Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@15:15:55 GMT

سدهای خوزستان گنجایش سیلاب‌های احتمالی را دارند

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۹۰۹۳۵

سدهای خوزستان گنجایش سیلاب‌های احتمالی را دارند

‌مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب سازمان آب‌وبرق خوزستان گفت: سدهای استان خوزستان با توجه به مدیریت انجام شده، نه تنها سیلاب های فروردین ماه را کنترل می ‌کنند بلکه برای ماه‌های پیش رو به کشت و زرع استان رونقی دوباره خواهند داد.

داریوش بهارلویی امشب در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز، اظهار کرد: از اواخر سال آبی هشدارها و اخطاریه‌های سازمان هواشناسی بیانگر بارش‌های شدید و سیل‌آسا بود اما رودخانه استان خوزستان آرام و با جریان یکنواخت مسیر خود را تا انتهایی‌ترین نقطه ادامه می‌دهند

وی افزود: آخرین تحلیل‌ها نشان می‌دهد تمامی جریان‌های سیلابی در سد های استان خوزستان آن‌جا خواهند بود و خطری مناطق پایین‌دست را تهدید نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ‌مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب سازمان آب‌وبرق خوزستان گفت: سدهای استان در حال حاضر با 5.9 میلیارد مترمکعب ظرفیت مهار سیل و 7.4 میلیارد مترمکعب آب قابل برنامه ریزی در مخازن سدها ، نه تنها سیلاب های فروردین ماه را کنترل می نماید بلکه برای ماه‌های پیش رو به کشت و زرع استان رونقی دوباره خواهند داد.

وی تصریح کرد: رصد و پایش دبی تمامی ورودی های سدها، رودخانه‌های اصلی و فصلی در پایین دست سدها بصورت لحظه ای در شرایط سیلابی و اعلام هشدار لازم به مسئولین مربوطه در صورت نیاز و به روزرسانی شبکه اندازه گیری و بهره برداری تمام وقت از سیستم و سامانه مرکز مانیتورینگ سدها و رودخانه های استان،که یکی از  پشتوانه های مدیریت سیلاب در سال آبی جاری محسوب می شود.

بهارلویی ادامه داد: استفاده از مدلهای روز جهانی در تخمین میزان حجم روان‌اب ها و روش های کاملا علمی در برآورد سیلاب با همکاری متخصصان و اساتید دانشگاهی و مهندسین مشاور در زمینه مدیریت آب و مخازن یکی دیگر از نقاط عطف مدیریت سیلاب های سال آبی جاری می‌باشد.

وی بیان کرد: گر‌چه سدهای استان خوزستان نقطه اتکا بزرگی در مهار سیلاب‌ها محسوب می‌شوند، اما برای آن‌که مدیریت منابع آبی به جامع‌ترین شکل صورت گیرد، در تمام زمینه ها، برنامه ریزی های هدفمندی تدوین شد که پس از پایان سیل بهار 98 صورت گرفتند و نتیجه آن آرامشی است که دررودخانه های استان در بهار 99 مشاهده می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خوزستان سیل سیلاب منابع آب استان خوزستان برنامه ریزی سیلاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۰۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد از افزایش بیش از ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: این اعتبار باید در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد، مجید دهقانی‌زاده با بیان اینکه از اقدامات اساسی دولت در راستای کمک به مجموعه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، پرداخت عوارض ارزش افزوده است، اظهار کرد: این اعتبار به‌صورت نقد در اختیار آنان قرار می‌گیرد تا خدمات مناسب و در شأن مردم ارائه دهند.

وی تأمین منابع مالی پایدار از محل توزیع عوارض را مساله مهمی برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها دانست و افزود: انتظار می‌رود مجموعه شوراها و شهرداری‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا این اعتبار پرداختی از سوی دولت در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با بیان اینکه مجموعه شهرداری‌ها باید به فکر ایجاد منابع پایدار درآمدی برای خود باشند، تاکید کرد: شوراها و شهرداری‌ها باید بتوانند منابع مناسبی در کنار منابعی که از محل ارزش افزوده نصیبشان می‌شود را در راستای تکمیل طرح و پروژه‌های حوزه شهری و روستایی و همچنین خدمت مناسب به شهروندان به کار گیرند.

دهقانی‌زاده با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان ۹ برابر افزایش پیدا کرده است، بیان کرد: در دولت سیزدهم دولت به کمک مجموعه مدیریت شهری و روستایی آمد تا در این حوزه تحول اساسی ایجاد کند.

وی عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان را در سال ۱۳۹۹ مجموعاً ۳,۳۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد که در این دولت این اعتبار بیش از ۹ برابر افزایش یافته است و افزود: عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان در سال ۱۴۰۲ نیز به مبلغ ۳۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد از دلایل رشد این منابع در دولت سیزدهم را تدابیر اندیشیده شده در قالب ستاد درآمد و تجهیز منابع و مساعدت‌های استاندار و نمایندگان مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی در انتقال تعدادی از پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های یزدی به استان و نیز تلاش‌های ارزشمند دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط به ویژه اداره کل امور مالیاتی دانست و گفت: دولت سیزدهم بر تأمین منابع مالی پایدار و عدالت محور در کشور تاکید دارد.

کد خبر 751181

دیگر خبرها

  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • کمبود آب این استان بزرگ و کم آب تا ۴ سال آینده رفع می‌شود
  • وعده سخنگوی صنعت آب برای سیستان و بلوچستان/سدها لبریز شدند
  • کمبود آب بلوچستان تا ۴ سال آینده رفع می شود
  • پرشدگی ۸۱ درصدی سدهای خوزستان با بارش های اخیر
  • سیلاب‌های خوزستان با مدیریت سدها مهار شد/ ذخیره سدها به 81 درصد رسید
  • ۸۱ درصد مخازن سدهای خوزستان پر شد/ آخرین وضعیت سد دز
  • آورد آب سد دز خوزستان در حد سیلاب نیست
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد/ احتمال افزایش خروجی سد دز