Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد معمارزاده روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: افراد مبتلا به ویروس کرونا به مدت ۲ هفته پس از شروع علائم بیماری، ناقل این ویروس هستند به همین دلیل این بیماران پس از رفع علائم حاد بیماری و مرخص شدن از بیمارستان باید این مدت دوران نقاهت را در این مراکز نگهداری بگذرانند.

وی با بیان اینکه  بهبودیافتگان در این مراکز خدمات مختلف از جمله پزشکی، مشاوره روانشناسی دریافت می‌کنند، اظهارداشت: از همه بیماران مبتلا به کرونا که از بیمارستان ترخیص می‌شوند می خواهیم که به این مراکز مراجعه کنند به ویژه افرادی که در خانه‌های خود امکانات مناسب ایزوله‌سازی و محدود کردن بیمار را ندارند یا کسانی در خانه آنها زندگی می‌کنند که سالمند یا دارای بیماری های زمینه‌ای مانند ام اس، دیابت و قلبی هستند و یا امکان داشتن پرستار برای مراقبت را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معمارزاده به دستور دادستان اصفهان اشاره و خاطرنشان کرد: بر اساس این دستور با توجه به اینکه افرادی که تحت مراقبت هستند امکان انتقال ویروس به دیگران را دارند، باید همه این بیماران که از بیمارستان ترخیص شدند به مراکز نگهداری بهبودیافتگان بروند تا ۱۴ روز پس از شروع علائم بیماری طی شود و ما این موضوع را به خانواده این بیماران اعلام کردیم.

وی با تاکید بر اینکه اگر بیماری که از بیمارستان ترخیص می شود به خانه برود و موارد ایزوله سازی و جدا سازی را رعایت نکند، ممکن است تعداد زیادی از افراد دیگر را مبتلا کند، افزود: اگر این افراد به مراکز نگهداری بهبودیافتگان بیایند در جلوگیری از شیوع این بیماری بسیار موثر است.

معمارزاده به تصور نادرستی و منفی که عده ای نسبت به مراکز نگهداری بهبودیافتگان از بیماری کرونا دارند اشاره و تصریح کرد: تعدادی از مردم وقتی کلمه نقاهتگاه را می‌شنوند تصور می‌کنند که در آنجا کارهای درمانی برای بیماران انجام می شود درحالیکه در این مراکز، بیمارانی که بهبود یافته اند و نیاز به استراحت برای تمام شدن ۱۴ روز دارند نگهداری می شوند.

وی با اشاره به آماده شدن چند مرکز نگهداری بهبودیافتگان بیماری کرونا در استان اصفهان، گفت: بزرگترین آن در باغ ابریشم در غرب اصفهان با ظرفیت حدود ۸۰۰ تخت است که در زمان حاضر حدود ۱۲۰ تخت آن فعال شده و در چند روز گذشته ۳۲ بیمار بهبود یافته در آن پذیرش شدند.

این پزشک متخصص اضافه کرد: در این مرکز در هر اتاق سه تا چهار تخت موجود است و پزشکان و پرستاران برای مراقبت از افراد پذیرش شده حضور دارند.

وی با اشاره به اینکه در شهرهایی مانند نایین و شهرضا این مراکز در حال آماده سازی و در شهرهایی مانند اردستان و نجف آباد آماده شده است، مجموع تخت این مراکز در استان اصفهان را حدود یکهزار و ۵۰۰ تخت اعلام کرد.

معمارزاده با بیان اینکه هنوز به پیک بیماری کرونا در اصفهان نرسیدیم، اظهارداشت: در صورت لزوم مراکز دیگری مانند ورزشگاه بانو امین برای این کار وارد چرخه خواهد شد.

وزارت بهداشت روز پنجشنبه هفتم فروردین اعلام کرد: تاکنون ۲۹ هزار و ۴۰۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده، ۲ هزار و ۲۳۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۱۰ هزار و ۴۵۷ نفر بهبود یافته‌اند.

بر اساس آخرین آمار منتشر شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ششم فروردین، تا کنون ۸۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در این استان ( به جز شهرستان های کاشان و آران و بیدگل) از بیمارستان ترخیص شدند که حدود ۵۰ درصد از کل مبتلایان به این بیماری هستند.

وزارت بهداشت در چند روز گذشته آمار تفکیکی مبتلایان به کرونا را در استان ها اعلام نکرده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ویروس کرونا اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیمارستان ترخیص ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۲۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید

آفتاب‌‌نیوز :

این آزمایش را می‌توان در کمتر از ۳ دقیقه پس از گرفتن سواب پوست انجام داد. این سواب تغییرات در ترکیب شیمیایی سبوم که توسط پوست تولید شده و با پارکینسون مرتبط است را تجزیه و تحلیل می‌کند.

به گفته پزشکان، در حال حاضر هیچ آزمایش قطعی برای بیماری پارکینسون وجود ندارد و متخصصان به علائم، سابقه پزشکی، نتایج یک معاینه فیزیکی طولانی و در برخی موارد، اسکن مغز برای تشخیص این بیماری رجوع می‌کنند.

مونتی سیلوردیل (Monty Silverdale) متخصص مغز و اعصاب از دانشگاه منچستر در بریتانیا و پژوهشگر این مطالعات می‌گوید: این آزمایش پتانسیل بهبود گسترده تشخیص و مدیریت افراد مبتلا به بیماری پارکینسون را دارد. آزمایش جدید بر اساس سیستم غدد درون ریز کار می‌کند که پوست را مرطوب نگه می‌دارند. محققان متوجه شدند که چگونه ترکیب شیمیایی سبوم در یک فرد پس از وجود بیماری پارکینسون تغییر می‌کند.

سیلوردیل اضافه می‌کند: اکنون ما آزمایشی بر اساس آن تغییر در نشانگر‌های زیستی داریم. سواب‌های گرفته شده در یک کلینیک به آزمایشگاه فرستاده شده و در آنجا تحت آنالیز طیف سنجی جرمی قرار می‌گیرند تا ترکیب مولکولی آن‌ها بررسی شوند. برای اهداف مطالعه حاضر، نمونه‌هایی از ۷۹ فرد مبتلا به پارکینسون با نمونه‌هایی از ۷۱ فرد بدون این بیماری مقایسه شد.

دپانجان سارکار (Depanjan Sarkar) شیمیدان دانشگاه منچستر و یکی دیگر از پژوهشگران این مطالعه می‌گوید: وقتی این آزمایش را انجام می‌دهیم، بیش از ۴ هزار ترکیب منحصر به فرد پیدا می‌کنیم که ۵۰۰ مورد از آن‌ها بین افراد مبتلا به بیماری پارکینسون در مقایسه با سایر شرکت کنندگان کنترل متفاوت است.

به گفته محققان، اینکه این آزمایش غیر تهاجمی و از نظر تولید نتایج سریع است، نشانه مثبتی تلقی می‌شود، اگرچه دانشمندان هنوز باید نشان دهند که می‌توانند این روش را مقیاس پذیر کرده و آن را خارج از شرایط آزمایشگاهی امتحان کنند.

علاوه بر این، محققان می‌گویند:بیماری‌ها و شرایط دیگر را می‌توان از طریق تجزیه و تحلیل سبوم تشخیص داد، اگرچه هنوز کاملاً مشخص نیست که چرا شروع پارکینسون باید این تغییرات را در مایع ترشح شده در بدن تولید و ایجاد کند.

پارکینسون در حال حاضر سریعترین بیماری عصبی در حال رشد است و این رشد همچنان ادامه خواهد داشت. در حالی که دانشمندان سخت در تلاش برای یافتن درمانی برای آن هستند، راه‌هایی برای کاهش سرعت و مدیریت آن وجود دارد و اینجاست که تشخیص زودهنگام می‌تواند بسیار مهم باشد.

منبع: سیناپرس

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • تجلیل از ۵۵ مامای استان قم
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • قدردانی از ماما‌های استان در روز جهانی ماما
  • کمترین خسارت به گندم‌های نگهداری شده در مراکز روباز خوزستان