Web Analytics Made Easy - Statcounter

پادشاه سعودی در نشست مجازی کشورهای عضو «گروه20» خواستار همکاری جهانی برای مقابله با کرونا و تولید واکسن این ویروس شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نشست مجازی کشورهای عضو «گروه ۲۰» امروز (پنجشنبه) در ریاض به رهبری عربستان سعودی و با حضور سازمان بهداشت جهانی برگزار شد.

به نوشته خبرگزاری رسمی سعودی (واس) در این نشست که با موضوع بررسی اقدامات لازم برای مقابله با شیوع ویروس کرونا برگزار شده بود، «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه سعودی از طریق ویدئو کنفرانس خواستار اتخاذ تدابیر شدید در همه سطوح برای مبارزه با این بیماری شد و در ادامه به کشورهایی که شهروندان خود را از این طریق از دست داده‌اند، تسلیت گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: «برگزاری نشست ۲۰ در پی مسئولیتی که برای مقابله با کرونا بر گردن ماست، برگزار شد و این ویروس همچنان موجب تلفات جانی می‌شود و درد و رنج‌هایی را برای جهانیان به وجود آورده است.»

او با بیان اینکه کشورهای گروه ۲۰ می‌بایست در این خصوص هماهنگ و وحدت داشته باشند؛ مدعی شد که کشورهای عضو این گروه نقش محوری در مقابله با اثرات کرونا دارند.

سلمان بن عبدالعزیز همچنین گفت: «بر گردن ماست که همکاری‌های پژوهشی برای کشف واکسن ویروس کرونا را افزایش دهیم و لازم است تا جهان برای بیماری‌های آینده خود را آماده کند.»

درخواست پادشاه سعودی برای همکاری جهانی در مبارزه با کرونا در حالی است که «سلیمان صویلو» وزیر کشور ترکیه امروز در سخنانی، ریاض را به پنهانکاری در خصوص ابتلای عمره‌گزاران به کرونا متهم کرد و گفت که عربستان سعودی به ترکیه و جهانیان هیچ اطلاعی در این خصوص نداده بود. ترکیه اعلام کرده است که اولین مورد مبتلا به این ویروس، فردی است که به تازگی از عمره بازگشته است.

وزارت بهداشت سعودی مدعی است که تا کنون در این کشور ۱۱۲ نفر به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده و از این مان سه نفر فوت کرده و چهل نفر نیز بهبود یافته‌اند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: عربستان سعودی پادشاه سعودی گروه ۲۰ کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۸۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به بزرگ ترین کشورهای تولید کننده طلا در سال ۲۰۲۳ (+ اینفوگرافی)

در سال ۲۰۲۳ بیش از ۳,۰۰۰ تن طلا در جهان تولید شد. در اینفوگرافی زیر، کشورهای پیشروی جهان از نظر تولید طلا، به تصویر کشیده شده اند. این ارقام برگرفته از آخرین گزارش سازمان زمین‌شناسی ایالات متحده آمریکا (USGS) در مورد آمار طلا، منتشر شده در ژانویه ۲۰۲۴ است.

چین، استرالیا و روسیه بیشترین طلا را در سال ۲۰۲۳ تولید کردند

به گزارش روزیاتو، چین بزرگترین تولید کننده طلا در سال ۲۰۲۳ بود که بیش از ۱۲ درصد کل تولید جهانی طلا را به خود اختصاص داد و پس از آن استرالیا و روسیه قرار داشتند.

معادن طلای چین عمدتاً در استان های شرقی مانند شاندونگ، هنان، فوجیان و لیائونینگ متمرکز هستند. تا ژانویه ۲۰۲۴، ذخایر معدن طلای چین حدود ۳,۰۰۰ تن تخمین زده می شود که حدود ۵ درصد از کل ۵۹,۰۰۰ تن ذخیره جهانی طلا را تشکیل می دهد.

چین علاوه بر اینکه بزرگترین تولید کننده بود، به عنوان بزرگترین خریدار فلز زرد در سال ظاهر شد. در واقع، بر اساس گزارش شورای جهانی طلا، بانک مرکزی این کشور به تنهایی در سال ۲۰۲۳، ۲۲۵ تن طلا خریداری کرده است.

تخمین مصرف جهانی طلا

بیشتر طلای تولید شده در سال ۲۰۲۳ در تولید جواهرات مورد استفاده قرار گرفت، در حالی که بخش قابل توجهی از آن به عنوان ذخیره ارزی مانند شمش طلا یا سکه فروخته شد.

جواهرات: ۴۶%
بانک ها و مؤسسات مرکزی: ۲۳ درصد
شمش: ۱۶٪
سکه های رسمی و مدال ها: ۹%
برق و الکترونیک: ۵%
سایر: ۱%

با توجه به قیمت های بالا، سرمایه گذاری و تولید، انتظار می رود از ۲۰۲۳ تا ۲۰۳۲، تولید جهانی طلا، ۱۵ درصد رشد کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • بازی اتمی بن‌سلمان/ بازگشت ایران و عربستان به عصر تنش؟
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • نگاهی به بزرگ ترین کشورهای تولید کننده طلا در سال ۲۰۲۳ (+ اینفوگرافی)
  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • سازمان همکاری‌ اسلامی نسل‌کشی فلسطینی‌های غزه را محکوم کرد