Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-04@03:24:49 GMT

جزئیات طرح کاهش زنجیره انتقال برای کنترل کرونا

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۸۳۷۶۵

جزئیات طرح کاهش زنجیره انتقال برای کنترل کرونا

خبرگزاری تسنیم: حسین ذوالفقاری معاون وزیر کشور، در تشریح جزئیات طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا گفت: ما اگر کمکی نتوانیم به حوزه بهداشت و درمان و قطع زنجیره بیماری کنیم، نمی‌توانیم شاهد کاهش شیوع بیماری باشیم. ما هنوز به قله نرسیده‌ایم و به سیر نزولی شیوع بیماری نرسیده‌ایم. ضرورت دارد همه مردم همکاری کنند و تلاش کنیم زنجیره را قطع کنیم که در غیر اینصورت امکانات کشور ممکن است جوابگوی تعداد بیماران نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طرح‌های زیادی مطرح شده است؛ به خاطر مشکلاتی که ممکن بود به وجود آورد به اجماع نرسید تا اینکه طرح روز گذشته به تصویب رسید.

از همین امروز سفرهایتان را لغو کنید؛ مسافران به شهرهایشان برگردند

رئیس کمیته اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: این طرح شامل تشدید محدودیت‌ها خواهد بود؛ اول اینکه کسانی که قصد مسافرت دارند از همین الان باید سفر را لغو کنند. چون در این طرح اینطور دیده شده که فقط ساکنان شهر‌ها اجازه ورود به شهر‌ها خواهند داشت و غیرساکنان نهایتا اجازه عبور از کنارگذر شهر‌ها خواهند داشت. محور دوم درباره کسانی است که الان در مسافرت هستند؛ نمی‌خواهیم برای آن‌ها تعجیل داشته باشیم، اما می‌خواهیم که در اولین فرصت به محل سکونت خود برگردند و افرادی که در شهر‌های خود هستند برای سفر برنامه‌ریزی نکنند.

ذوالفقاری گفت: در برخی شهرها، کارمندان و کارگرانی هستند که خارج از شهر محل فعالیت هستند که شاید محل سکونت آن‌ها نیست. برای این‌ها هم تدابیر اتخاذ شده که استانداری‌ها با کارت‌های شناسایی یا کارت‌های جدید امکان جابجایی داشته باشند. اما به هرحال هر نوع محدودیتی بخواهیم ایجاد کنیم قطعا برای عده‌ای مشکل ایجاد خواهد کرد و عمده موفقیت با همکاری مردم خواهد بود.

وی گفت: سومین اقدام، محدودیت سفر‌های برو‌ن‌شهری خواهد بود که بنابر اعلام استانداران میزان لزوم سفر‌های ریلی، هوایی و زمینی صورت می‌گیرد و همه این موارد با رعایت پروتکل‌های بهداشتی خواهد بود. تمام وسایل نقلیه باری، امدادی، انتظامی، درمانی، اورژانس و آتش‌نشانی مستثنی خواهند بود. محور چهارم، تعطیلی، بوستان‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها، مراکز آموزشی و ورزشی خواهد بود که در اختیار استانداران قرار می‌گیرد. هر نقطه‌ای که به نوعی محل تجمع مردم باشد به استانداری‌ها ابلاغ شده تا تعطیل شوند.

رئیس کمیته اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: اصنافی هستند که باید قطعا فعال باشند و به مردم خدمات ضروری دهند و حتی محدودیت فعالیت ندارند و استانداری‌ها باید در این زمینه همراهی و همکاری کنند. گروه دوم گروهی هستند که باید حتما تعطیل شوند که لیست آن‌ها تهیه شده و تا پایان طرح اجازه فعالیت ندارند. گروهی هم هستند که فعالیت آن‌ها در حد ضرورت برای خدمت‌رسانی به مردم به عهده استانداری‌ها گذاشته شده است.

لغو سفر و سخنرانی مقام معظم رهبری بزرگترین مصداق رعایت ممنوعیت‌های تجمع بود

ذوالفقاری گفت: محور پنجم طرح، ممنوعیت برگزاری هرگونه مراسم رسمی و غیررسمی است که مستلزم هرگونه تجمع افراد است و استانداری‌ها باید همه این برنامه‌ها را لغو کنند که بالاترین مصداق این امر لغو سفر مقام معظم رهبری به مشهد و سخنرانی ایشان در حرم مطهر امام رضا بود. فعالیت ادارات و دستگاه‌های دولتی براساس بخشنامه معاون اول ریاست جمهوری خواهد بود که برخی ابهامات ایجاد شده است. بخشی از ۲ میلیون کارمندان اداری دولت کاملا تعطیل هستند، بخشی هم مثل بهداشت و امداد و انتظامی و آتش‌نشانی، الزاما باید مستقر باشند. درصد کمی باقی می‌مانند که قرار است براساس دستورالعمل معاون رئیس‌جمهور با حداقل حضور، ادامه فعالیت بدهند.

توقیف خودرو، جریمه راننده و پلمب واحد‌های صنفی در صورت تخلف از قوانین

وی ادامه داد: ضمانت اجرای این طرح این است که اگر رانندگان خودرو‌ها که ورود آن‌ها به شهر‌های غیرمحل سکونت ممنوع شده است، به این شهر‌ها ورود کنند و مرتکب تخلف شوند، تا یک ماه خودرو‌های آن‌ها توقیف و ۵۰۰ هزار تومان نیز جریمه خواهند شد. اصنافی که از این مقررات تخلف کنند به مدت یک ماه محل کسب آن‌ها پلمب خواهد شد. قرار شد خودرو‌های متخلف پس از ثبت تخلف، به شهر محل سکونت برگردند و مراحل بعدی جریمه و توقیف در شهر محل سکونت انجام شود.

انتقاد مردم از عدم اتخاذ تصمیمات قاطع در کنترل کرونا

رئیس کمیته اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا: عزم راسخ برای اجرای طرح در تمام سطوح ایجاد شده است؛ اجرای این طرح یک مطالبه عمومی است و مردم منتقد هستند که چرا تصمیم قاطع برای کنترل شیوع بیماری گرفته نمی‌شود. هرچند اجرای هر طرحی با هر جزئیاتی منتقدان و موافقانی خواهد داشت. این طرح با لحاظ همه شرایط صورت گرفته است. همه دادستان‌های و مراجع انتظامی کشور پشت اجرای این طرح هستند تا با قاطعیت کامل و احترام لازم اجرا شود. امیدواریم با هماهنگی مردم این طرح اجرا شود. در حد ضرورت هم تأکید شده که با جدیت و کنترل لازم طرح اجرا شود. در قوانین جزایی ما برای کسانی که رعایت اصول بهداشتی را نکنند و در شیوع بیماری کشنده نقش داشته باشند هم مجازات سنگینی پیش‌بینی شده که امیدواریم استفاده از این مجازات سنگین لازم نباشد.

منبع: فردا

کلیدواژه: کنترل کرونا استانداری ها شیوع بیماری محل سکونت شهر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۳۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​

تین نیوز

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت گفت: میزان سرقت از خطوط لوله نفت ایران در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل از آن کاهش داشته است.

 

 

به گزارش تین نیز به نقل از تسنیم، ارسلان رحیمی مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت در نشستی خبری اظهار داشت: در سال 1402 بالغ بر 41 مورد تعرض به خطوط لوله انتقال نفت ایران رخ داد که با اقدامات به موقع، از این تعداد 25 مورد به برداشت نفت یا فرآورده منجر نشد.

وی افزود: نسبت به سال 1401 که 47 مورد انشعاب غیرمجاز با 35 مورد برداشت نفت یا فرآورده داشتیم، میزان سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش داشته است.

رحیمی با بیان اینکه "روند انتقال در سال 1402 افزایشی بوده است"، گفت: در سال گذشته 137 میلیارد لیتر مواد نفتی از مبادی تولید به مقاصد مصرف ارسال شده است

وی ادامه داد: از مجموع این انتقالات 71میلیارد لیتر مربوط به نفت خام و 66میلیارد لیتر مربوط به انتقال انواع فرآورده نفتی است.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت تصریح کرد: آمار گویای این است که باتوجه به اینکه در سال 1401 ، 132 میلیارد لیتر مواد نفتی انتقال داده شده و در سال گذشته ، 137 میلیارد لیتر که نشان دهنده رشد 3.7 درصدی در فرآیند انتقال است

وی افزود: در طراحی، مهندسی و اجرای خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده خودکفایی کامل داریم و در سال گذشته بالغ بر 98 درصد تجهیزات مورد استفاده در پروژه ها از ساخت داخل بوده است.

رحیمی با بیان اینکه انتقال 137 میلیارد لیتر نفت و فرآورده با خطوط لوله معادل تردد 5.5 میلیون نفتکش 25 هزار لیتری است، گفت: در صورت تردد این تعداد نفتکش، سالانه 2.5 میلیارد لیتر گازوئیل صرف سوخت این نفتکش ها خواهد شد، که در مقایسه با مصرف 800 میلیون لیتری سوخت در جابه جایی با خطوط لوله، سالانه 1.7 میلیارد لیتر به ارزش یک میلیارد دلار صرفه جویی در مصرف گازوئیل رخ می دهد.

وی ادامه داد: خط لوله صادراتی نفت خام گوره به جاسک قرار است توسط شرکت ملی نفت ایران تکمیل شود.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت از تکمیل خط دوم 26 اینچ بندرعباس به رفسنجان تا سه ماه آینده خبر داد و گفت: با یک خطی که در این مسیر داریم، تجمع فرآورده را در بندرعباس داریم که با بهره برداری از خط دوم، این مشکل برطرف خواهد شد.

وی افزود: خط لوله تابش و خط لوله پارس هنوز وارد فاز اجرایی نشده اند، بلکه در مرحله طراحی هستند و به دلیل بزرگ بودن این پروژه ها، اینطور نیست که تا دو سال آینده انتظار بهره برداری از آنها را داشته باشیم.

رحیمی میانگین طول عمر خطوط انتقال نفت و فرآورده در جهان را 25 تا 30 سال اعلام کرد و گفت: عمر متوسط خطوط انتقال نفت خام ایران 33 سال و میانگین عمر خطوط لوله انتقال فرآورده های نفتی کشور 37 سال است اما با رسیدگی به موقع و بهره برداری درست، خطوط را در مدار بهره برداری داریم و اگر خطی با فرسودگی مواجه شود، طرح احداث خطوط لوله جایگزین تعریف و اجرایی می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • بازدید دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • قدردانی دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • یکی از ریشه‌های کاهش نرخ باروری در کشور ما حاصل یک نگاه مالتوسی بود
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • کاهش فرآیند صدور گواهی پایان کار ساختمان در شیراز
  • راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی