Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-27@02:16:19 GMT

در روز‌های کرونایی چرا باید در خانه بمانیم؟

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۸۱۶۴۴

در روز‌های کرونایی چرا باید در خانه بمانیم؟

خبرگزاری میزان- دولت‌های جهان مبارزه با ویروس کرونا را برپایه تدابیر پیشگیرانه با هدف جلوگیری از شیوع یا گسترش این ویروس بنا گذاشته اند و از مهم‌ترین توصیه‌های بیشتر دولت‌ها که آن را الزامی و مجازات‌هایی را برای ناقضان آن تعیین کرده اند، «حفظ فاصله، قرنطینه و سفر نرفتن» است. تاریخ انتشار: 02:15 - 07 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۰۸۱۸۹

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، به گزارش یورونیوز عربی، تلاش‌ها برای حفظ فاصله افراد از یکدیگر یک نوع تغییر رفتار برای توقف شیوع ویروس کشنده و در بیشتر مواقع بر تکیه به برخی رفتار‌ها مانند کاهش ارتباطات اجتماعی متمرکز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رعایت فاصله و آموزش آن به افراد و اشخاص غیرمبتلا به کرونا با وسایل آموزشی مختلف کمک می‌کند تا آنان با به اشتراک گذاشتن یکسری اطلاعات، دیرتر به این ویروس مبتلا شده و همچنین میزان شیوع آن کاهش یابد.

چگونه این فاصله اجتماعی شکل می‌گیرد؟

در این راهکار به مردم توصیه می‌شود از میزان تماس و ارتباط با افراد دیگر بکاهند تا خطر‌های ابتلا به ویروس کاهش یابد و برای تحقق آن باید از حضور در اماکن عمومی و تجمع‌های غیر ضروری و به طور خاص فعالیت‌هایی که افراد زیادی در آن مشارکت می‌کنند، خودداری کرد.

دوری از اینگونه اماکن از احتمال خطر ابتلا به ویروس کرونا و دیگر امراض مسری مانند آنفولانزا می‌کاهد.

«استوارت نیل» از انستیتوی سلطنتی انگلیس می‌گوید که «تدابیر ویژه برای حفظ فاصله اجتماعی شامل کار از راه دور مانند منزل و ترتیب دادن جلسات کاری از طریق ویدئو کنفرانس و اجتناب افراد از استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی مگر در زمان‌های خیلی ضروری است».

رعایت فاصله و دور ماندن افراد از یکدیگر باید به روش منطقی و عقلانی صورت بگیرد.

اگر شما به طور ضروری باید از منزل خارج شوید بنایراین حفظ فاصله میان شما و شخصی که عطسه یا سرفه می‌کند ضروری است، همانطور که سازمان جهانی بهداشت بر آن تاکید دارد و همچنین باید از دست دادن و بغل کردن و بوسیدن خودداری کنید.

آیا فاصله اجتماعی را در واقعیت می‌توان پیاده کرد؟

دلایل زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد بدون شک حفظ فاصله اجتماعی در جلوگیری از شیوع ویروس موفقیت آمیز است و می‌توان به تجربه برخورد با ویروس‌های گذشته مانند ویروس آنفولانزا در سال ۲۰۱۸ میلادی و ویروس ایبولا در سال ۲۰۱۴ میلادی اشاره کرد.

به طور دقیق مشخص نیست که ویروس کرونا چطور انتقال می‌یابد، اما انتقال ویروس‌ها به یکدیگر شبیه است و روشن است که بیشتر بعد ازعطسه یا سرفه فرد مبتلا به صورت ذرات در هوا معلق و پخش می‌شوند و از طریق دهان یا بینی به دیگران انتقال می‌یابند، ویروس‌های به طور کلی روی دست‌ها و سطوح قرار می‌گیرند.

کشور‌ها چگونه به ایجاد فاصله اجتماعی در میان افراد پایبند هستند؟

چین قوانین و مقررات بسیار سفت و سختی را به ویژه در استان هوبئی (Hubei) که شهر ووهان آن مرکز اصلی شیوع ویروس کرونا است، در پیش گرفت و کل منطقه را قرنطینه کرد و مراکز ویژه‌ای را هم برای ایزوله اختصاص داد.

دولت چین همچنین از نرم افزار‌های موقعیت یاب (جی پی اس) بر روی گوشی‌های همراه برای کنترل تردد مردم و بخصوص برای جلوگیری از سفر مبتلایان به کرونا استفاده کرد.

اعمال محدودیت‌های سفر و تردد

از زمانی که ایتالیا قرنطینه مردم را در پیش گرفت برخی از کشور‌های اروپایی محدودیت‌هایی را برای سفر اعمال و اقدام به تعطیلی مدارس و رستوران‌ها و مغازه‌ها کردند.

کمیساریای اروپایی نیز برنامه‌هایی برای بستن مرز‌های کشور‌های اروپایی و محدود کردن سفر‌های غیر ضروری به منطقه شینگن ارائه کرد در حالی که پیش از شیوع کرونا کنترلی بر رفت و آمد در مرز‌های کشور‌های این منطقه وجود نداشت.

دولت انگلیس علاوه بر این‌ها توقف ارتباط فیزیکی غیرضروری بین افراد را توصیه کرده است.

تاثیرات منفی احتمالی رعایت فاصله اجتماعی چیست؟

در پیش گرفتن راهکار رعایت فاصله افراد از یکدیگر بر اقتصاد جهانی تاثیر گذاشت، زیرا مردم در کشور‌های خود می‌مانند، تقاضا‌های خرید کالا کاهش می‌یابد و بخش‌های خدمات دچار بحران می‌شوند.

«کالبسو کالکیدو» ازکالج امپریال لندن می‌گوید که «اجرای حفظ فاصله اجتماعی تلاشی اجتماعی برای جلوگیری از انتقال ویروس است و البته هزینه‌های اقتصادی کلانی به همراه دارد».

برخی نگرانی‌ها درباره رعایت فاصله اجتماعی وجود دارد چرا که مردم احساس تنهایی کنند و به طور خاص سالمندانی که سنین بالایی دارند و خطر ابتلای آن‌ها به ویروس کرونا هم بسیار زیاد است.

چگونه می‌توان شرایط رعایت فاصله را برای کسانی که زیر یک سقف زندگی می‌کنند، ایجاد کرد؟

 ببینید: جدیدترین آمار مبتلایان به کرونا تا ظهر سه شنبه پنج فروردین

توصیه می‌شود کسانی که زیر یک سقف زندگی می‌کنند تا حد ممکن از یکدیگر فاصله بگیرند، شایسته است دستشویی‌های مشترک را به طور منظم نظافت کنند و در صورتی که شخصی شک داشته باشد به ویروس کرونا مبتلا شده باید از تماس و ارتباط با دیگران اجتناب کند و به طور خاص اگر فردی به مراقبت از فردی مبتلا پرداخته است امکان ابتلای او به ویروس وجود دارد.

منبع:ایرنا
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس کرونا فاصله اجتماعی ویروس کرونا رعایت فاصله حفظ فاصله کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۱۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهیاران بخش سعد آباد کمک به خانه‌های بهداشت را در اولویت قراردهند

به گزارش خبرنگار مهر، حمزه امین نژاد صبح پنج شنبه در جمع کادر بهداشت و درمان مراکز جامع سلامت و خانه‌های بهداشت روستاهای بخش سعدآباد به مناسبت هفته سلامت، ضمن برشمردن عوامل سلامت و بهداشت در پویایی و تحرک اجتماعی گفت: توسعه هر جامعه بر پایه سلامت روحی روانی و جسمی استوار است و می‌طلبد که کادر بهداشت و درمان با ترویج فرهنگ غذای سالم اقدامات پیش‌گیرانه در جهت کنترل گسترش بیماری‌های فراگیر را بیش از پیش در دستور کار خود قرار بدهند.

بخشدار سعدآباد با اشاره به موضوع مهم آسیب‌های اجتماعی از جمله تفکر و اقدام به خودکشی افزود: مراکز بهداشت و درمان شهری و روستایی، مراکز بهزیستی و آموزش و پرورش به عنوان نقطه ثقل شناسایی و ارائه مشاوره به موقع می‌توانند نسبت به این معضل اجتماعی نقش بسزایی را داشته باشند که در این زمینه باید با برنامه ریزی و وحدت رویه بین سازمانی، مثلث مشاوره و پیشگیری را ترسیم کرد.

وی از دهیاران خواست که در تدوین بودجه سالانه موضوع کمک به خانه‌های بهداشت را یکی از اولویت‌های خود قرار داده و از هیچ کوششی با در نظر گرفتن قانون دریغ نکنند.

در حاشیه بازدیدهای بخشدار سعدآباد که در معیت امام جمعه سعدآباد، جانشین بخشدار سعدآباد، رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه سعدآباد، شهردار سعدآباد، رئیس مرکز جامع سلامت شهر سعدآباد، رئیس شورای اسلامی بخش و هیأت همراه انجام پذیرفت، حضور در جمع کادر مدیریتی، آموزشی و دانش آموزان مدارس خرد و کوشا ضمن بازدید از نمایشگاه غذاهای بومی محلی به عنوان ترویج استفاده از غذای سالم و پیشگیری از بیماری‌های مرسوم در سنین نوجوانی و جوانی در بین دانش آموزان، زنگ سلامت نواخته شد و سپس از مدیریت مدرسه، مربیان و چند تن از دانش آموازان تقدیر شد.

قابل توضیح اینکه در این مراسم چندین اصله درخت در مرکز جامع سلامت نظر آقا و خانه بهداشت روستای سربست غرس شد.

کد خبر 6088386

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی واگذار شد
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • دهیاران بخش سعد آباد کمک به خانه‌های بهداشت را در اولویت قراردهند
  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر
  • به جای افتادن در چرخه باطل اخاذی و باج گیری به کارآگاهان پلیس اعتماد کنید!
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • بازداشت ۷۴ تبهکار خطرناک در تهران