Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@23:50:50 GMT

نحوه‌ درست کردن آب مقطر در خانه

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۸۷۳۹۶

نحوه‌ درست کردن آب مقطر در خانه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تهیه آب مقطر بسیار آسان است و روش‌های مختلفی وجود دارد که می‌توانید برای تهیه آن در خانه استفاده کنید. وقتی مواد معدنی و مواد شیمیایی را از آب خارج می‌کنید، آب مقطر تهیه می‌کنید. مردم برای مقاصد مختلفی از جمله آب آشامیدنی، گیاهان آبرسانی، پر کردن رطوبت گیر، اتو بخار و حتی مخازن ماهی، آکواریوم و غیره، آب مقطر تهیه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روش اول:

با یک کاسه شیشه‌ای آب مقطر تهیه کنید.

۱۸.۹۲۷ لیتر تقریباً تا نیمه‌ی قابلمه‌ای استیل از آب پر کنید حدودا.

قابلمه استیل را تا نیمه آن با آب پر کنید

یک کاسه شیشه‌ای را درون آب قرار دهید. مطمئن باشید که شناور است. کاسه نباید کف قابلمه را لمس کند.

اگر کاسه شناور نیست، آن را از آب خارج کنید و یک پایه مخصوص پخت گرد را در قسمت قابلمه قرار دهید. سپس کاسه را دوباره در آب قرار دهید.

نباید کاسه مستقیما کف قابلمه قرار بگیرد

آب قابلمه باید جوش بیاید. این برای جوشاندن مواد شیمیایی مانند متانول و اتانول است.

با یک مانع گرم / سرد یک اثر متراکم ایجاد کنید. می‌توانید این کار را با وارونه کردن درب قابلمه و پر کردن آن از یخ انجام دهید. هنگامی که بخار گرم به درب سرد برخورد می‌کند، تراکم ایجاد می‌کند.

آب را در قابلمه‌ی خود بجوشانید. با ادامه آب جوش، باعث می‌شود بخار زیاد شود و روی درب قابلمه چگال شود. چگالش درون کاسه فرو می‌رود. اجازه دهید روند تقطیر ادامه یابد تا زمانی که آب مقطر کافی برای نیاز‌های خود نداشته باشید.

روند تشکیل آب مقطر در قابلمه

آب جمع آوری شده در کاسه را تماشا کنید. این آب کاسه گرم خواهد بود، اما نباید جوش بیاید. اگر آب کاسه شروع به جوشیدن کرد، شعله‌ی گاز را کم کنید تا فقط آب قابلمه جوش بیاید.

قابلمه‌ی خود را از روی حرارت بردارید و درب آن را بردارید.

هنگام برداشتن کاسه آب مقطر از داخل قابلمه آب جوش احتیاط کنید تا خودتان را نسوزانید. در صورت تمایل می‌توانید قبل از خارج کردن کاسه، اجازه بدهید تا آب و کاسه خنک شود.

اجازه دهید آب مقطر قبل از ذخیره کردن آن خنک شود.

روش دوم:

آب لوله کشی را با بطری‌های شیشه‌ای تقطیر کنید.

برای تهیه آب مقطر ۲ بطری شیشه‌ای تهیه کنید. این فرایند اگر حداقل ۱ عدد از بطری‌های خارج از گردنه را داشته باشد، بهتر کار می‌کند و از بازگشت آب مقطر به داخل بطری دیگر جلوگیری می‌کند.

وسایل لازم برای تهیه‌ی آب مقطر با بطری

۱ بطری را با آب شیر پر کنید. پر کردن حدود ۵ در ۱۲.۷ سانتی متر از بالا.

دهانه‌ی بطری و لوله (گردنه) را به هم با نوار چسب محکمی ببندید.

روش‌های متفاوت برای تهیه آب مقطر

از یک قابلمه از جنس استنلس استیل ۵ گالن (۱۸.۹۲۷ L) برای جوشاندن آب استفاده کنید. شما باید بطری پر از آب شیر را داخل قابلمه قرار بدهید و تاحدی که بطری در آب باشد آن را پر کنید.

بطری را تقریباً با زاویه ۳۰ درجه خم کنید و بطری بالا و خالی را که در قسمت داخلی لبه قابلمه قرار دارد تکیه دهید. این زاویه جمع آوری آب مقطر تبخیر شده را آسان‌تر می‌کند.

یک بسته یخ یا کیسه یخ را در بالای بطری بالایی قرار بدهید. با این کار یک مانع گرم / سرد ایجاد می‌کنید و باعث می‌شود تبخیر آب موجود در بطری پر شده به درون بطری خنک کننده متراکم شود.

فرایند تقطیر را ادامه دهید تا زمانی که آب مقطر به اندازه کافی برای نیاز‌های خود جمع کنید.

روش سوم:

آب باران را به آب قابل شرب تبدیل کنید.

یک ظرف بزرگ و تمیز را در بیرون از خانه قرار دهید تا آب باران در آن بریزد.

ظرف را به مدت ۲ روز کامل بگذارید تا مواد معدنی آن از بین بروند.

آب مقطر را در ظروف تمیز نگه دارید.

توجه: در حالی که این روش می‌تواند آب قابل شرب ایجاد کند، ممکن است آلاینده‌ها و باکتری‌های مضر در آب باقی بمانند. همیشه فیلتر کردن، جوشاندن یا درمان شیمیایی آب باران قبل از نوشیدن، ایمن‌تر است، مگر اینکه بدانید در غیر این صورت ایمن است.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب مقطر خانه داری برای تهیه قرار دهید آب مقطر پر کنید شیشه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۷۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!

ایسنا/خوزستان رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به عادت قرار دادن پا روی داشبورد گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رضا معمارزاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه برخی عادت دارند هنگام نشستن در خودرو پای خود را روی داشبورد بگذارند، اظهار کرد: قرار دادن پا روی داشبورد می‌تواند در صورت فعال شدن کیسه هوا خودرو (ایربگ)، به شدت و میزان صدمه آن بیفزاید.

وی افزود: کیسه هوا برای سرنشینان خودرو البته در صورتی که درست نشسته باشند، طراحی شده است، در غیراین صورت نه تنها کیسه هوا از فرد یا افراد محافظت نمی‌کند، بلکه منجر به ایجاد صدمات جدی‌تری می‌شود. اگر پاها روی داشبور خودرو باشند و تصادفی رخ دهد، فشار ناشی از باز شدن کیسه هوا موجب می‌شود پاها به سمت بالا یا شیشه جلو پرتاب شوند در نتیجه آسیب جدی یا شاید غیرقابل‌جبرانی وارد شود.

معمارزاده با بیان اینکه پرتاب شدن پاها می‌تواند منجر به ایجاد شکستگی در ناحیه صورت و بینی نیز شود، گفت: اگر شدت تصادف زیاد باشد، کیسه هوا ممکن است با سرعت ۳۲۲ کیلومتر بر ساعت هم باز شود. در چنین شرایطی اگر سرنشینان به طرز صحیحی در خودرو نشسته باشند فشار ناشی از چنین سرعتی آسیب جزیی وارد می‌کند اما کیسه هوا از ایجاد صدمات بزرگ‌تر جلوگیری می‌کند.

وی افزود: باید توجه شود که کیسه هوا در شرایطی غیر از تصادف و بر اثر نقص فنی هم ممکن است باز شود یا احتمال دارد فرد به طور ناگهانی خیلی محکم به داشبورد ضربه بزند و زمینه باز شدن کیسه هوا را فراهم کند، بنابراین همیشه باید احتیاط شود و از قراردادن پاها روی داشبور پرهیز کرد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: هر چند کمربند ایمنی برای محافظت از جان سرنشینان طراحی شده است اما سرنشین خودرو باید درست بنشیند تا کمربند ایمنی بدون آسیب زدن به اندام‌های حیاتی از او محافظت کند. با قراردادن پاها روی داشبورد، وضعیت نشستن تغییر می‌کند و کمربند ایمنی به درستی روی بدن فرد قرار نمی‌گیرد و دچار آسیب می شود.

معمارزاده گفت: اگر سرنشین خودرو درست روی صندلی ننشیند و خودرو واژگون شود، هیچ چیزی برای محافظت از او وجود نخواهد داشت زیرا در صورت واژگونی خودرو، کیسه هوا وظیفه محافظت از قسمت‌های پایینی بدن را دارد و اگر پاها روی داشبور باشند، کیسه هوا نمی‌تواند کار خود را درست انجام دهد و از زانو یا سینه محافظت کند.

وی افزود: بنابراین تجهیزات ایمنی خودرو زمانی می‌توانند کار خود را درست انجام دهند که درست از آن‌ها استفاده شود.

وی به خطرناک بودن این عادت در موارد غیر تصادفی اشاره کرد و افزود: قرار دادن پا روی داشبورد حتی وقتی که ترمز ناگهانی گرفته می‌شود نیز بسیار خطرناک است، زیرا در این شرایط، فاصله بین پا و داشبورد به سرعت کاهش می‌یابد و پاها قفل می‌شوند و ممکن است فرد از روی صندلی به سمت پایین سُر بخورد.

معمارزاده با اشاره به رواج این عادت خطرناک بین سرنشینان گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دزفول بیان کرد: این کار حتی در سرعت پایین بسیار خطرناک است بنابراین بهترین راه حل این است که همیشه از قرار دادن پاهابر روی داشبورد پرهیز شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!
  • راز خوشمزه شدن ماکارونی مجلسی
  • راز خوشمزه شدن ماکارونی
  • مهارت بی‌نظیر یک مرد در صید مار کبرا با بطری پر بازدید شد (فیلم)
  • وقتی هوش مصنوعی از هر چیزی توپ درست کنه! (عکس)
  • کارشناس داوری: بازیکن پرسپولیس قبل از زدن گل اول خطا کرد
  • (ویدئو) نحوه درست کردن برنج پف کرده در خیابان‌های هند
  • آدینه با داستان/ چی از آسمان افتاد؟!
  • (ویدئو) مهارت یک مرد در صید مار کبرا با بطری ۲۰ میلیون بار دیده شد
  • کشف یک دفینۀ «معطّر» در زیر خانۀ اولین رئیس‌جمهور آمریکا (+عکس)