Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه «بخشی از تلفات سیل در قم و چابهار ناشی از گرفتار شدن در مسیر سیلاب بوده است» گفت: نکته اینجاست که نهادهای ما حداقل می‌توانستند اقداماتی هشداری انجام بدهند. مثلا به مردم بگویند که از بعضی مسیرهای مشخص فاصله بگیرند.

علی ابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا در مورد وقوع سیلاب‌های اخیر و خسارات آن در ایران گفت: خساراتی که از بابت سیل در سالهای گذشته دیدیم، عدد بسیار بالایی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همان زمان گفتم که به علت حجم بالای خسارات نمی‌توانیم اقداماتی را انجام دهیم که ظرف یک سال با چالش جدیدی مواجه نشویم. مدیریت مسیر آب‌های سطحی یا جلوگیری از ورود سیل به مناطق پایین دست، کار یک سال و دو سال نیست. ما باید در چندین سال گذشته مطالعاتی انجام می‌دادیم و از قبل پیشگیری‌های در این زمینه به عمل می‌آمد.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه «اقدامات پیش‌گیرانه را باید طی فرآیند طولانی مدت جدی گرفت» گفت: نکته اینجاست که نهادهای ما حداقل می‌توانستند اقداماتی هشداری انجام بدهند. مثلا به مردم بگویند که از بعضی مسیرهای مشخص فاصله بگیرند. بخشی از تلفات ما در قم و چابهار ناشی از گرفتار شدن در مسیر سیل بوده است.

وی افزود: پیش‌بینی‌های هواشناسی ما هشدارهایی در مورد احتمال وقوع سیل داده بود. هر چند که اطلاعات در این مورد دقیق نبود تا به مردم هشدارهای دقیق‌ بدهند.

نماینده مردم شازند در مورد علت وقوع مکرر سیل در ایران گفت: ۴۰ - ۵۰ سال بود که چنین تجربیاتی در ایران رخ نداده است. ما باید از چندین سال قبل اقدامات پیشگیرانه مثل ساخت مسیرهای منحرف‌کننده سیل‌ها و حفظ آب‌های سطحی و... انجام می‌دادیم که این اتفاقات نیفتد. البته در مناطقی مثل چایهار و سیستان و بلوچستان متاسفانه‌ شرایط بگونه است که سرمایه‌گذاری در زمینه حفظ آب، هزینه‌بر است. می‌توان گفت که به علت منابع مالی کم دولت، توان شکل‌گیری اقدامات شاخص وجود نداشته است.

ابراهیمی افزود: پتانسیل کشور ما از حیث توانمندی‌های مقاومت علیه حوادث بر اساس آمایش سرزمینی نیست. ما باید این اتفاقات را پیش‌بینی می‌کردیم زیرا هر فرد معمولی می‌داند که چندین سال است که بارش برف در شمال غرب و سیل جنوب و جنوب شرق به ما خسارت می‌زند. ما باید از داده‌های بین‌المللی استفاده کنیم و پیش‌بینی‌های کوتاه مدت و بلندمدت داشته باشیم تا بتوانیم خودمان را با شرایط بحرانی وفق دهیم.

وی در پایان با تأکید بر ضرورت حفظ پوشش گیاهی در جلوگیری از وقوع سیل گفت: مناطق غربی و کوهستانی ما پوشش گیاهی بیشتری دارد. به همین علت، سیل کمتر اتفاق می‌افتد. کشورهای دیگر در مواجهه با سیل مطالعه بیشتری می‌کنند اما کشور ما متاسفانه همیشه بیشترین هزینه‌ را می‌پردازد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل نوروز 99 علی ابراهیمی کمیسیون کشاورزی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۴۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید بر انجام اقدامات جهش زا توسط اعضای شوراها

قناعت استاندار خراسان جنوبی در همایش استانی شورا‌ها با تاکید بر این که اعضای شورا‌های اسلامی شهر و روستا اقدامات جهش زا انجام دهند؛ گفت: اعضای شورا‌ها می‌توانند با شناسایی سرمایه گذاران و بهره گیری از ظرفیت آنان در منطقه جهش اقتصادی ایجاد کنند و عمران و آبادانی منطقه را به بار بیاورند.

وی بر تسلط هر چه بیشتر اعضای شورا‌ها بر قوانین و مقررات تاکید کرد و افزود: اعضای شورا‌ها وحدت و انسجام شان را حفظ کنند و منافع عمومی مردم را در نظر گیرند.

عباس زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار هم گفت: از ظرفیت شورا‌ها باید به نحو مطلوب استفاده کرد و با توجه به شعار سال از توانمندی آنان در امور اقتصادی بهره برد.

همچنین اعضا شورا‌های اسلامی شهرستان‌ها به نمایندگی مشکلات شهرستان‌ها و روستا‌ها را بیان کردند.

قدردانی از شورا‌های برتر استان هم از دیگر برنامه‌های این همایش بود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • وقوع سرقت در سیستان و بلوچستان ۱۸ درصد کاهش یافت
  • تاکید بر انجام اقدامات جهش زا توسط اعضای شوراها
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • سارق ۲۰ میلیاردی منازل در اصفهان دستگیر شد
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • تاثیرات سلوکیان بر خاورمیانه: از تاثیر بر هنر و فلسفه تا مواجهه با شورش یهودیان
  • آزادی ۶ زندانی جرایم غیرعمد توسط هیئات کاشان
  • سال اول مجلس دوازدهم سال تعیین کننده‌ای  خواهد بود
  • وزیر دفاع: پاسخ ایران به اسرائیل هشداری محدود بود