Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@16:08:33 GMT

بیکاری، عامل مهم هجوم افکار منفی و اضطراب

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۹۶۴۶۸

بیکاری، عامل مهم هجوم افکار منفی و اضطراب

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد  ، عضو هیات علمی و پزشک متخصص اعصاب و روان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این مطلب گفت: با برنامه ریزی منظم روزانه، تحرک کافی، برقراری ارتباطات موثر و بیان احساسات، تفکر در خصوص ارزش‌های زندگی، استفاده از تکنیک‌های آرام سازی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. می‌توان بر اضطراب و استرس غلبه کرد.

وحید شهریاری اظهار داشت: ترس در هنگام شیوع بیماری‌هایی نظیر کرونا ویروس نه تنها واکنش غیر طبیعی نبوده، بلکه باعث می‌شود رفتار‌های فرد معطوف به هدف باشد.

او اضافه کرد: ترس و نگرانی که فرد را به سمت و سوی دوری از خطر و پیشگیری از بیماری سوق دهد طبیعی است.

او اضطراب را مشکل ساز و خطرآفرین اعلام و عنوان کرد: ترس باعث می‌شود، خطر بیماری را جدی بگیریم و به سمت رفتار‌های هدفمند، مراقبت‌های بهداشتی و ... حرکت کنیم، اما در اضطراب، رفتار‌ها هدفمند نیست و نگرانی افراطی وجود دارد.

او توضیح داد: فرد مضطرب منتظر بروز فاجعه است و اضطرب به رفتار‌هایی نظیر پرخاشگری، عصبانیت، بی قراری، کم خوابی، گوشه گیری، شتابزدگی و علایم هیجانی مانند تحریک پذیری، ناامیدی، وحشت و... منجر می‌شود.

اوبا بیان این که نگرانی، مانع انجام عمل موثر می‌شود، خاطرنشان کرد: پذیرش، در هر مساله یا بحرانی نظیر کرونا ویروس بسیار حایز اهمیت است و علاوه بر آن استفاده از تجارب قبلی، خودگویی، تماشای فیلم، به اشتراک گذاشتن نگرانی با افراد صمیمی و صحبت کردن با آن‌ها تاثیر به سزایی در کاهش اضطراب ناشی از مساله جدید دارد.

شهریاری تصریح کرد: شرایط کنونی، بهترین فرصت برای ارزش‌های زندگی است، بنابراین با مدیریت و برنامه ریزی منظم می‌توان اولویت‌ها و ارزش‌های زندگی را واکاوی کرد.

انتهای پیام/ه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی خراسان شمالی کویید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۶۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت

علیرضا شریفی یزدی درباره تأثیر استعمال قلیان بر کاهش استرس اظهار داشت: قلیان به عنوان یکی از مواد دخانی از نظر علمی ثابت شده که به صورت ذاتی و مستقیم هیچ تأثیری بر آرامش و کاهش اضطراب ندارد و جنبه تلقینی دارد.

وی ادامه داد: تماس سنسورهای لب با دهانی قلیان موجب تحریک سیناپس های مغزی می شود که به صورت موقت و غیر مستقیم بر کاهش اضطراب تاثیر می گذارد، بنابراین اثر مستقیم، مستقل و شناخته شده بین مصرف قلیان و کاهش اضطراب وجود ندارد مگر اینکه به صورت عادت و اعتیاد برای کوتاه مدت مغز را از هجمه های ذهنی دور می کند و پس از مدتی بازمی گردد.

این روانشناس اجتماعی درباره دلیل رواج قلیان در ایران گفت: به نظر من به دلیل صنعت و کسب درآمد، قلیان در ایران رواج پیدا کرده است. قلیان حدود ۲۵ سال پیش در ایران به معنای مدرن کنونی وجود نداشته و نوعی ساز و کار بوده که بیشتر توسط افراد مسن مورد استفاده بوده است.

 شریفی یزدی بیان کرد: متأسفانه کم کاری وزارت بهداشت در جلوگیری از رواج قلیان و تبلیغات غلطی که در بحث قلیان مطرح است، مثل اینکه دود قلیان از آب است و ضرری ندارد، صورت گرفته، منجر به ورود قلیان در رستوران ها، کافی شاپ ها، قهوه خانه ها و راه افتادن پیک موتوری قلیان شد و دلیل اصلی آن درآمدی است که اشخاصی که در این حوزه فعالیت می کنند.

 این روانشناس اجتماعی اظهار کرد: هر قلیان به اندازه ۸۰ تا ۱۱۰ نخ سیگاربرای فرد ضرر دارد، هر نخ سیگار بین ۷ تا ۹ دقیقه عمر انسان را کم می کند، اگر یک فرد یک قلیان بکشد انگار ۵ پاکت سیگار کشیده و حدود ۷۰۰ دقیقه از عمرش کاهش پیدا کرده است.

وی افزود: یکی از سونامی ها در این حوزه سرطان های ریه، حنجره و دهان است که بخش عمده دلیل ابتلا به این بیماری ها قلیان است. امروز  قلیان در بین جوانان به عنوان یک تفریح یاد می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • با این راهکار استرس را از خود دور کنید
  • یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • انتقاد یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • آیا قلیان در کاهش استرس تأثیر دارد؟
  •  کاهش استرس یا تلقین؟
  •  کاهش استرس با قلیان جنبه تلقینی دارد
  • سلفی با کاپیتان، عامل هجوم به تمرین استقلال
  • شیراز چکیده تمام افکار بزرگان است
  • تفکرات شهید مطهری به نسل آینده منتقل شود
  • پرونده بابک زنجانی در قوه قضاییه بسته شد، اما در افکار عمومی باز می ماند