Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، فرزین رضایی،رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار داشت: بیمارستان‌های استان بشدت به اقلام بهداشتی مانند ماسک، دستکش، مواد ضدعفونی کننده و دیگر تجهیزات پزشکی نیاز داشتند که بخش بزرگی از آن توسط تولیدکنندگان خیر تامین شد.

او با اشاره به اثر روانی بسیار مطلوب این کمک ها اضافه کرد: کمک های خیرین نشان از همبستگی مردم در رفع بلایا و کمک به افزایش سرمایه اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: تولیدکنندگان استان با وجود وظایف زیادی که در قبال اقتصاد کشور دارند در یک اقدام خداپسندانه ۱۵ میلیارد ریال تجهیزات و اقلام بهداشتی خریده و در اختیار دانشگاه قرار دادند.

رضاعی با بیان اینکه مردم هم می توانند با ارتباط گرفتن با انجمن‌های خیریه و خیرین سلامت، کمک‌های خود را بسته به نیاز بیمارستان ها اهدا کنند، افزود: البته بزرگترین کمک مردم در حال حاضر ماندن در خانه برای قطع زنجیره ویروس کرونا است.

او با بیان اینکه باور غلطی وجود دارد که کودکان به بیماری کروتا مبتلا نمی‌شوند، یادآور شد: در حال حاضر سه کودک مبتلا به کرونا در بیمارستان بعثت سنندج بستری هستند.

رضاعی تاکید کرد: کودکان تنها آسیب پذیری کمتری در قبال بیماری دارند ولی این به معنای عدم ابتلای آنان به این بیماری نیست.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به درصد رشد بیماری در استان هم اشاره کرد و گفت: اگر مردم رعایت نکنند به رشد نگران کننده بیماری می‌رسیم لذا کنترل این شرایط تنها به رفتار مردم و رعایت توصیه ها و هشدارهای بهداشتی بستگی دارد.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا اقلام بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۲۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در سفر به شهر دوشنبه در کشور تاجیکستان که با دعوت رسمی وزارت تندرستی تاجیکستان انجام شده است، با مسئولان دانشگاه پزشکی ابوعلی سینا دیدار و گفت‌وگو کرد.

سید وحید حسینی رئیس دانشگاه با همراهی سید حسن سراج، معاون بین‌الملل و مهرداد شریفی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز، ۵ اردیبهشت‌ماه با حضور در دانشگاه پزشکی ابوعلی سینا شهر دوشنبه به عنوان بزرگترین دانشگاه پزشکی این‌ کشور، ضمن بازدید از امکانات و توانمندی‌های این مرکز دانشگاهی، در جلسه‌ای با حضور مسئولان دانشگاه پزشکی ابوعلی سینا، راه‌های توسعه همکاری‌های مشترک را بررسی کرد.

در ادامه برنامه‌های سفر، هیئت دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز از قسمت‌های مختلف بزرگترین بیمارستان جمهوری تاجیکستان با نام بیمارستان استقلال بازدید کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بازدید از بخش پیوند این بیمارستان که با کمک علمی و آموزشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی شیراز راه‌اندازی شده است، از دیگر برنامه‌های نخستین روز سفر مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • کلینیک تخصصی خیر ساز بیمارستان امام حسین (ع) محمدشهر افتتاح شد
  • معرفی ۴۸ واحد از املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مولدسازی
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد