Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-04@10:48:24 GMT

محصولات غذایی با طبع گرم تأثیری بر نابودی کرونا دارد؟

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۷۸۴۵۲

محصولات غذایی با طبع گرم تأثیری بر نابودی کرونا دارد؟

این روزها با اوج‌گیری شیوع ویروس کرونا در کشور بسیاری از مردم از خود می‌پرسند که آیا مصرف غذاهای با طبع گرم تأثیری بر مقابله با کرونا دارد؟

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، ویروس کرونا این روزها به خبر اول بسیاری از خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری تبدیل شده و اقتصاد بسیاری از کشورها را تحت تأثیر خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا بسیاری از مردم نیز با رصد لحظه‌به‌لحظه اخبار کرونا از مبتلایان به این ویروس و احیاناً بهبودیافتگان و درگذشتگان آگاه می‌شود و برای مقابله با کرونا ضمن رعایت توصیه‌های مردم دنبال راهی برای دور کردن خود و خانواده‌هایشان از این بیماری هستند.

طی روزها و هفته‌هایی که ایران با شیوع بیماری کرونا تحت تأثیر قرار گرفته، روش تغذیه مناسب و ورزش عامل مهم پیشگیری از ویروس کرونا و مقابله با آن بوده است.

عده‌ای از پزشکان نیز مردم را به استفاده از غذاها و نوشیدنی‌های با طبع گرم توصیه می‌کنند و برخی پزشکان نیز با تردید نسبت به این موضوع می‌نگرند.

متخصص و دانشیار پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این زمینه می‌گوید: «استفاده مردم از خوراکی‌های با طبع گرم سیستم ایمنی بدن آنان را قوی‌تر می‌کند و از قدرت ویروس کرونا خواهد کاست.»

حسن اکبری، مردم را به مصرف غذاهایی مانند گوشت گوسفند، روغن‌های حیوانی، روغن زیتون، روغن ارده کنجد، نان سبوس‌دار، عسل، خرما، کشمش، بادام، فندق، گردو، پسته، از میوه‌ها سیب، گلابی، به، انجیر و توت خشک و از حبوبات نخود و لپه توصیه می‌کند و متذکر می‌شود: «این موضوع موجب تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با کرونا می‌شود.»

انتهای پیام/4078/

منبع: آنا

کلیدواژه: ویروس کرونا حسن اکبری غذاهای طبع گرم ویروس کرونا طبع گرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۸۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • دشمنانی که به دنبال ناامیدی مردم ایران بوند در حال نابودی هستند
  • فریاد «مرگ بر اسراییل» در قلب اروپا بیانگر نابودی استکبار است
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • فرصت‌های صادراتی محصولات صنایع غذایی
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود