Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، رئیس جمهور امروز پنجشنبه، ۷ فروردین،  در جلسه ستاد اقتصادی دولت به منظور بررسی آثار شیوع بیماری کرونا اعلام کرد که دولت برای آن دسته از کسب و کارهایی که بر اثر شیوع بیماری کرونا آسیب دیده اند، مشروط بر اینکه کارگر و یا کارگران خود را در این دوره زمانی اخراج نکرده باشند، تسهیلات ارزان قیمت در نظر گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزار ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی با بیان اینکه دولت در کنار اقداماتی که در بخش بهداشت و درمان انجام داده در زمینه اقتصادی و معیشت مردم و کمک به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا نیز فعال است و هیچکدام از اینها فدای دیگری نخواهند شد، گفت: رقم تسهیلاتی که برای این منظور اختصاص یافته است،  ۷۵ هزار میلیارد تومان است که با نرخ ترجیحی ۱۲ درصد و دوره بازپرداخت دو ساله در اختیار مشمولان این طرح قرار می گیرد.

رئیس جمهور همچنین اظهار داشت: کمک مورد نیاز بخش بهداشت و درمان و کمک ۵ هزار میلیارد تومانی به صندوق بیمه، در مجموع رقمی یک میلیارد دلاری است که قرار است از صندوق توسعه ملی برداشت شود که نامه درخواست آن، تقدیم رهبر معظم انقلاب می شود.

متن کامل سخنان روحانی در جلسه ستاد اقتصادی دولت به منظور بررسی آثار شیوع بیماری کرونا به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در مساله کرونا همانطور که مردم توجه دارند در دو بخش مهم می‌بایست تلاش می‌کردیم یکی در بخش بهداشت و درمان بود که در این زمینه تصمیمات خوبی اتخاذ کردیم و قبل از ایام فروردین بر مبنای یک فرض بدبینانه، بسیاری از اماکن مستعد را برای نقاهتگاه آماده کردیم.

اکنون دهها هزار تخت نقاهتگاهی در سراسر کشور آماده است که تقریبا از این تخت‌ها استفاده نشده و این تخت‌ها را برای شرایط بسیار بدبینانه پیش‌بینی کرده بودیم.

۴ هزار تخت بیمارستانی نیروهای مسلح را هم آماده کردیم که از این تعداد هم تاکنون استفاده نشده است. امروز تمام تخت‌های بیمارستانی کشور را آماده کردیم و از این تخت ‌ها هم حدود ۱۳هزار تخت تاکنون استفاده نشده است.

بنابراین امروز یک رقم و عدد بسیار بالایی از تخت‌های بیمارستانی و تخت‌های نقاهتگاهی در اختیار داریم که استفاده نشده است. از برنامه‌ریزی بسیار خوبی که در این کشور انجام گرفته تشکر می کنم و فکر نمی‌کنم هیچ کشوری شرایط کشور ایران را داشته باشد که در حال حاضر در سخت‌ترین شرایطی که همه کشورهای دنیا با آن مواجه هستند ما حدود ۲۰هزار تخت بیمارستانی خالی را در اختیار داریم.

پزشکان و پرستاران ما هم که روزهای اولیه روند کار برای آنها بسیار خسته‌کننده بود با آماده کردن ۱۰هزار پرستار جدید این مساله را هم حل کردیم و امروز شرایط به گونه‌ای است که پرستارهای ما می‌توانند طبق معمول در بیمارستانها فعالیت خود را ادامه دهند. البته این به آن معنا نیست که پزشکان و پرستاران ما کار عادی انجام دادند، هم از روز اول و هم امروز کارشان کار بسیار ارزشمند، فوق‌العاده، مجاهدانه و فداکارانه است و از همه آنها تشکر و سپاسگزاری می‌ کنیم.

از امروز مقررات سخت‌تری هم برای فاصله‌گذاری اجتماعی اعمال می‌شود تا بتوانیم تا حدود ۲۰ فروردین و دو هفته‌ای که برای فاصله‌گذاری اجتماعی مدنظر قرار دادیم ان شاءالله برای شکستن زنجیره کرونا در کشور اطمینان بیشتری پیدا کنیم.

اما علاوه بر آنچه که در زمینه فعالیت‌های بهداشتی و درمانی انجام دادیم لازم بود در زمینه اقتصادی، هم برای معیشت مردم و هم برای زندگی مردم و هم برای کسب و کارهایی که آسیب دیدند فکر کنیم و این هیچ‌کدام فدای یکدیگر نخواهند شد یعنی ما در بخش بهداشت و درمان کار و وظایف خود را صددرصد انجام می‌دهیم و در بخش اقتصادی هم در حد امکان و توان فعالیت خود را انجام خواهیم داد تا این سختی‌ها برای مردم تا حد ممکن سهل‌تر شود.

برای اینکار امروز تصمیماتی اتخاذ کردیم که علاوه بر آن تصمیماتی بود که در جلسه قبلی اقتصادی اتخاذ شده بود. طرح تسهیلاتی که در اختیار ۴ میلیون نفر قرار داده می شد و بسته معیشتی که در اختیار ۳ میلیون قرار داده می‌شد، مربوط به گذشته بود یعنی برای قبل از سال جدید بود و اولین اقدام آن هم در هفته آخر اسفند انجام گرفت. آن طرح اجرا می‌شود و ادامه پیدا می‌کند.

حدود ۶هزار میلیارد تومان هم اعتبار مدنظر قرار دادیم و ان شاءالله انجام خواهیم داد.

امروز تصمیمات دیگری را اتخاذ کردیم. اولین تصمیم این بود که نسبت به کسب و کارهایی که صدمه دیدند مشروط بر اینکه کارگری را اخراج نکرده باشند و نکنند، اگر بنگاهی صدمه دیده و کارگری را اخراج نکرده باشد تسهیلات ارزان قیمتی را در اختیار آنها قرار می‌دهیم. در این زمینه  وزارتخانه های صمت و رفاه و بخش اقتصادی دولت، برنامه ریزی و تعیین  و جدول آن را مشخص می‌کنند و در مجموع   ۷۵ هزار میلیارد تومان را برای این کار مدنظر قرار دادیم. ان شاءالله بانک مرکزی با همکاری بانکها این اقدام را انجام خواهد داد.

 ۷۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات را با نرخ ترجیحی ۱۲درصد در اختیار بنگاه های خدماتی و تولیدی قرار می‌دهیم و زمان بازپرداخت آن ۲ سال هست. لذا نرخ این تسهیلات ۱۲درصد و مجموع رقمی که مدنظر قرار دادیم  ۷۵هزار میلیارد تومان است.

علاوه بر این اقدامی که انجام دادیم، مواردی هم لازم است که از صندوق بیمه بیکاری استفاده کنیم، مواردی بوده و ممکن است مواردی هم پیش رو داشته باشیم، برای این کار هم رقمی حدود ۵هزار میلیارد تومان مدنظر قرار دادیم برای اینکه این صندوق بتواند بیمه بیکاری را برای ۳ ماهی که پیش رو داریم البته ماه فروردین و اردیبهشت، امیدواریم از این مسائل عبور کنیم و شرایط عادی شود.

یک رقمی هم بخش بهداشت و درمان نیاز دارد که این رقم را اعلام کردند و سازمان برنامه و بودجه هم رسیدگی کرده است. مجموع آنچه که بهداشت و درمان و همچنین کمکی که صندوق بیمه بیکاری نیاز دارد، رقم یک میلیارد دلاری است ان شاءالله امروز این نامه را خواهیم نوشت و امیدواریم مقام معظم رهبری هم موافقت کنند که یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی در اختیار معضلات و پیچیدگی‌های بحث کرونا مخصوصا در زمینه بحث بهداشت و درمان که نیازمندی‌های فراوانی برای تجهیز بیمارستانها و اقداماتی که باید در این زمینه انجام بگیرد، وجود دارد.

بنابراین به هموطنان عزیزمان اطمینان می‌دهیم که دولت، بخش اقتصادی و همچنین زندگی مردم را  به عنوان یک نگرانی همواره مدنظر دارد یعنی از یک طرف بحث سلامت مردم مدنظر است و از طرف دیگر نیز بحث چرخش اقتصاد و تولید کشور مدنظر قرار دارد.

الحمدالله تا امروز وضع تولید در کشور خوب بوده و ذخایر ما مکفی است و به اندازه کافی همه ذخایر به گونه‌ای است که نیازمندی‌ها را تامین کند. فروشگاهها همه مواد ضروری مخصوصا مواد غذایی ضروری مردم را تامین می‌کند. الحمدالله در این زمینه هم شرایط کشور از شرایط بسیاری از کشورهای دیگر جهان بهتر است علی رغم اینکه در فشار تحریم شدید بودیم و کشورهای دیگر نه تنها در معرض تحریم نیستند بلکه اتحادیه‌هایی دارند و با کشورهایی مرتبط هستند و منابع مالی فراوانی را در اختیار دارند. علی رغم همه مشکلاتی که داشتیم کشور تا امروز با افتخار و آبرومندانه پیش رفته و این مسیر را ان شاءالله ادامه خواهیم داد.

امیدوارم خداوند به ما کمک کند تا بتوانیم از این بلیه و مشکل سریع‌تر عبور کنیم. ان شاءالله.

والسلام علیکم و رحمت‌الله و برکاته.

کد خبر 495612 برچسب‌ها كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران ۷۵ هزار میلیارد تومان بخش بهداشت و درمان استفاده نشده ان شاءالله هزار تخت تخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۵۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی

دکتر جواد شاهین‌فر با اشاره به تحت پوشش قرار گرفتن ۱۰ هزار و ۹۷۰ نوزاد متولد شده در برنامه غربالگری شنوایی دانشگاه در سال گذشته، اظهار کرد: با توجه آمارهای جهانی کم شنوایی و پیش بینی افزایش این آمار در کودکان، برنامه های بهداشتی پیشگیری، شامل غربالگری برای تشخیص زودهنگام در این گروه سنی در دانشگاه انجام می‌شود. وی با بیان اینکه بر اساس مطالعات انجام شده ۵.۲ درصد از کودکان در بدو ورود به مدرسه و ۱۱ تا ۱۵ درصد از کودکان محصل، نشانه هایی از آسیب شنوایی را دارند، اعلام کرد: برای شناسایی این کودکان، برنامه غربالگری شنوایی جزو برنامه نظام مراقبت بیماری های غیرواگیردار گنجانده شده است؛. در حال حاضر برنامه غربالگری شنوایی نوزادان در هنگام ترخیص از بیمارستان‌های استان توسط شنوایی شناسان و غربالگران آموزش دیده با همکاری سازمان بهزیستی انجام می شود. وی تصریح کرد: طبق آمارها در سال گذشته بیش از ۱۰ هزار نوزاد متولد شده تحت پوشش برنامه غربالگری شنوایی قرار گرفته و ۱۶۳ نوزاد به مرحله مداخله و از این تعداد ۳۵ نوزاد برای درمان از سمعک و ۱۴۲ نوزاد نیز با روش های جراحی و طبی تحت پوشش قرار گرفته اند. دکتر شاهین‌فر، افزایش جمعیت سالمندی، افزایش عوامل خطر مانند ابتلا به عفونت های گوش و دیگر عفونت‌ها از جمله بیماری هایی مانند سرخک و سرخجه، استفاده بی رویه و نابجا از داروهای آسیب رسان به شنوایی، قرار گرفتن افراد در معرض اصوات بلند درمحیط های شغلی و نظامی، استفاده بی رویه از تلفن های همراه و دستگاه های صوتی شخصی را از دلایل اصلی افزایش آمار کم شنوایی عنوان کرد. وی یکی از مهم ترین اقدامات برای محافظت از قدرت شنوایی را انجام مراقبت ‌های شنوایی عنوان کرد و گفت: بدین منظور لازم است واکسیناسیون کودکان علیه بیماری‌های عفونی به موقع انجام شود. همچنین در صورت ابتلا به بیماری و عفونت‌های گوش از خود درمانی خودداری کنند و با مراجعه به پزشک، عفونت به طور کامل درمان شود. رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تاکید کرد: ممانعت از ورود اجسام نوک تیز، استفاده از وسایل محافظت شنوایی در صورت مواجهه شغلی با صداهای بلند و محدود کردن استفاده بی رویه تلفن همراه و وسایلی نظیر هدفون و هدست از جمله مواردی است که برای مراقبت ‌از شنوایی توصیه می شود. وی همچنین توصیه کرد چنانچه فردی در مواجهه با عوامل آسیب‌رسان به گوش و شنوایی قرار دارد باید جهت بررسی وضعیت شنوایی به کارشناسان شنوایی سنجی و یا متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کند. وی با اشاره به ضرورت انجام آزمایشات غربالگری شنوایی در نوزادان به عنوان یکی از وظایف والدین برای مراقبت از شنوایی نوزاد، بیان کرد: از هر هزار تولد زنده، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شوند./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • (ویدئو) مهارت یک مرد در صید مار کبرا با بطری ۲۰ میلیون بار دیده شد
  • همه کارهای انجام شده باید پیوست رسانه‌ای داشته باشند
  • درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است
  • استفاده از روش‌های نوین برای به نتیجه رسیدن کارهای فرهنگی
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • حضور ۴۰۰ مهندس ایرانی برای ساخت یک سد | جزئیات شاهکار مهندسان ایرانی در پروژه اومااویا سریلانکا | ویدئو
  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • بانوان پلیس؛ مامن زنان آسیب دیده/ کسب ۴۰ مدال ورزشی