Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@09:38:14 GMT

حذف بروکراسی اداری لازمه تحقق «جهش تولید»

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۸۲۸۰۵

حذف بروکراسی اداری لازمه تحقق «جهش تولید»

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزم‌حسینی در اولین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان در سال ۹۹ که با محوریت شعار سال؛ «جهش تولید» اظهار کرد: چرخ اقتصاد استان در سال گذشته با سرعت به سمت جلو حرکت می‌کرد اما در پایان سال با ویروس کرونا مواجه شدیم و روی ادامه فعالیت کمی تأثیر گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در راستای مقابله با این ویروس، مدیریت استان، مجموعه اقدامات پیشگیرانه‌ای را در دستور کار خود قرار داد و تلاش بر این شد که اجتماعات تعطیل شوند.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه ویروس کرونا اقتصاد همه استان‌های درگیر را تحت تأثیر قرار داده است، خاطرنشان کرد: باید خود را برای هر شرایطی آماده کنیم.

رزم‌حسینی با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ به نام «جهش تولید» گفت: در سال گذشته با توجه به مقدورات استان و کشور و به رغم تحریم‌ها، درحوزه اقتصاد از ظرفیت داخلی استان به خوبی استفاده شد.
وی ادامه داد: با تلاش‌های انجام شده سال گذشته در استان آرامش وجود داشت و همه ضمن حمایت از مثلت توسعه اقتصادی فرهنگی روی موضوع کار و تلاش متمرکز شده بودند و فضای استان قابل قیاس با سال‌های گذشته نبود.

استاندار خراسان رضوی ابراز کرد: در سال گذشته با بحران شرکت پدیده که چندین سال گریبانگیر استان بود روبرو بودیم که با مدیریت خوب و هماهنگی صورت گرفته در مسیر قانونی خود قرار گرفت و اکنون مسیر خود را طی می‌کند.

رزم‌حسینی در بخش دیگری از سخنان خود متذکر شد: اگر بخواهیم به صورت عملی شعار سال یعنی «جهش تولید» محقق شود باید در اولین قدم حذف بروکراسی اداری در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: در راستای تحقق جهش تولید و حذف کاغذبازی‌های اداری چنانچه مدیران استانی به اندازه کافی اختیارات ندارند می‌توانیم از ظرفیت ستاد تدبیر استفاده کنیم.

استاندار خراسان رضوی اضافه کرد: با استفاده از این ظرفیت می‌توانیم تا جایی که امکان دارد فرآیند اخذ مجوزها را کمتر کرده و یا بسیار تسهیل کنیم.

رزم‌حسینی تصریح کرد: مجموعه مدیریت استان تلاش خواهد کرد که همگرایی بوجود آمده در خراسان رضوی را با محوریت مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در سال جاری هم ادامه بدهد.

وی افزود: به امید خدا با حفظ فضای همگرایی و همدلی موجود در بین نخبگان و افراد مؤثر در اداره استان و همکاری مدیران اقتصادی زمینه برای جهش اقتصادی در خراسان رضوی فراهم خواهد شد.

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۲۰۰ پروژه مهم اقتصادی استان تعیین شدند که اگر بتوانیم همین پروژه‌ها را به اتمام برسانیم کار بسیار بزرگی صورت گرفته است.

رزم‌حسینی با تاکید بر اینکه همکاری‌های منطقه‌ای استان باید گسترش پیدا کند، تصریح کرد: در همین بحران کرونا مشخص شد که اگر کشورهای منطقه روابط بهتری داشته باشند بهتر می‌تواند بحران‌ها را پشت سر بگذارد.

وی ادامه داد: در سال گذشته راه‌اندازی کلینیک صنعتی اقدام بسیار ارزشمندی بود و امسال هم این کلینیک را فعال‌تر خواهیم کرد تا بر این اساس در قالب کلینیک مذکور به افزایش تولید واحدهای راکد و یا واحدهایی که با ظرفیت کمتری مشغول فعالیت هستند بپردازیم.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی روابط عمومی کشورهای منطقه نخبگان بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی استاندار خراسان رضوی سال گذشته جهش تولید رزم حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۲۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رییس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: بافندگان فرش دستباف در استان خراسان رضوی به صورت فصلی و به صورت آزاد فعالیت می‌کنند، به همین دلیل میزان تولید سالانه فرش تغییر می‌کند و سرانه تولید فرش دستباف ۶ مترمربع است.

شادی قاسمی افزود:  پارسال ۹۰ پروانه تولید فرش دستباف و ۳۱۰ مورد کارت شناسایی قالی باقی و دیگر حرفه‌های مرتبط با آن صادر و هزار و ۲۲۶ فقره کارت شناسایی تمدید شده است.

وی گفت: پارسال کارت قالی بافی به تعداد هزار و ۲۵۲ مورد برای شرکت‌های تعاونی تولید فرش دستباف در استان صادر شد و ۴۴۸ نفر در آزمون رتبه بندی در رشته فرش دستباف در هنرستان‌ها شرکت کردند که گواهی نامه آموزشی مهارتی برای ۲۹۶ نفر صادر شد.

رییس اداره فرش اداره صمت خراسان رضوی افزود: در دوره‌های آموزشی این اداره کل در سال گذشته برای فعالان فرش دستباف هفت هزار و ۴۰۰ نفر- ساعت آموزش ارایه شد.

قاسمی گفت: یکی از مشکلات بافندگان فرش دستباف در استان دشواری بهره مندی از بیمه تامین اجتماعی است، به طوریکه از ۳۵ هزار نفر جمعیت قطعی بافندگان فرش دستباف این استان، ۱۱ هزار نفر زیر پوشش بیمه هستند.

رییس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: یکی از خواسته‌های بافندگان فرش دستباف خراسان رضوی افزایش تعداد بیمه شدگان این صنعت از سوی سازمان تامین اجتماعی است که امیدواریم این موضوع مورد پیگیری قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • اعتبار ۶ همتی برای توسعه زیرساخت‌های ورزش خراسان رضوی با تحقق مولدسازی
  • تحقق ۱۱۸ درصدی سهمیه اشتغال استان همدان در سال گذشته
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • خراسان رضوی در تولید نان کامل در کشور پیشرو است
  • خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی پیشگام است
  • خراسان رضوی بارانی می شود
  • هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد در شرایط آلوده است
  • ۴۰ شهر خراسان رضوی دچار تنش آبی