Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،سرهنگ ابوالفضل قدیری مدیر نقاهتگاه یاوران حضرت مهدی (عج) قم گفت: این نقاهتگاه دارای ۸۰۰ تخت بستری است که در ۲ بخش برادران و خواهران در حال ارائه خدمات به بیماران است که دوران نقاهت بیماری خود را سپری می‌کنند.

مدیر نقاهتگاه یاوران حضرت مهدی (عج) قم در رابطه با افرادی که در این نقاهتگاه مشغول ارائه خدمت به بیماران هستند،عنوان کرد:کادر درمانی از مجموعه بیمارستان «علی‌ابن‌ابیطالب (ع)» سپاه استان قم، خادمان داوطلب طلبه و بسیجی، امدادگران هلال‌احمر و نیز از دانشگاه علوم پزشکی قم در این نقاهتگاه مشغول ارائه خدمت به بیماران هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ قدیری افزود: این مکان از ۱۷ اسفندماه سال گذشته، به نقاهتگاه بیماران مبتلا به ویروس کرونا اختصاص یافته و فعال شده‌است و برای بیمارانی که نیازمند هستند که ادامه درمان خود را در نقاهتگاه سپری کنند، از بیمارستان‌های قم به این محل منتقل می‌شوند.

قدیری  بیان کرد: به طور معمول فرد بیمار از ابتدای بیماری تا پایان دوران نقاهت، حدود ۱۴ روز تحت مداوا و مراقبت قرار دارد، البته این مدت زمان بستگی به نظر پزشک دارد که پزشکان در این‌جا به‌صورت شبانه‌روزی حضور دارند و بیمار پس از گذراندن دوران نقاهت با نظر پزشک معالج مرخص می‌شود.

وی در بخش دیگر سخنان خود در رابطه با حضور طلاب در این مجموعه گفت:آنان به‌صورت داوطلبانه در این‌جا حضور یافته‌اند که بیشتر در امورات خدماتی مانند رخت‌شورخانه مشغول ارائه خدمات هستند.

وی افزود: همچنین در کنار مراقبت و مداوای بیماران در این مجموعه، کار‌های فرهنگی توسط خادمان طلبه انجام می‌شود که از آن جمله می‌توان به ختم قرآن کریم، توزیع ادعیه و برگزاری مسابقه‌های فرهنگی و اهدای جایزه اشاره کرد.

این نقاهتگاه، در مجتمع بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) واقع در بلوار انتظار در نزدیکی مسجد مقدس جمکران شهر قم قرار دارد که برای سپری کردن دوران نقاهت بیماران کووید ۱۹ ناشی از ویروس کرونا که دوره درمان را در بیمارستان‌های قم گذرانده‌اند، در نظر گرفته شده است.

در حال حاضر پنج بیمارستان «علی‌ابن‌ابیطالب (ع)»، «امام رضا (ع)»، «شهید بهشتی»، «کامکار – عرب‌نیا» و «نکویی – هدایتی – فرقانی» در شهر قم برای مداوای بیماران کووید ۱۹ ناشی از ویروس کرونا اختصاص یافته‌اند.

تا ساعت ۱۴ امروز ششم فروردین‌ماه ۴۷۵ تن از مردم قم به دلیل مشکلات حاد تنفسی و یا ابتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند؛ طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۰ تن از بیماران با بهبودی از مراکز درمانی ترخیص شدند که ۲۰ تن از آن‌ها در شیفت صبح امروز بوده است.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

طبق آخرین آمار رسمی وزارت بهداشت، از ظهر دیروز تا امروز ۶ فروردین ۹۹ و بر اساس یافته‌های قطعی آزمایشگاهی، ۲ هزار و ۲۰۶ مورد جدید ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد و مجموع مبتلایان به این بیماری در ایران به ۲۷ هزار و ۱۷ تن رسیده است.

ازاین‌بین تاکنون ۹ هزار و ۶۲۵ تن از مبتلایان به کووید ۱۹ در کشور، بهبودیافته و ترخیص شده‌اند و با جان‌باختن ۱۴۳ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در طول ۲۴ ساعت گذشته، تعداد درگذشتگان بر اثر این بیماری تا ۶ فروردین ۱۳۹۹ به ۲ هزار و ۷۷ تن رسید.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا بستری بیماران دوران نقاهت ویروس کرونا حضرت مهدی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۵۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF

به گزارش خبرگزاری صدا  و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کشت حلق برای بیماران  CF (اختلال ژنتیکی و ارثی) در بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور (اکبر) انجام می‌شود تا ارزیابی و سنجش بیماری، تشخیص و درمان به موقع صورت پذیرد.

 دکتر رضا وثوقی مقدم افزود: بیماری CF اختلال ژنتیکی و ارثی است که باعث از بین رفتن تنظیم پروتئین‌ها می‌شود.

وی گفت: در نتیجه این بیماری مخاط دستگاه تنفسی، سیستم گوارشی و تناسلی، غلیظ و چسبناک می‌شود و به واسطه چسبناک شدن دیواره مخاط این اندام‌ها مستعد ابتلا به بیماری‌های مختلفی، چون تنفسی هستند، از این رو باید هر دو سه ماه یک بار حتی در صورت نداشتن وجود علائم برای آزمایش کشت حلق مراجعه کنند.

مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تلاش برای کاهش هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب العلاج افزود: با فراهم شدن امکانات برای آزمایش این بیماران در واحد آزمایشگاه بیمارستان کودکان اکبر، آزمایش کشت حلق انجام و  آنالیز آن از نظر وجود باکتری‌های پاتوژن و آنتی بیوتیک‌های موثر بر آن باکتری‌ها به پزشکان ارائه می‌شود.

 دکتر رضا وثوقی مقدم گفت: در واحد آزمایشگاه بیمارستان اکبر از وجود استادان مجرب و متخصصان میکروب شناسی برای شناسایی و تشخیص و گزارش انتی بیوتیک‌ها به استاندارد‌ترین و اصولی‌ترین استفاده شده است تا بهترین و مفید‌ترین خدمات به بیماران  ارائه شود.

 

ارائه‌ی خدمات درمانی مربوط به بیماران بزرگسال CF به صورت رایگان در بیمارستان قائم (عج)

فوق تخصص بیماری‌های ریوی و استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به انجام درمان‌های رایگان مربوط به بیماری CF  اطفال در بیمارستان اکبر گفت: این خدمات درمانی رایگان اکنون به بیماران بزرگسال CF در بیمارستان قائم (عج) هم ارائه می شود.

دکتر داوود عطاران گفت: خوشبختانه با اقدامات تشخیصی و درمانی که به همت همکاران گروه اطفال انجام و در سال‌های اخیر این بیماری خیلی زود تشخیص داده شده است   و در نتیجه طول عمر این بیماران در حال حاضر افزایش یافته است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در گذشته بسیاری از بیماران CF به دوران بلوغ نمیرسیدند، اما با اقدامات درمانی که در طی دو دهه گذشته برای این بیماران انجام شده، آنها کم کم به سن بلوغ رسیدند.

دکتر عطاران همچنین تاکید کرد: با توجه به اینکه بیماران بزرگسال  دو - سه سالی است که از دوره کودکی به دوره بزرگسالی و بلوغ رسیده‌اند کهمه متخصصان داخلی لازم است که آگاهی کافی از این بیماری را پیدا کنند و در مواجهه با این بیماران اقدامات تشخیصی و درمانی را داشته باشند.

وی گفت:  در دانشگاه علوم پزشکی مشهد امکان پیوند ریه فراهم شده و درمانگاه پیوند ریه دانشگاه کهدر  دوران کرونا معلق شده بود، در بیمارستان امام رضا (ع) فعال شده است و ما می‌توانیم برای بیمارانی که اندیکاسیون پیوند ریه دارند به آنجا ارجاع دهیم

دیگر خبرها

  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • اختلال در سامانه بیمه سلامت بیماران را کلافه کرد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس