Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در حاشیه بازدید از یک شرکت دانش بنیان، با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود از تولید مهم‌ترین تجهیزات مقابله با کرونا به روزانه ۳۰ عدد خبر داد.

او نوشت: «تولیدونتیلاتور مهمترین تجهیزمقابله باکرونا در یک شرکت روزانه به ۳۰ عدد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

احمد بهفر مقدم مدیر عامل این شرکت‌ دانش بنیان، گفت: پس از مواجه کشور عزیزمان با تهدید ویروس کرونا رسالت خود را در افزایش تولیدات داخل و تحسیب فرمایشات مقام معظم رهبری قرار داده‌ایم و با جهش تولید ونتیلاتور مهم‌ترین تجهیز مقابله با کرونا تولید خود را از ۵ دستگاه در روز به ۳۰ دستگاه رساندیم.

بیشتر بخوانید: فعالیت ۶۰۰ رویداد خودجوش در سراسر کشور در زمینه حوزه فضایی

او افزود: این مهم حادث نمی‌شد مگر با حمایت همه جانبه‌ی معاونت علمی ریاست جمعوری به خصوص صندوق شکوقایی که الحق و با انصاف پای کار آمدند و با حمایت همه جانبه این مهم را تحقق بخشیدند.

وی تصریح کرد: بحث ویروس کرونا و این اپیدمی می‌گذرد و آن چه که می‌ماند اعتماد به تولید داخل و عزم و همدلی همه آحاد این مملکت است.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۴۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک

رضا سرایی با اشاره به ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک بیان کرد: مبلغ این قرارداد ۲۳ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو معادل ۹ میلیون و ۶۴۳ هزار و ۴۹۷ میلیون ریال است.

وی ادامه داد: طبق قرارداد، شرکت ماشین‌سازی اراک موظف است در مدت ۱۸ ماه این پروژه را تکمیل و سفارشات را تحویل دهد که مراحل ساخت و تولید از اواخر آذرماه شروع شده است.

مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی اراک، ساخت مخازن کروی پتروشیمی را از دیگر اقدامات در حال انجام این شرکت عنوان کرد و افزود: مبلغ این قرارداد ۶ میلیون و ۴۷۴ هزار و ۲۲۴ یورو معادل ۲ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۶۳۹ میلیون ریال در نظر گرفته شده که طبق توافق قرارداد، باید در مدت ۱۲ ماه تکمیل و تحویل داده شود.

سرایی خاطر نشان کرد: این پروژه آبان ماه سال گذشته شروع شد و محل اجرای آن استان بوشهر، بندر عسلویه است.

شرکت دانش بنیان و مادر تخصصی ماشین سازی اراک با بهره‌مندی از ماشین آلات مدرن، خطوط تولید پیشرفته و کادر مهندسی مجرب یکی از شرکت‌های صنایع زیربنایی و استراتژیک کشور محسوب می‌شود که حیطه گسترده‌ای از فعالیت‌های مختلف تولیدی و اجرای طرح‌های صنعتی را به خود اختصاص داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • راه اندازی میز خدمت در نمایشگاه تجهیزات پزشکی
  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • تاکنون از ۳۹ شرکت دانش بنیان حمایت کرده ایم
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • گسترش حمایت از دانش‌بنیان‌ها در مازندران
  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان