Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@13:42:08 GMT

فرار خلبانان از پنجره کابین هواپیما از ترس کرونا!

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۷۹۶۵۲

فرار خلبانان از پنجره کابین هواپیما از ترس کرونا!

  گزارش کامل گزیده‌خبرهای «تابناک جوان» را بخوانید.

 

    کلید اشتغال در عصر رسانه‌ها چیست؟

 

  آغاز رزمایش سراسری دفاع بیولوژیک نیروی زمینی سپاه  

 


کسانی که کرونا را جدی نگرفتند این عکس را ببینند     درخواست بعیدی نژاد برای پیوستن مردم انگلیس به یک پویش اینترنتی     ابزاری برای به دام انداختن ماشین‌های فراری + فیلم     شیاطین جنی چه ویژگی‌هایی دارند؟     فرار خلبانان از پنجره کابین هواپیما از ترس کرونا + فیلم  


پارک‌های تهران تعطیل شد
کشف میکروب زنده در عمق ۸۰۰ متری اقیانوس
ضد عفونی مرتب ۹ خط بی آر تی و ۶۳ پایانه اتوبوسرانی پایتخت
هادی خانیکی: امید هیچ معجزه‌ای ز مرده نیست، زنده باش!
کیفیت ویدیو‌های اینستاگرام و دیزنی پلاس کاهش می‌یابد
قهرمان زندگی یک کودک در برنامه کودک شو + فیلم

تبلیغات رایگان کسب و کار‌های آنلاین در صداو سیما
۶ نکته تجربی درباره کرونا
اجازه بدهید این بار از «هامون» نگوییم!
اینجا دوربین‌ها را غلاف کنید

 

.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: تابناک

کلیدواژه: کروناویروس نوروز 99 کرونا در ایتالیا کرونا در آمریکا جهش تولید ویروس هانتا دوربین ها هامون کروناویروس کسب و کار استارتاپ اینستاگرام دیزنی هادی خانیکی ضدعفونی میکروب پارک خلبانان تعقیب و گریز حمید بعیدی نژاد رزمایش سپاه عصر رسانه ها تابناک جوان کروناویروس نوروز 99 کرونا در ایتالیا کرونا در آمریکا جهش تولید ویروس هانتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۹۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان دانشگاه کمبریج، دانشگاه اکسفورد و کل تک در آمریکا مشغول توسعه روشی نوین به نام «واکسن شناسی پیشگیرانه»( proactive vaccinology) هستند که هدف آن آموزش سیستم ایمنی بدن برای شناسایی ویروس های مختلف کرونا است.

این واکسن از آنتی ژن هایی استفاده می کند که در ۸ ویروس کرونای مختلف از جمله ویروسی در خفاش ها وجود دارد. آنتی ژن ماده ای است که واکنش ایمنی در بدن را آغاز می کند.

چنین روندی به سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا بخش هایی از آنتی ژن ها را جستجو کند که در ویروس های مختلف، از جمله مواردی که در واکسن وجود ندارد، مشترک است. به عنوان مثال واکسن ویروسSars-CoV-۱ که به همه گیری سارس در ۲۰۰۳ میلادی منجر شد را در بر نمی گیرد.

به طور معمول واکسن ها، مانند نمونه هایی که برای مقابله با کووید۱۹ به کار گرفته شدند، از یک آنتی ژن برای آموزش سیستم ایمنی استفاده می کنند تا ویروس های خاص و جداگانه را هدف بگیرند.

روری هیلز محقق فارغ التحصیل دانشکده داروسازی کمبریج و مولف ارشد پژوهش در این باره می گوید: تمرکز ما توسعه واکسنی است که در مقابل پاندمی ویروس کرونای آینده از انسان ها دفاع کند. باید آن را حتی قبل از آغاز همه گیری آماده کنیم. ما واکسنی ابداع کردیم که در مقابل طیف وسیعی از ویروس های کرونا از جمله نمونه هایی که هنوز ناشناخته هستند، محافظت ایجاد می کند.

نتایج این پژوهش در ژورنال نانوتکنولوژی منتشر شده است.

مارک هاوارث از دانشگاه کمبریج و مولف ارشد تحقیق می گوید: ما نباید منتظر ظهور ویروس کرونای جدید بمانیم. به دانش کافی درباره ویروس های کرونا و واکنش های سیستم ایمنی به آنها دست یافته ایم و اکنون می توانیم واکسن هایی بسازیم که در مقابل شاخه های ناشناخته ویروس کرونا از انسان ها محافظت می کند.

تحقیق نشان داده واکسن جدید که Quartet Nanocage نام گرفته واکنش ایمنی وسیعی در موش ها از جمله حیواناتی که در مقابل Sars-CoV-۲ ایمن شده بودند، ایجاد می کند.

طبق این پژوهش طراحی واکسن ساده تر از نمونه های توسعه یافته است و ا حتمالا در توسعه واکسن هایی برای دیگر مشکلات سلامتی نیز کاربرد دارد. این تحقیق در اوایل ۲۰۲۵ میلادی وارد مرحله یکم آزمایش بالینی می شود.

کد خبر 6099037 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • صف خرید فورس ۶ تن در بورس کالا
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • تام کروز از خلبانان ایرانی الهام گرفت
  • عملیات جستجوی کودک ۵ ساله توسط سگ های زنده یاب | ویدئو
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • «آذرخش و رقص فانتوم‌ها» به نمایشگاه می‌رسد
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • ربایندگان یسنا اعتراف کردند / دستگیری 4 متهم اصلی در حال فرار
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس