Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهوری آمریکا در حالی که مجلس سنای این کشور اقدام به تصویب بسته محرک‌های اقتصادی به ارزش دو تریلیون دلار برای کاستن تبعات شیوع ویروس کرونای جدید کرده، در چند ایالت که بیشترین درگیری را با این ویروس داشته‌اند، وضعیت فوق‌العاده ویژه اعلام کرده که شامل ایالت‌های نیویورک، کالیفرنیا، واشنگتن، آیووا، لوئیزیانا، تگزاس و فلوریدا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه ان.پی.آر، کمیته ویژه مقابله با شیوع ویروس کرونا در دولت آمریکا همزمان با مناقشه بر سر تصویب یک بسته محرک‌های اقتصادی به ارزش دو تریلیون دلار برای مقابله با بحران شیوع این ویروس یک نشست را برگزار کرد.

در پی تشکیل این نشست رئیس جمهوری آمریکا از لایحه مذکور دفاع کرده و گفت که بعد از تصویب این بسته اقتصادی، فورا آن را امضا و اجرایی می‌کند.

ترامپ اظهار امیدواری کرد که به زودی بخش‌هایی از کشور بتوانند مجددا به سر کار بازگردند و مدارس نیز به زودی بازگشایی شوند.

او گفت که ممکن است برخی از آمریکایی‌ها بتوانند زودتر از بقیه به زندگی عادی بازگردند.

ترامپ همچنین در یک کنفرانس خبری تاکید کرد که با اعلام وضعیت فوق‌العاده در ایالت‌های نیویورک، کالیفرنیا، واشنگتن،‌ آیووا، لوئیزیانا، تگزاس، کارولینای شمالی و فلوریدا موافقت کرده است.

وی ادعا کرد، ظرفیت آمریکا برای انجام آزمایش‌های مربوط به ویروس کرونا به سرعت در حال رشد بوده و تعداد هر چه بیشتری از مردم که نیازمند این آزمایش هستند به آن دسترسی پیدا می‌کنند.

ترامپ در عین حال دولتش را در خصوص آنچه موفقیت در پاسخ به بحران خواند، تحسین کرده و از تحویل محموله‌های جدید دستگاه‌های تنفس مصنوعی به نیویورک و تامین تجهیزات دیگر برای دیگر نقاط کشورش خبر داد.

وی مدعی شد که فرماندار و شهردار نیویورک که هر دو دموکرات هستند از اقدامات دولتش رضایت دارند.

ترامپ افزود: خیلی سخت است کسی بخواهد از کاری که ما در حال انجامش هستیم و من درباره‌اش به شما توضیح می‌دهم راضی نباشد.

این اظهارات ترامپ در حالی مطرح شده که بر اساس جدیدترین آمارها، تعداد مبتلایان به ویروس کرونای جدید در آمریکا از رقم ۶۵۰۰۰ نفر گذر کرده و بیش از ۱۰۰۰ تن نیز در این کشور در اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

وضعیت مربوط به شیوع ویروس کووید - ۱۹ در شهر نیویورک رو به وخامت بوده و این شهر تبدیل به کانون اصلی شیوع این ویروس در آمریکا شده است.

ترامپ در ادامه صحبت‌هایش به خبرنگاران گفت، هر آنچه در اختیارش باشد به منظور کمک به شهر نیویورک برای مدیریت بحران در آن انجام می‌دهد.

او ادامه داد: این مشکل تاکنون بزرگترین مشکلی بوده که پیش روی ما قرار گرفته و شاید هم بزرگتر از آن دیگر مشکلی به وجود نیاید اما تعداد زیادی از افراد خوب و توانمند با ما برای رسیدگی به آن تلاش کرده و همکاری می‌کنند و تیم‌های ما همکاری خیلی خوبی با نمایندگان ایالتی دارند.

او گفت، دولتش در حال اجرای یک عملیات بسیار بزرگ آزمایش ابتلا به ویروس کووید- ۱۹ در سراسر کشور است و اینکه بیش از ۱۰۰ میلیون آمریکایی مجبور به ماندن در خانه شده‌اند تاثیری ویرانگر بر اقتصاد کشور خواهد گذاشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمریکا کروناویروس کرونا در جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۲۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحران کودک‌همسری در آمریکا

ایالات متحده در حالی با ازدواج کودکان و ازدواج اجباری در کشورهای دیگر مخالف است و آن کشورها را متهم به نقض حقوق کودکان می‌کند که قوانین این کشور از کسانی که در معرض این امر هستند محافظت نمی‌کند.

به گزارش ایسنا، در تاریخ چهار آوریل امسال، قانونگذاران ایالتی در «ویرجینیا»ی آمریکا به اصلاح قانون ایالتی رأی داده تا از کودک همسری جلوگیری کنند و چند روز بعد نیز فرماندار «گلن یانگکین» این قانون را امضا کرد. این رای در این ایالت یک اقدام مهم برای حقوق کودکان بود.

ویرجینیا دوازدهمین ایالت از مجموع ۵۰ ایالت آمریکاست که ازدواج کودکان را ممنوع کرده است. این در حالیست که فعالان حقوق کودکان تاکید دارند که ممنوعیت ازدواج کودکان و  محافظت از خردسالان در برابر سوءاستفاده و تعرض در سراسر ایالات متحده اجرایی شود.

تا سال ۲۰۱۷ میلادی، ازدواج کودکان در سراسر ایالات متحده تحت شرایط خاصی قانونی بود، از جمله در صورت رضایت والدین یا قاضی، یا اگر کودک خردسال باردار بود یا فرزند داشت.

مقامات این کشور اعلام کرده‌اند: تنها ۱۲ ایالت از ۵۰ ایالت آمریکا ازدواج کودکان را ممنوع کرده‌اند و ما باید قوانین را اصلاح کرده و کودک‌همسری را در تمام ایالات ممنوع کنیم.

بر اساس داده‌های یک مطالعه جدید، اگرچه آمریکایی ها اغلب ازدواج کودکان را یک مشکل خارجی تصور می‌کنند اما واقعیت این است که آنها «مانند کبکی که سر خود را در برف فرو برده»، از رواج این موضوع در کشور خود غافل مانده‌اند در حالی که طبق آمار کارشناسان، این پدیده  به طور چشمگیری در سراسر ایالات متحده گسترده است.

بر اساس آمارهای رسمی منتشرشده، بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۸ میلادی حدود ۳۰۰ هزار کودک به طور قانونی در ایالات متحده ازدواج کردند. برای مثال کالیفرنیا هیچ حداقل سنی را برای ازدواج مشخص نکرده است و سالانه بیش از ۸۰۰۰ کودک در این ایالت ازدواج می‌کنند.

۸۶ درصد از ازدواج های کودکان گزارش شده در ایالات متحده بین بزرگسالان و افراد زیر سن قانونی، اغلب دختران ۱۶ ساله بوده اما گاهی اوقات در سن ۱۲ سالگی نیز رخ داده است.

کارشناسان آمریکایی تاکید می‌کنند عدم اصلاح قوانین موجود یا تعیین قانونی مشخص در رابطه با ازدواج کودکان، نوعی خشونت مبتنی بر جنسیت و نقض حقوق بشر در این کشور است. علاوه بر آزار جسمی و روحی، کودکان را در معرض خطر فقر و استثمار قرار می‌دهد و فرصت های آموزشی و اقتصادی را از آنها سلب می‌کند.

این گزارش می‌افزاید پدیده کودک‌همسری عامل اصلی ترک تحصیل دختران نوجوان در سراسر جهان است. در ایالات متحده نیز زنانی که قبل از ۱۸ سالگی ازدواج می کنند، ۵۰ درصد بیشتر احتمال دارد که دبیرستان را ترک کنند، چهار برابر کمتر از دانشگاه فارغ التحصیل می‌شوند و ۳۱ درصد بیشتر در فقر زندگی می‌کنند. پیامد ازدواج در این سنین در سراسر زندگی آنها طنین‌انداز می‌شود و چرخه‌های فقر بین نسلی را تداوم می بخشد.

اما از آنجایی که در آمریکا هیچ قانون فدرال جامعی برای تعیین حداقل سن ازدواج وجود ندارد و قوانین ایالتی برای ازدواج کودکان پر از خلأها هستند، این رویه همچنان ادامه دارد. همچنین این «باورِ خلاف واقع» مبنی بر اینکه ازدواج کودکان، فقط مشکل کشورهای دیگر است و نمی‌تواند در ایالت متحده اتفاق بیفتد، بحث‌های عمومی سازنده و قوانین مؤثر را مسدود می‌کند.

این باور نادرست به چرخه غفلت و بی‌عملی دامن می‌زند و دولت‌ها را از انجام اقدامات مؤثر باز می‌دارد.

به گزارش الجزیره، در حالی که ایالات متحده صریحاً با ازدواج کودکان و ازدواج اجباری در کشورهای دیگر مخالف است، قوانین علیه آن در داخل ایالات متحده ناقص و ضعیف است و از کسانی که در معرض خطر هستند، محافظت نمی‌کند. در واقع، اکثر ایالت های ایالات متحده با استانداردهای بین المللی حقوق کودک سازگار نیستند.

کارشناسان می‌گویند پایان دادن به ازدواج کودکان در ایالات متحده ابتدا مستلزم شناخت آن به عنوان یک مشکل فوری و مداوم داخلی است.

همه ایالت ها باید برای تصویب و اجرای یک چارچوب قانونی قوی که حداقل سن ازدواج را ۱۸ سال تعیین می کند، بدون استثناء تلاش کنند. این وظیفه سیاستگذاران و ... است که در برابر ازدواج کودکان بایستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بحران کودک‌همسری در آمریکا
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • مناطق حاشیه‌نشین️، بزرگترین مشکل شهر ارومیه است
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد
  • سیر تا پیاز جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین در آمریکا
  • دانشگاه کلمبیای آمریکا تعلیق دانشجویان حامی فلسطین را از تحصیل آغاز کرد
  • گردباد در آمریکا/ ۵ نفر کشته و ۱۳۰ تَن زخمی شدند
  • دانشجویان دانشگاه نیویورک: ورق علیه صهیونیست‌ها برگشته است
  • طوفان سهمگین در اوکلاهما ۳ کشته بر جای گذاشت
  • خیزش دانشجویی در آمریکا از ویتنام تا غزه