Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@03:39:10 GMT

ضرورت رعایت نگاه اعتدالی در زندگی

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۸۴۲۶۱

ضرورت رعایت نگاه اعتدالی در زندگی

اعظم جنابی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص ضرورت حفظ سلامت روان در وضعیت شیوع کرونا، اظهار کرد: طبیعت هر عقل سالمی نیازمند یک بستر سالم است. انسان دو بخش جسمانی و روحانی دارد؛ تمام انسان‌ها نیز این بخش روحانی‌شان را درک می‌کنند.

وی افزود: گاه آدم‌ها استرس، اضطراب و نگرانی دارند و یا احساس شادمانی زیاد می‌کنند و امید و تلاش در آن‌ها زیاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی این دو بخش توأم با هم فعالیت می‌کنند و اگر هرکدام از این دو دچار آسیب شود، ناچاراً بخش دیگر نیز دچار آسیب خواهد شد.

این مشاور خانواده در خصوص راهکار جدایی از استرس، بیان کرد: اولین کار همانطور که در اسلام نیز سفارش شده، این است که آدم‌ها صاحب یک نفس مطمئنه باشند، اگر آدم‌ها در هر کاری افراط یا تفریط کنند، تعادل انسان بهم می‌ریزد.

ضرورت رعایت نگاه اعتدالی در زندگی

وی بر ضرورت رعایت اعتدال در زندگی تأکید کرد و افزود: در بخش بیماری‌ها هم همین‌طور است؛ باید در بخش تفکرات تعادل ایجاد کنیم، نه خیلی دچار اضطراب شویم که نتوانیم غذا بخوریم و نه خیلی بیخیال باشیم. اگر این دو نگاه غلط از بین برود، یک نگاه اعتدالی به وجود می‌آید.

جنابی عنوان کرد: در دوره‌ای که باید واقع‌گرا باشیم، حواسمان باشد دردهایمان را بیشتر از این نکنیم؛ باید ببینیم سوالاتی که در خصوص کرونا به وجود می‌آید، آیا دردی را برطرف می‌کند یا خیر، اگر دردی را برطرف نمی‌کند، مطرح نکنیم. باید نگاه واقع‌بینانه به اصل مطلب داشته باشیم و این نیازمند آن است که متخصصان دور هم بنشینند و یکدیگر را قبول داشته باشند.

وی همچنین در خصوص تعطیلی حرم مطهر رضوی عنوان کرد: وقتی از لحاظ علمی اصل این بیماری، تراکم افراد انسانی است که مشخص نیست ناقل یا بیمار هستند، عقل و احتیاط بر آن است که آدم‌ها وقتی احساس می‌کنند ممکن است خطرناک باشد، گریز کنند و دفع ضرر محتمل عقلاً واجب است. در فضاهایی مثل حرم مطهر و یا مساجد، این تراکم انسانی و این خوف که آیا فرد مقابل ناقل یا سالم است نیز وجود دارد.

پیامدهای مثبت کرونا در زندگی

این مشاور خانواده به پیامدهای مثبت کرونا اشاره کرد و گفت: کرونا بهانه خوبی شد تا متوجه شویم که در برخی موارد فضای تربیتی‌مان لنگ می‌زند؛ برای مثال متخصص‌شناس و تقلیدگر واقعی و تکلیف‌گرا نیستیم. از الان به بعد شروع کنیم تربیت‌هایمان درست کنیم؛ خودمان روی تربیت خودمان و تربیت فرزندانمان کار کنیم.

این مشاور خانواده تصریح کرد: سعی کنیم تعقلی کار کنیم؛ در انتخاب لباس، عاشق شدن، دعا و عبادت عاقلانه رفتار کنیم. این‌گونه بدن عادت می‌کند در طول مسیر زندگی عاقل باشد و در چنین بحران‌هایی نیز عاقلانه رفتار می‌کند.

وی ضمن تأکید بر رعایت نظم در زندگی گفت: اگر شرایط کاری، یا سرگرمی و قرنطینه است، نظم را در آن اعمال کنیم. عده‌ای می‌گویند دچار افسردگی شده‌اند؛ ما قبل از این فضا پای ممبر کسی می‌نشستیم و حرف‌هایش را می‌شنیدیم، الان می‌توانیم در فضای مجازی آن فرد را دنبال کنیم. اگر معیار عاقلانه بودن را رعایت کنیم، قرنطینه و غیر قرنطینه یکی است و فقط شکل متفاوتی دارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا افسردگی حرم مطهر خانواده سلامت روان فضای مجازی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی آدم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۴۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای انتخابات مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شده بودند
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • کسی که بخاطر ترس از مجازات حجاب را رعایت می‌کند، با کنار رفتن این موانع، کشف حجاب می‌کند
  • روزنامه اصولگرا: کسی که بخاطر ترس از مجازات و پلیس حجاب را رعایت می کند، با کنار رفتن این موانع ،کشف حجاب می کند
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس