Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل سروش، نماینده تهران و عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: برخی از پژوهشگرهای اپیدمی لوژیک می‌گویند شاید قرنطینه مبنای علمی نداشته باشد. از سوی دیگر وضعیت اجتماعی ما به صورتی نیست که بتوانیم قرنطینه کنیم. و قرنطینه باعث بروز مشکلات مختلف اجتماعی، سیاسی و اقتصادی می‌شود.

او با اشاره به زمزمه‌های قرنطینه تهران و واکنش مردم به این موضوع ادامه داد: با شایعه قرنطینه رفتار مردم را دیدیم و مردم به هایپرمارکت‌ها، میوه و تره‌بارها و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. هجوم بردند. اما مهم‌ترین مساله این است که معلوم نیست قرنطینه کردن مبنای علمی داشته باشد.

این نماینده مجلس در پاسخ سوالی که به قرنطینه در برخی کشورها همچون ایتالیا و چین اشاره داشت توضیح داد: این کشورها هم به طور کامل قرنطینه را اعمال نکردند بلکه محدودیت‌ در رفت‌وآمدهای شهری را در نظر گرفتند. قرنطینه یعنی کاملاً یک شهر محاصره شود و هیچ ورود و خروجی در آن صورت نگیرد. من ندیدم که این کشورها چنین اقدامی انجام داده باشند. ووهان چین یک مورد استثنا بود. با این حال گمان نمی‌کنم در این شهر هم قرنطینه به معنای این بود که هیچ رفت‌وآمدی انجام نشود.

او تاکید کرد: باید کاهش رفت‌وآمد و محدودیت داشته باشیم. باید مردم مراقبت کنند. قرنطینه بیشتر زمانی معنا دارد که یک شهر درگیر کرونا شده باشد، اما در حال حاضر که اکثر شهرها درگیر کرونا هستند قرنطینه معنا ندارد.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان به راهکار کاهش شیوع کرونا در کشور اشاره کرد و گفت: ۲ راهکار برای کاهش شیوع کرونا در کشور وجود دارد؛ یا مردم باید رفت‌وآمدهایشان را محدود کنند که در این صورت دیگر نیازی به اقدام دولت نیست. مردم باید خودشان را قرنطیه اجتماعی کنند و از رفت‌وآمد غیرضرور بپرهیزند. اما اگر این اتفاق نیفتد، دولت باید با دستورالعملی رفت‌وآمد مردم را محدود کند.

سروش ادامه داد: هنوز باور اجتماعی ایجاد نشده که کرونا خطرناک است و مردم خود را از ابتلا به این ویروس دور می‌بینند. مردم باید دقت کرده و مسائل بهداشتی را رعایت کنند. در رعایت بهداشت هم هیچ چیزی مهم‌تر از کاهش در رفت‌وآمدها و شستن دست و صورت نیست. اگر دست مرتب شسته شود و به سمت بینی و دهان و چشم نرود، زنجیره انتقال ویروس شکسته می‌شود.

او دوباره تاکید کرد: اگر مردم کمک نکردند و رفت‌وآمدها محدود نشد، دولت باید رفت‌وآمدها را کنترل کند. در این راستا باید در ورود و خروج شهرها اعمال محدودیت شود. دولت باید به کسب و کارهای کوچک و اینترنتی کمک کند. در حال حاضر فرصتی پیش آمده تا با حمایت از خرید و فروش‌های اینترنتی و گسترش آن از شیوع کرونا جلوگیری شود. علاوه بر این رونق خرید و فروش اینترنتی در ماه‌ها و سال‌های آینده موجب کاهش آلودگی هوا می‌شود.

این نماینده مجلس در پایان گفت: فکر نکنید تعداد هزار یا ۲ هزار کشته بر اثر کرونا زیاد است، چون آلودگی هوا در طول سال بیش از این رقم قربانی می‌گیرد، منتها اعلام نمی‌شود و یک نوع مرگ خاموش است.

۲۷۲۱۵

کد خبر 1369620

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا چین قرنطینه آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۵۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، کمتر از یک هفته پس از پایان مهلت سازمان دامپزشکی برای اصلاح مقررات فواصل بهداشتی واحد‌های دامی و صنایع وابسته در ۳۱ فروردین ماه ۱۴۰۳، مجتبی نوروزی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: در دستورالعمل جدیدی که تدوین آن به پایان رسیده، فواصل بهداشتی میان واحد‌های دامی و صنایع وابسته در برخی موارد کلا حذف شده و در موارد دیگر نیز ۵۰ و یا ۳۰ درصد کاهش یافته است.

مقررات حرائم بهداشتی واحد‌های دامی، که با هدف پیشگیری از شیوع بیماری‌ها و آفات، مانع از احداث چنین واحد‌هایی در فواصل نزدیک می‌شد، حدود ۱۵ سال قبل تصویب شد، اما این قانون به دلیل جامعیت کلی، در موارد متعددی سختگیرانه عمل می‌کرد و به علت ایجاد اشکالات و محدودیت‌هایی در روند تولید و توسعه، منتقدان فراوانی پیدا کرد.

از ابتدای امسال و با نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم" توجه کارشناسان اقتصادی، مدیران اجرایی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر ضرورت تسریع در هموارتر ساختن مسیر مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی بیش از پیش جلب شد که در این میان، حذف یا اصلاح قوانین قدیمی و یا نامناسبی مانند مقررات مربوط به رعایت فواصل و حرائم بهداشتی واحد‌های دامی بیشتر از قبل مورد تاکید قرار گرفت.

از نگاه منتقدان مقررات حرائم بهداشتی، بدون استفاده ماندن اراضی اطراف یک واحد تولیدی مانند دامداری، نخستین پیامد آشکار اجرای این قانون بود و باعث شد، به مرور، زمین‌های بسیاری باوجود برخورداری از شرایط و امکانات مناسب، بدون استفاده بماند.
علاوه بر این، منوط شدن فعالیت در عرصه تولیدات دامی و غذایی به رعایت این مقررات، باعث شد که دریافت مجوز احداث واحد تولیدی جدید، حتی در حد ماهیان زینتی نیز بسیار دشوار و گاه، غیر ممکن شود که همین موضوع، به نوبه خود زمینه را برای فراهم شدن بستر فساد یا امضا‌های طلایی آماده کرد.
منتقدان اجرای مقررات فواصل بهداشتی، آسیب‌های متعدد دیگری را نیز از بابت این مقررات متوجه اقتصاد کشور می‌دانند و معتقدند که با تغییرات ایجاد شده در عرصه فناوری و حتی سبک زندگی، ضروری است که برخی از محدودیت‌های این قانون حذف و یا اصلاح شود.

با اصلاح دستورالعمل فواصل بهداشتی که رئیس سازمان دامپزشکی از تدوین آن خبر داده است، فاصله بین واحدها یا کارخانه هایی که یک نوع فعالیت دارند، قابلت حذف شدن دارد.
نوروزی در این باره گفت: حریم بهداشتی صنایع وابسته به دام نسبت به یکدیگر مانند دو سردخانه مربوط به فرآورده‌های خام دامی می‌تواند صفر باشد. همین طور بین دو کشتارگاه دام به لحاظ مسائلی بهداشتی حفظ فاصله الزام نیست چون هر دو واحد یک فعالیت دارند. در گذشته این محدودیت ها بین ۵۰۰ متر تا یک کیلومتر بود.

وی با بیان اینکه فواصل کارخانه های اقلام خوراکی و بسته بندی مواد غذایی تا واحدهای دام و صنایع وابسته توسط کمیته فنی هر استان تعیین خواهد شد، تصریح کرد: این کمیته‌های ۵ نفره توسط سازمان غذا و دارو کشور تشکیل شده و فعالیت شأن از سوی سازمان دامپزشکی کشور مورد ارزیابی قرار خواهد کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دولت توانسته بخش قابل توجهی از اهداف خود برای رفع ناترازی‌ها و مشکلات اقتصادی را محقق کند
  • واکنش همتی به سخنان قالیباف: زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید
  • قالیباف: تا یکشنبه برنامه ارزی خود را ارائه نکنید خودمان موضوع را دنبال خواهیم کرد!
  • ضرب‌الاجل قالیباف برای دولت/ رئیس مجلس: تا یکشنبه برنامه ارزی خود را ارائه نکنید خودمان موضوع را دنبال خواهیم کرد!
  • کاهش حجم پرونده‌های قضایی با اصلاح قوانین
  • تاکید روسیه و چین برآتش‌بس کامل وارسال فوری کمک‌های انسانی به غزه
  • دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد را کاهش دهند
  • کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد
  • بهره برداری از ۶ واحد نان کامل در ایلام
  • سوق دادن سرمایه‌ها به بخش تولید با اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم/ فشار را از دوش تولید کنندگان بر داریم