Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره آخرین وضعیت شبکه راهی استان‌های سیل‌زده اظهار داشت: در طول یک هفته گذشته استان‌های کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان درگیر سیل بودند البته خوشبختانه شرایط این استان‌ها به وضعیت عادی برگشته است.

معاون راهداری با تاکید بر اینکه در حال حاضر هیچ محور شریانی در کشور در اثر سیل مسدود نیست گفت: تمام راه‌های اصلی و بزرگراهی رفع انسداد شدند و فقط یک محور فرعی در جنوب کرمان، محور رودبار به قلعه گنج به دلیل جریان آب در این مسیر مسدود است البته در محور فرعی رودبار – کهنوج هم آب جریان دارد اما تردد امکان‌پذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره آخرین وضعیت راه‌های روستایی در استان‌های سیل‌زده اظهار داشت: در روزهای ابتدایی وقوع سیل مسیر ارتباطی با 630 روستا قطع بود که طبق آخرین گزارش‌ها این عدد به 150 راه روستایی کاهش پیدا کرده است.

اکبری افزود: با توجه به گزارشاتی که ارائه شده امکان بازگشایی راه روستایی 100 روستای دیگر وجود دارد اما رفع انسداد 50 روستای باقیمانده منوط به فروکش کردن کامل آ‌ب از سطح مسیر است.

وی با بیان اینکه از ابتدای وقوع سیل در کشور 9 هزار کیلومتر شبکه جاده‌ای و راه ارتباطی درگیر سیل شدند، گفت: البته تمام این مسیر تخریب نشدند اما نیاز به تعمیر و مرمت دارند.

معاون راهداری کشور ادامه داد: 500 دستگاه پل و آبرو خسارت دیدند و در حال حاضر 900 دستگاه ماشین‌آلات و 1300 نیروی راهداری در حال فعالیت بازگشایی مسیر و مرمت شبکه جاده‌ای در استان‌های سیل‌زده هستند.

این مقام مسئول گفت:‌به غیر از 3 استان مذکور، استان‌های خوزستان، خراسان جنوبی و ... هم کم و بیش با موضوع سیل درگیر بودند و در حال حاضر 174 اکیپ راهداری در تمام نقاط کشور در حال بازسازی مسیرهای سیل‌زده هستند.

اکبری درباره میزان خسارات وارد آمده بر شبکه جاده‌ای ناشی از وقوع سیل در این استان‌ها اظهار داشت: باید آب به صورت کامل از روی سطح جاده‌ها فروکش کند تا میزان دقیق خسارت‌های وارد آ‌مده تعیین شود و این میزان به تایید استانداری برسد و بعد به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اعلام شود که هنوز این مراحل طی نشده است اما طبق برآورد اولیه کارشناسان میزان خسارت‌ها 600 میلیارد تومان محاسبه شده است.

معاون راهداری با اشاره به انسداد برخی از جاده‌های کشور به دلیل مقابله با شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: در برخی از استان‌ها مقامات محلی استانی و قضایی تصمیم به انسداد برخی از جاده‌ها برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا داشتند.

وی ادامه داد: در حال حاضر 10 مسیر به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا بسته است مسیر خلخال - اسالم، جاده قدیم پل زال – اندیمشک، جاده قدیم باغچه – مشهد، در استان کرمانشاه جاده روانسر به کامیاران، در تهران جاده تلو، به این دلیل مسدود شدند و در استان‌های خوزستان، بوشهر و یاسوج هم مسر مسدودی به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا داریم.

اکبری تاکید کرد: البته برای برخی از این محورها مسیر جایگزین در نظر گرفته شده است چرا که برخی از این مسیرها از داخل شهر می‌گذرد و مقامات محلی برای کاهش ارتباط مسافران با بومیان این شهرها اقدام به انسداد برخی از این جاده‌ها را کردند البته تمام این 10 مسیر مسدود شده برای بومیان باز است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جاده راهداری و حمل و نقل جاده سیل مسافران معاون شیوع ویروس کرونا جلوگیری از شیوع سیل زده حال حاضر استان ها جاده ای جاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۳۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۱۰۳ میلیارد تومانی به محور گردشگری وفاق دیر

فرماندار دیر جاده وفاق بین بنادر دیر و کنگان را یکی از محورهای مهم مواصلاتی و گردشگری جنوب استان بوشهر دانست و گفت: ۱۰۳ میلیارد تومان تاکنون به این پروژه اعتبار تخصیص داده شده است. - اخبار استانها -

یونس باربرز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بندر دیر اظهار داشت: جاده وفاق در جنوب استان بوشهر یکی از محورهای مهم مواصلاتی و گردشگری ساحلی است.

وی با بیان اینکه شهرستان دیر در عرصه‌های مختلف دارای ظرفیت‌های مهمی است، اضافه کرد: یکی از قابلیت مهم شهرستان دیر در عرصه گردشگری ساحلی در جوار خلیج‌ فارس است.

فرماندار دیر جاده وفاق بین بنادر دیر و کنگان را یکی از محورهای مهم مواصلاتی و گردشگری جنوب استان بوشهر دانست و بیان کرد: در راستای تکمیل طرح‌های راهسازی اعتبارات لازم به طرح جاده وفاق در جنوب استان بوشهر تخصیص یافته است که ضمن قدردانی از حمایت استاندار مبلغ 103 میلیارد تومان تاکنون به این پروژه اعتبار تخصیص داده است.

باربرز  ضمن قدردانی از مدیر عامل سازمان منطقه ویژه انرژی پارس گفت: از ناحیه شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی پارس جنوبی مبلغ 23 میلیارد تومان به این طرح تخصیص یافته که امیدواریم با همکاری خوب شورای راهبردی شاهد تکمیل و بهره‌برداری این طرح در آینده نزدیک باشیم.

وی یکی از مزیت‌های مهم جاده وفاق را کاهش مسیر دیر به کنگان دانست و تصریح کرد: با تکمیل جاده وفاق مسیر 25 کیلومتری بنادر دیر و کنگان به 8 کیلومتر کاهش می‌یابد و نقش مهمی در خروج شهرستان دیر از بن بست دارد.

فرماندار دیر پروژه جاده وفاق را دروازه اتصال جنوب کشور از ساحل به مرکز استان بوشهر دانست و اظهار امیدواری کرد: مرحله نخست این پروژه در آینده نزدیک به طول حدود 4 کیلومتر افتتاح می‌شود.

باربرز  با بیان اینکه جاده وفاق از سمت بندر کنگان 3 کیلومتر آماده آسفالت است، گفت: از سمت شهرستان دیر نیز 1.1 کیلومتر آسفالت شده و 800 متر دیگر آماده آسفالت است.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • تخصیص ۱۰۳ میلیارد تومانی به محور گردشگری وفاق دیر
  • خطر ریزش‌سنگ در محور گنجنامه - تویسرکان
  • خسارت ۵۲ میلیارد تومانی سیل به اردستان
  • احتمال ریزش سنگ ریزه در جاده گنجنامه-تویسرکان
  • آغاز عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر محور طبس – یزد
  • محور فرعی و کوهستانی گنجنامه تویسرکان بازگشایی شد
  • وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی
  • بازگشایی محور گنبدکاووس به کلاله حد فاصل پل بایلر
  • وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران - شمال
  • وضعیت جاده‌های استان یزد / خسارت ۶۰۰۰ میلیارد تومانی سیل سال گذشته