Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-30@13:28:48 GMT

5هزار میلیارد دلار برای مبارزه با کرونا

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۹۱۶۶۷

5هزار میلیارد دلار برای مبارزه با کرونا

ساعت 24 - رهبران کشورهای جهان از یک سو باید مراقب کشتار ی سروصدای ویروس متولد چین باشند و از سوی دیگر باید از اشتغال و درآمد خانواده ها و بنگاهها صیانت کنند و این کار آسانی نیست . بااین همه اما کشورهای ثروتمند جهان مشهور به کشورهای گروه 20 که نیرومند ترین اقتصادهای جهان 5هزار میلیارد تومان برای نجات اقتصادهایشان تخصیص می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 آنها دیروز وعده دادند برای خنثی کردن پیامدهای منفی اقتصادی کرونا، ۵ تریلیون دلار کمک مالی را به اقتصاد جهانی تزریق کنند.سران کشورهای عضو گروه ۲۰ که به صورت مجازی در نشست روز پنجشنبه شرکت کرده بودند همچنین قول دادند «هر کار لازمی را برای مهار بیماری همه‌گیر کنونی انجام دهند». آنها اعلام کردند از زمان بروز بحران مالی جهانی در سال‌های ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ که منجر به تشکیل گروه ۲۰ شد، کشورهای جهان در شرایط کنونی بیشتر از هر زمان دیگری به یکپارچگی نیاز پیدا کرده‌اند.به گزارش یورونیوز ویروس کرونا تا کنون جان بیش از ۲۳ هزار نفر را در جهان گرفته و بیش از ۵۲۴ هزار نفر نیز تا شامگاه پنجشنبه در کشورهای مختلف به این ویروس دچار شده‌اند. پیش‌بینی می‌شود ادامه وضعیت کنونی به رکود اقتصادی در جهان بینجامد.سران گروه ۲۰ همچنین برای اجرا و تأمین اعتبار کلیه اقدامات درمانی لازم برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا هم‌پیمان شدند. آنها در بیانیه پایانی نشست روز پنجشنبه که به میزبانی عربستان، رئیس دوره‌ای این گروه برگزار شد، متعهد شدند که از تأمین تجهیزات ضروری پزشکی و کالاهای دیگر در مرزها اطمینان حاصل کرده و مشکلات زنجیره تأمین در این زمینه را برطرف کنند.از آنجا که بسیاری از کشورها صادرات برخی اقلام و تجهیزات پزشکی را ممنوع اعلام کرده‌اند، رهبران گروه ۲۰ در نشست خود به توافق رسیدند که در این گونه موارد با یکدیگر هماهنگ کنند تا تداخل عمل پیش نیاید.رهبران گروه ۲۰ همچنین در مورد خطر کرونا برای کشورهای آسیب‌پذیر به ویژه در آفریقا و نیز در برخی اجتماعات انسانی دیگر مانند پناهندگان ابراز نگرانی کرده و لزوم تقویت شبکه‌های ایمن جهانی برای کمک‌رسانی مالی و کمک به سامانه‌های سلامت ملی را یادآور شدند. آنها در بیانیه مشترک خود در پایان این نشست ۹۰ دقیقه‌ای آورده‌اند: «ما به شدت متعهد هستیم که جبهه متحدی را علیه این تهدید مشترک ایجاد کنیم.»

تا پیش از برگزاری نشست گروه ۲۰ انتقادها در جهان از کندی واکنش این گروه به شیوع کرونا بالا گرفته بود. سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان سعودی و رئیس جلسه روز پنجشنبه در سخنرانی افتتاحیه خود در واکنش به این انتقادها گفت: «گروه ۲۰ باید جریان عادی کالاها و خدمات از جمله اقلام پزشکی ضروری را از سر بگیرد تا در اسرع وقت بتواند به بازگشت اعتماد در اقتصاد جهانی کمک کند.»کمک ۲۰ اقتصاد برتر جهان قرار است در قالب پرداخت‌های ملی اعضا به مبلغ کلی ۵ تریلیارد دلار (مانند سال ۲۰۰۹)، نقدینگی‌های سنگین، ضمانت وام و سایر اقدامات اقتصادی ارائه شود .رئیس سازمان جهانی بهداشت و رئیس صندوق بین‌المللی پول نیز از جمله مهمانان و سخنرانان این نشست بودند.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: گروه ۲۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۱۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: چند کشور بزودی کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت

وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا و کشورهای عربی روز دوشنبه در پایتخت عربستان دیدار کردند تا درباره چگونگی تلاش برای پیشبرد راه حل دو دولتی برای مناقشه اسرائیل و فلسطین گفتگو کنند.

به گزارش یورونیوز، اسپن بارت اید، وزیر امور خارجه نروژ، یکی از برگزارکنندگان این نشست، به خبرنگاران گفت: «اگر ما بخواهیم راه حل دو دولتی را به جلو ببریم، از سوی طرفین درگیر این اتفاق نمی‌افتد. گمان نمی‌کنم که اسرائیل در این مرحله آماده مذاکره باشد و فکر نمی‌کنم که ایالات متحده آماده باشد تا رهبری لازم برای این کار را به عهده بگیرد. بنابراین من فکر می‌کنم رهبری عربی-اروپایی بهترین چیزی است که می‌توانیم به آن امیدوار باشیم.»

این نشست در حاشیه نشست دو روزه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض برگزار شد که موضوع آن عمدتاً به جنگ در نوار غزه اختصاص داشت.

شاهزاده فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی در نشست مجمع گفت که گام‌های ملموس و برگشت‌ناپذیر به سوی تشکیل کشور فلسطین، «جزء ضروری» هر توافقی برای آتش‌بس پایدار خواهد بود.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل از مخالفان دیرینه تشکیل کشور فلسطین است.

شاهزاده فیصل در آغاز نشست اروپایی و عربی که وزیر امور خارجه ترکیه نیز در آن حضور داشت، گفت: «ادامه رد راه حل دو کشور به طور اجتناب ناپذیری امنیت و ثبات منطقه را تضعیف خواهد کرد.»

اوایل روز دوشنبه، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به خبرنگاران گفت که او رهبران عرب را تشویق می‌کند تا پیشنهاد خود را برای راه‌حل دو دولتی ارائه کرده و از کشورهای عضو اتحادیه اروپا می‌خواهد که رهبران عرب را برای ارائه آن به بروکسل دعوت کنند.

او گفت: «تنها امید من، اراده قوی من، این است که باور کنم چنانچه اعراب پیشنهادی را روی میز بگذارند، اروپایی‌ها هم قاعدتا باید به فکر غلبه بر اختلافات بین خودشان بیفتند، زیرا بر کسی پوشیده نیست که اروپایی‌ها به شدت دچار اختلاف شده‌اند. من به کشورهای عضو پیشنهاد خواهم کرد که از اعراب دعوت کنند تا به بروکسل بیایند و طرح خود را با ما در میان بگذارند، زیرا ما باید سعی کنیم رویکردهای خود را کنار هم بگذاریم.»

وی همچنین گفت که انتظار دارد چندین کشور اروپایی از جمله اسپانیا، ایرلند، بلژیک، اسلوونی و مالت، ظرف یک ماه آینده کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

یک منبع به خبرگزاری فرانسه گفت استفان سژورنه، وزیر امور خارجه فرانسه که برای آخرین گفتگوها درباره جنگ غزه به ریاض رفته است، به همتایان خود چنین یادآوری کرده: «مسئله به رسمیت شناختن (کشور فلسطینی) برای فرانسه تابو نیست، اما باید در یک راهبرد جهانی برای راه حل سیاسی دو کشور در نظر گرفت که برای هر دو طرف مفید باشد.»

دیگر خبرها

  • بازنمایی رسانه‌ای ایران در جهان بعد از حملات موشکی به رژیم صهیونیستی
  • بوکس امید‌ها و جوانان آسیا؛ محشری دومین نشان ایران را قطعی کرد
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • نشست تخصصی اقتصاد اسلامی، مبارزه با نئولیبرالیسم در حرم مطهر رضوی؛ 12 اردیبهشت
  • کمبود بیش از ۵هزار شیر هیدرانت آتش‌نشانی در مشهد
  • تروریسم یک تهدید مشترک برای کشورهای منطقه است
  • بورل: چند کشور بزودی کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت
  • مبارزه با ظلم و دفاع از مظلوم یکی از آرمانهای اصلی انقلاب است
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان