Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-07@04:01:59 GMT

آزمایشگاه مرجع ویروس شناسی در نیشابور افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۹۰۵۵۹

 به گزارش‌خبرنگار ایلنا از نیشابور ، علیرضا قامتی در این خصوص گفت: آزمایشگاه جامع تحقیقاتی و تشخیصی دانشکده علوم پزشکی نیشابور مشتمل بر ۶ آزمایشگاه بیوشیمی-هماتولوژی، صنایع غذایی، سلولی و مولکولی، میکروب شناسی، ویروس شناسی و آنالیز دستگاهی، کشت سلولی و بایوبانک مرکزی است که از امروز آماده خدمات رسانی به شهروندان گرامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در این خصوص گفت: با توجه به امکانات و تجهیزات موجود در این دانشکده برای تشخیص بیماری‌های عفونی آزمایشگاه مرجع ویروس کرونا در نیشابور راه‌اندازی شد.

محسن عظیمی نژاد افزود: به دلیل حجم زیاد نمونه‌های ارسالی از شهرهای مختلف استان به تهران و مشهد جواب آزمایش‌ها با تأخیر به دست ما می‌رسد.

وی اظهار داشت: این روزها که درگیر بیماری کرونا هستیم نیاز داریم هر چه سریع‌تر جواب آزمایش افراد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا را برای طی مراحل درمان و برنامه‌ریزی جهت قرنطینه بیماران مبتلا در اختیار داشته باشیم به همین خاطر راه‌اندازی این آزمایشگاه یک ضرورت بود.

وی اعلام کرد: این مرکز یک آزمایشگاه جامع ویروس شناسی است که به شبکه آزمایشگاه‌های جامع کشور پیوسته و در آن علاوه بر تشخیص بیماری کرونا امکان تشخیص بسیاری از بیماری‌های ویروسی و باکتریایی فراهم شده است و با توجه به این‌که از سیستم فیلترینگ بسیار ایمن و مناسبی برخوردار است هیچ گونه نگرانی برای همشهریان ایجاد نخواهد کرد.

امام جمعه نیشابور در این مراسم با تبریک ایام شعبانیه و تشکر از سربازان جبهه سلامت که مسئول حراست از سلامتی جامعه هستند گفت: بهترین عبادت، خدمت به خلق است و بهترین خدمت به خلق، خدمت سلامتی است که با هیچ خدمتی قابل قیاس نیست.

حجت الاسلام سید قاسم یعقوبی با تشکر از دکتر عظیمی نژاد در راه اندازی این آزمایشگاه جهت سهولت در تشخیص بیماری کرونا افزود: بدون شک تلاش، وحدت و همبستگی شما در درمان و پیشگیری از این بیماری نه تنها در تاریخ ایران بلکه در تاریخ جهان ثبت خواهد شد.

وی ضمن تشکر از فرماندار و رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور اظهار داشت: امید است که همه ما با سرفرازی و سربلندی از این امتحان الهی بیرون آییم و با توکل به خداوند و عنایت امام زمان(عج) و به برکت تلاش های سربازان مقدم سلامت و خون شهدا بر این مشکل پیروز شویم تا نام و آوازه ایران در سراسر جهان بدرخشد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جهان خدمات رسانی درمان علوم پزشکی ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۰۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری

به گزارش مدیسن نت، پس از تجزیه و تحلیل خون ۲۰۰ زن سفیدپوست بریتانیایی که نیمی از آن ها به آرتروز زانو مبتلا بودند و نیمی دیگر مبتلا به این بیماری نبودند، محققان دریافتند که وجود برخی از نشانگرهای زیستی زنان مبتلا به آرتروز زانو را از زنان بدون این بیماری متمایز می‌کند.

دکتر «ویرجینیا بایرز کراوس»، نویسنده ارشد این مطالعه و جراح ارتوپدی در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک کارولینای شمالی، گفت: «ما دریافتیم که می‌توانیم افرادی را که در معرض خطر ابتلا به آرتروز زانو هستند شناسایی کنیم، اما چیزی که هیجان‌انگیز بود این بود که هشت سال قبل از اینکه آن ها تغییراتی در اشعه ایکس داشته باشند، توانستیم آن را شناسایی کنیم.»

این مطالعه مبتنی بر تحقیقات قبلی است که در آن آزمایش خون ۷۴ درصد دقت در پیش‌بینی پیشرفت آرتریت زانو و دقت ۸۵ درصد در تشخیص آرتریت زانو را نشان داد.

در حالی که هیچ درمانی برای آرتروز زانو وجود ندارد، موفقیت درمان‌های جدید می‌تواند به شناسایی زودهنگام بیماری و کاهش سرعت پیشرفت آن بستگی داشته باشد.

محققان تاکید کردند که درست مانند بیماری قلبی، پوکی استخوان یا بیماری آلزایمر، آرتروز زانو نیز یک اختلال مزمن است که معمولاً در اواخر بیماری تشخیص داده می‌شود. به گفته محققان، با شناسایی زودتر آن، پزشکان به طور بالقوه می‌توانند این بیماری را قبل از اینکه ناتوان کننده شود، متوقف کنند.

کراوس گفت: «در واقع با شناسایی زودتر آن، می‌توانیم از ناتوانی، درد و بدتر شدن کیفیت زندگی جلوگیری کنیم.»

به گفته کراوس، اگر بیماران از طریق آزمایش خون متوجه شوند که در معرض خطر بالای آرتروز زانو هستند، می‌توانند تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنند که شامل کاهش وزن، ورزش، تغذیه سالم یا حتی تزریق استروئید می‌شود.

محققان همچنین تاکید کردند که آرتروز زانو برای بیماران چیزی بیش از دردناک است: همچنین در بیشتر موارد منجر به تعویض مفصل می‌شود و بار اقتصادی زیادی ایجاد می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی واحد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • برگه‌های آزمایش الکی!
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی