Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد معمارزاده روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: افراد مبتلا به ویروس کرونا به مدت ۲ هفته پس از شروع علائم بیماری، ناقل این ویروس هستند به همین دلیل این بیماران پس از رفع علائم حاد بیماری و مرخص شدن از بیمارستان باید این مدت دوران نقاهت را در این مراکز نگهداری بگذرانند.

وی با بیان اینکه  بهبودیافتگان در این مراکز خدمات مختلف از جمله پزشکی، مشاوره روانشناسی دریافت می‌کنند، اظهارداشت: از همه بیماران مبتلا به کرونا که از بیمارستان ترخیص می‌شوند می خواهیم که به این مراکز مراجعه کنند به ویژه افرادی که در خانه‌های خود امکانات مناسب ایزوله‌سازی و محدود کردن بیمار را ندارند یا کسانی در خانه آنها زندگی می‌کنند که سالمند یا دارای بیماری های زمینه‌ای مانند ام اس، دیابت و قلبی هستند و یا امکان داشتن پرستار برای مراقبت را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معمارزاده به دستور دادستان اصفهان اشاره و خاطرنشان کرد: بر اساس این دستور با توجه به اینکه افرادی که تحت مراقبت هستند امکان انتقال ویروس به دیگران را دارند، باید همه این بیماران که از بیمارستان ترخیص شدند به مراکز نگهداری بهبودیافتگان بروند تا ۱۴ روز پس از شروع علائم بیماری طی شود و ما این موضوع را به خانواده این بیماران اعلام کردیم.

وی با تاکید بر اینکه اگر بیماری که از بیمارستان ترخیص می شود به خانه برود و موارد ایزوله سازی و جدا سازی را رعایت نکند، ممکن است تعداد زیادی از افراد دیگر را مبتلا کند، افزود: اگر این افراد به مراکز نگهداری بهبودیافتگان بیایند در جلوگیری از شیوع این بیماری بسیار موثر است.

معمارزاده به تصور نادرستی و منفی که عده ای نسبت به مراکز نگهداری بهبودیافتگان از بیماری کرونا دارند اشاره و تصریح کرد: تعدادی از مردم وقتی کلمه نقاهتگاه را می‌شنوند تصور می‌کنند که در آنجا کارهای درمانی برای بیماران انجام می شود درحالیکه در این مراکز، بیمارانی که بهبود یافته اند و نیاز به استراحت برای تمام شدن ۱۴ روز دارند نگهداری می شوند.

وی با اشاره به آماده شدن چند مرکز نگهداری بهبودیافتگان بیماری کرونا در استان اصفهان، گفت: بزرگترین آن در باغ ابریشم در غرب اصفهان با ظرفیت حدود ۸۰۰ تخت است که در زمان حاضر حدود ۱۲۰ تخت آن فعال شده و در چند روز گذشته ۳۲ بیمار بهبود یافته در آن پذیرش شدند.

این پزشک متخصص اضافه کرد: در این مرکز در هر اتاق سه تا چهار تخت موجود است و پزشکان و پرستاران برای مراقبت از افراد پذیرش شده حضور دارند.

وی با اشاره به اینکه در شهرهایی مانند نایین و شهرضا این مراکز در حال آماده سازی و در شهرهایی مانند اردستان و نجف آباد آماده شده است، مجموع تخت این مراکز در استان اصفهان را حدود یکهزار و ۵۰۰ تخت اعلام کرد.

معمارزاده با بیان اینکه هنوز به پیک بیماری کرونا در اصفهان نرسیدیم، اظهارداشت: در صورت لزوم مراکز دیگری مانند ورزشگاه بانو امین برای این کار وارد چرخه خواهد شد.

وزارت بهداشت روز پنجشنبه هفتم فروردین اعلام کرد: تاکنون ۲۹ هزار و ۴۰۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده، ۲ هزار و ۲۳۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۱۰ هزار و ۴۵۷ نفر بهبود یافته‌اند.

بر اساس آخرین آمار منتشر شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ششم فروردین، تا کنون ۸۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در این استان ( به جز شهرستان های کاشان و آران و بیدگل) از بیمارستان ترخیص شدند که حدود ۵۰ درصد از کل مبتلایان به این بیماری هستند.

وزارت بهداشت در چند روز گذشته آمار تفکیکی مبتلایان به کرونا را در استان ها اعلام نکرده است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا پرستار دانشگاه علوم پزشکی روانشناسی وزارت بهداشت ویروس بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی بیمارستان ترخیص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۲۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • توضیح گلر جوان پرسپولیس درباره شوت عبدالکریم!
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا
  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا (+عکس)
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • ترفندی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا