسف از این که برنامه ریزی چند ساله ژاپن به دلیل کرونا با مشکلات مواجه گردیده اعلام کرد که هر تصمیمی که ژاپن و کمیته بین المللی المپیک اتخاذ کند را مورد حمایت قرار می دهیم./

پایان پیام/34

منبع: شبستان

کلیدواژه: پیشگیری از شیوع ویروس کرونا ویروس کرونا کرونا سازمان بهداشت جهانی سفیر ایران در ژاپن رحمانی موحد ویروس کرونا دولت ایران بین المللی مردم ایران جامعه بین تحریم ها بر اساس تلاش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۷۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختار‌های جدید/ ۵ پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت جهانی اطلاعات

دبیر شورایعالی امنیت ملی در نشست امنیتی سنت پترزبورگ، پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان را مطرح کرد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «علی‌اکبر احمدیان» دبیر شورایعالی امنیت ملی امروز (چهارشنبه) پنجم اردیبهشت ماه در نشست امنیتی سنت پترزبورگ، ضمن قدردانی از دولت روسیه برای برگزاری این نشست، عملیات تروریستی مسکو را محکوم کرد.

وی گفت: ما در حال گذار از نوعی حکمرانی پیچیده مبتنی بر اطلاعات هستیم که روز به روز در حال توسعه است و با تکیه بر فناوری اطلاعات، نه تنها دولت‌ها بلکه نظام سلطه با شناختی که از افراد و جوامع پیدا کرده، به سمت کنترل‌های روانکاوانه‌ای گام بر می‌دارد که کمتر رنگ و بوی مداخله سنتی دارد. اما امکانی به مراتب بیش از گذشته برای اعمال سیاست و کنترل را در اختیار حاکمان و البته متأسفانه، دیگرانی قرار می‌دهد که می‌توانند اطلاعات را در اختیار گیرند.

احمدیان افزود: همین امر سبب شده، اکنون، اطلاعات نقش و اهمیتی به مراتب بیش از گذشته پیدا کند و یکی از مهم‌ترین چالش‌های امنیتی در عرصه بین‌المللی، امنیت اطلاعات خصوصاً در فضای سایبری است که حل آن نیازمند همکاری و مشارکت جمعی کشورهاست.

دبیر شورایعالی امنیت ملی ادامه داد: سایر همکاران من از امنیت اطلاعات به مفهوم رایج آن سخن گفتند که مورد موافقت ما نیز هست، اما من با یک «نظریه محوری» و متفاوت به این نشست آمده‌ام تا توجه شما را به دو تهدید بزرگ جلب کنم که از آن به «تهدید نرم» و «تهدید نیمه سخت» تعبیر می‌کنم.

آسیب‌ها، چالش‌ها و تهدیدات امنیت اطلاعات

احمدیان یادآور شد: امنیت اطلاعات آنگونه که در نگاه ساده‌انگارانه تصور می‌شود صرفاً به معنای حفاظت از اطلاعات، داده‌ها و ارتباطات نیست، بلکه در نگاهی فراگیر ایجاد سپر دفاعی و امنیتی در برابر «برده‌سازی مدرن» از انسان‌ها و جوامع با حذف هویت انسانی و ملی آنان از طریق ترویج فردگرایی افراطی و ایجاد شکاف بین نسلی و گسستن پیوندهای اجتماعی است.

وی آسیب‌ها، چالش‌ها و تهدیدات امنیت اطلاعات را شامل موارد زیر خواند: انحصار اینترنت به آمریکا، انحصار سیستم‌های عامل رایانه‌ها و تلفن‌های هوشمند (مانند ویندوز و اندروید به آمریکا) و انحصار دیتاسنترهای جهانی و بزرگ و سکوها (مانند گوگل و NSA به آمریکا)دبیر شورای عالی امنیت ملی خاطرنشان کرد: در نتیجه این انحصارات تهدیدات زیر رخ داده است: سوءاستفاده از اطلاعات و توانمند شدن صاحبان اطلاعات به نفوذ تا عمق زندگی افراد، جوامع و کشورها؛ شکل دهی به خواسته‌ها، زندگی و حتی آرزوهای افراد و جوامع بشری، مطابق با اهداف و امیال صاحبان مکنت و قدرت و نظام سلطه بین‌المللی؛ ایجاد امکان برای برخی کشورهای خاص به منظور در اختیار گرفتن زیرساخت‌های حیاتی کشورها که به عنوان مثال زیرساخت اینترنت در انحصار آمریکاست و از این طریق زیرساخت‌های همه کشورها را در تصرف، کنترل و اختیار خود گرفته است. دخالت حکومت‌ها فراتر از مرزهای سیاسی و حاکمیتی خود و حذف تدریجی حاکمیت ملی کشورها؛ ایجاد امکانی جدی برای تغییر در هویت انسان‌ها و جوامع و شکل دهی به آن به دلخواه غرب و ایجاد فاصله بین افراد و جوامع با ریشه‌های خود و گسست و شکاف نسلی و پیوندهای اجتماعی، خانوادگی از طریق فردگرایی افراطی آن هم از نوع انحرافی و فروکاست انسان‌ها به لذت جویی و کسب سود فردی.

اعمال نفوذ آمریکا در حوزه امنیت ملی کشورها

وی گفت: در نتیجه این موارد، توانایی کنترل بی سابقه و به شدت افراطی، روانکاوانه و مداخله در خصوصی‌ترین لایه‌های زندگی افراد و جوامع و حتی کنترل ذهن و رفتار آنان با مقاصد تجاری و سیاسی به نوعی که آزادی، استقلال و قدرت انتخاب را از آنان سلب کرده و حاکمیت فردی و ملی را حذف و برده‌داری مدرن را شکل می‌دهد.

احمدیان با طرح این سوال که کدام یک از شما با تغییر شگفت انگیز افکار و امیال نسل جوان خود حتی فرزندان خویش مواجه نشده‌اید، افزود: سارق اصلی و عامل ناامنی همان کسی است که امین شمرده شده است، اوست که شبکه و اطلاعات را در دست دارد.

وی ادامه داد: همان گونه که ملاحظه می‌شود از این منظر، امنیت فردی، اجتماعی و حاکمیت ملی کشورها به سرعت در معرض دو تهدید نیمه سخت به معنای تصرف سکوها، سیستم‌ها و سازوکارهای جهانی و همچنین، در معرض تهدید نرم به معنای تصرف افکار و علایق و اقناع انسان‌ها برابر امیال نظام سلطه جهانی است.

دبیر شورایعالی امنیت ملی اضافه کرد: فقدان قوانین عادلانه بین‌المللی در این حوزه موجب شده تا دولت آمریکا با در اختیار داشتن مدیریت جهانی اینترنت و توسعه سکوهای اینترنتی، فضای سایبر بین‌المللی را قلمرو حاکمیتی خود بداند و بر حکمرانی کشورهای مختلف به ویژه در حوزه امنیت ملی آنها اعمال نفوذ کند.

احمدیان گفت: جمهوری اسلامی ایران یکی از کشورهایی است که سال‌ها قربانی حملات سایبری متعدد از طرف آمریکا و رژیم صهیونیستی بوده است.

هشدار به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم اسرائیل داده‌اند

وی خطاب به حاضران با بیان اینکه شما ماجرای حمله خطرناک به سایت اتمی جمهوری اسلامی ایران با بدافزار استاکس نت را به خاطر دارید، گفت: با توجه به اینکه اکثر سامانه‌های سخت افزاری و نرم افزاری، به ویژه سیستم عامل‌های رایانه‌ها و گوشی تلفن‌های هوشمند متعلق به شرکت‌های آمریکایی است، این کشور از این ابزار سوء‌استفاده می‌کند.

احمدیان ادامه داد: متأسفانه در عملیات‌های خرابکارانه، جاسوسی و تروریستی از قبیل حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق و یا ترور فلسطینی‌ها از بسترهای مذکور استفاده شده است.

دبیر شورایعالی امنیت ملی به برخی از کشورها که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری و یا خرید و نصب سخت‌افزارها و نرم افزارهای رژیم صهیونیستی را داده‌اند، هشدار داد که رژیمی که با نسل‌کُشی فلسطینی‌ها و کودک کشی و زن کشی و جنایات متعدد علیه بشریت در غزه ماهیت خود را بر همگان آشکار ساخت صلاحیت ورود به این عرصه مهم را ندارد و افزود: کشورها باید مطمئن باشند که با گشودن مرزهای خود برای این رژیم، زیرساخت بزرگی برای تهدید امنیتی خود ایجاد کرده‌اند که جاسوسی از مردم و مقام‌های کشورهایشان بخش بسیار کوچکی از این خطر است.

به گفته احمدیان، مشکل بزرگ‌تر در بقا و ثبات این کشورها خواهد بود.

پنج پیشنهاد احمدیان به نشست سن‌پترزبورگ

وی ادامه داد: در مقابل یکجانبه گرایی آمریکا و غرب، سازمان‌های منطقه‌ای همچون شانگهای و بریکس باید تلاش کنند تا در عرصه امنیت اطلاعات همکاری‌های خود را گسترش داده و ابزارها، نهادها و ساختارهای جدید را خلق کنند تا در برابر این دو نوع تهدید بی دفاع نباشند.

احمدیان افزود: جمهوری اسلامی یک بسته پیشنهادی مشخص شامل این موارد به این نشست ارائه می‌کند: ۱- همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه بین‌المللی با موضوع امنیت اطلاعات بر مبنای نظریه و رویکرد جمهوری اسلامی ایران به امنیت اطلاعات ۲- چندجانبه کردن نهادها و ساختارهای بین المللی در حوزه امنیت اطلاعات و سایبر و خارج کردن آن از انحصار یک کشور و یک قطب ۳- همکاری برای تدوین قوانین و مقررا ت مرتبط با امنیت اطلاعات و امنیت سایبری جهانی (دیپلماسی سایبری) در ابعاد مختلف و دفاع هماهنگ از آنها در مجامع بین المللی از قبیل ITU و مقابله با یکجانبه گرایی آمریکا در فضای سایبر ۴- تشکیل ائتلاف‌های ضد تحریمی و استفاده از سامانه‌ها و سکوهای غیرآمریکایی تحریم ناپذیر برای تبادلات مالی و اقتصادی و اداری بین اعضا با یکدیگر ۵- تقسیم کار بین کشورهای مستقل برای تولید سخت افزارها، نرم افزارها، دیتاسنترها و سکوهای مستقل.

آمادگی ایران برای همکاری در زمینه مقابله با تهدیدات تروریستی

دبیر شورایعالی امنیت ملی گفت: ایران، امروز، برخوردار از ظرفیت‌های غیرقابل انکار علمی و فناوری است که می‌تواند فرصت بسیار خوبی برای همکاری در سطح بین‌المللی فراهم کند.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته آمادگی دارد در عرصه تأمین صلح و امنیت پایدار بین‌المللی خصوصاً در عرصه مقابله با تهدیدات تروریستی و افراط گرایی با دیگر کشورها در سطح جهان و منطقه همکاری کند.

دیگر خبرها

  • انجام اقدامات لازم برای تأمین اراضی طرح نهضت ملی مسکن
  • آمریکا: با آژانس اتمی برای شفافیت بیشتر فعالیت‌های هسته‌ای ایران همکاری داریم
  • مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختار‌های جدید/ ۵ پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت جهانی اطلاعات
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • ایران به اتهامات سایبری از طرف آمریکا پاسخ داد
  • ایران ادعاهای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی درباره فعالیت‌های سایبری را قویاً رد کرد
  • واکنش ایران به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی درباره فعالیت‌های سایبری
  • واکنش ایران به ادعای آمریکا در خصوص فعالیت‌های سایبری
  • اگر در مقابله با ایران به دودلی ادامه دهیم به زودی به نقطه‌ای می رسیم که دیگر گزینه‌ای نداریم
  • بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران