Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مهدی شفیعی روز جمعه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه افراد مبتلا به کرونا در کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته میانگین سنی ۶۴ سال دارند افزود: یک مورد از این تعداد مرد و در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، یک نفر مرد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان و ۶ زن و ۲ مرد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان شامل ۶ مورد در شهرستان کرمان و ۲ مورد در شهرستان زرند به کرونا مبتلا شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تفکیک نمونه های مثبت مبتلا به کرونا بر اساس دانشگاه های علوم پزشکی اشاره و تصریح کرد: ۱۷۱ مورد مربوط به دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 20 مورد دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 6 مورد دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، 9 مورد دانشگاه علوم پزشکی بم و 6 مورد مربوط به دانشکده علوم پزشکی سیرجان بوده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته فوتی به دلیل کرونا نداشته ایم اظهار داشت: در مجموع از ابتدا تاکنون ۲۳ نفر در استان کرمان به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند.

وی با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته هشت بیمار مبتلا به کرونا از بیمارستان های استان کرمان ترخیص شده اند بیان کرد: در مجموع تعداد بیماران ترخیص شده در این استان ۱۰۶ مورد است. 

شفیعی تعداد بیماران مبتلا به کرونا بستری شده در بیمارستان های استان کرمان را تاکنون ۱۷۲ نفر اعلام کرد و گفت: ۴۸ نفر هم اکنون در بیمارستان های این استان بستری هستند.
وی بیان کرد: اختلاف آماری بین ۱۷۲ مورد بستری و ۲۱۲مورد مثبت مربوط به مواردی است که جزو کادر درمان یا اطرافیان بیماران به صورت سرپایی بوده که تست آن ها مثبت شده و با رعایت شرایط در منزل در ایزوله خانگی قرار گرفتند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان تعداد بیماران کرونایی بستری در بخش مراقبت های ویژه را ۶ نفر اعلام و تصریح کرد: 16 نفر هم اکنون در نقاهتگاه ها مستقر هستند. 
وی اظهار داشت: افراد بستری در بیمارستان ها به دلیل بیماری حاد تنفسی از ابتدای اسفند سال گذشته تاکنون هزار و ۵۸۴ مورد و طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۸ مورد است. 
وی افزود: تعداد موارد مشکوک به کرونا از ابتدای اسفند سال گذشته تاکنون در استان کرمان هزار و 32 مورد است که این تعداد در شبانه روز گذشته ۴۵ مورد بوده است.

وی با بیان اینکه در مواجهه با اپیدمی‌ها در ابتدا و در یک برهه زمانی خاص شاهد سیر افزایشی مبتلایان خواهیم بود گفت: در حال حاضر آمار بیماران بستری و مراجعان سرپایی بیماری های حاد تنفسی و همچنیین مبتلایان به کرونا در کرمان تقریبا ثابت شده و معتقدیم اگر مراودات اجتماعی را کاهش بدهیم و توصیه های بهداشتی را رعایت کنیم، این روند در مدت قابل توجهی نزولی خواهد شد.

شفیعی تصریح کرد: رعایت نکردن فاصله گذاری اجتماعی موجب شیوع موج بعدی کرونا می شود.

وی همچنین با اشاره به مصوبات ستاد مقابله با کرونا در استان کرمان در زمینه تعطیلی اصناف غیرضروری گفت: یکسری صنوف مشمول تعطیلی اجباری شده‌اند که در این راستا برای صنف شیرینی فروشی و رستوران داران مقرر شد رستوران‌ها می ‌توانند خدمات خود را به صورت بیرون بر به مشتریان ارائه دهند ضمن آنکه مقرر شد قنادی ها نیز فروش خود را به صورت پیک تلفنی و اینترنتی داشته باشند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به برخی بداخلاقی های رسانه ای و انتشار برخی اکاذیب و اخبار نا امید کننده در فضای مجازی درباره افزایش ناگهانی مبتلایان به کرونا در شهرستان زرند گفت: روز گذشته با توجه به اخبار کذب در مورد افزایش بیماران کرونایی در زرند به این شهرستان مراجعه و موارد را از نزدیک بررسی کردیم.

وی تاکید کرد: امکانات پزشکی و درمانی این شهرستان برای درمان بیماران کرونایی به اندازه کافی و پرسنل بیمارستانی نیز از آمادگی لازم برخوردار بودند.

وی تاکید کرد: هم اکنون ۱۱ نفر در بیمارستان این شهرستان به دلیل شک به ابتلا به ویروس کرونا بستری هستند که این آمار با توجه به نسبنت جمعیتی این شهرستان، آمار بالایی نیست.

شفیعی گفت: کارخانجات زیادی در شهرستان زرند فعال هستند و کارگران و کارکنان غیربوی زیادی در این منطقه حضور دارند.

وی افزود: لذا مقرر شد اگر فردی وارد شهرستان زرند شود، مشمول قانون قرنطینه شده و ۱۴ روز را باید در قرنطینه بگذراند ضمن آنکه هزینه‌های قرنطینه نیز باید توسط خود شخص یا کارفرما پرداخت شود و اگر سلامت وی ثابت شود، می تواند وارد محیط کار خود در این شهرستان شود و اگر کارفرمایی از این قانون تخطی کرد، از آن کارفرما به عنوان تهدیدکننده سلامت عمومی جامعه شکایت خواهیم کرد و دادستانی از این شکایت حمایت می کند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا جامعه دانشگاه علوم پزشکی رستوران ها علوم پزشکی قانون بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی دانشگاه علوم پزشکی کرمان مبتلا به کرونا ۲۴ ساعت گذشته شهرستان زرند بیمارستان ها استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۶۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟

هیپنوتیزم می‌تواند برای درمان بیماران مبتلا به سرطان سینه به دلیل اضطراب زیاد ناشی از بیماری و بروز خودبه‌خودی افکار مزاحم، اجتناب و فرار از مقابله با بیماری، تحریک‌پذیری و بیش‌برانگیختگی و نداشتن تمرکز مؤثر باشد و کمکی مفیدی به تعدیل و بهبود علائم کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شنیدن روایت‌های مربوط به هیپنوتیزم و خواب مغناطیسی، همیشه برای همه افراد جذاب بوده است، طوری که تمام افراد تمایل حداقل برای یک‌بار، این خواب مغناطیسی را تجربه کنند و پس از بیداری، تمام خاطرات تلخ ذهن آنها از بین رفته باشد، در واقع هیپنوتیزم به دست‌ نیافتنی‌ترین قسمت مغز چنگ می‌اندازد و آن را بیرون می‌کشد.

تجربه فرد از هیپنوتیزم، مشابه لحظه‌ای است که فرد در زندگی به حالت خلسه فرو رود، از این رو قدرت هیپنوتیزم یک اتفاق ماورایی نیست، بلکه فقط پیشنهادات و صحبت‌هایی است که در حالت خلسه به افراد منتقل می‌شود تا به وسیله آن بتوانند رفتار و احساسات خود را تغییر دهند؛ به عنوان مثال، هیپنوتراپیست کمک می‌کند افراد زمانی که از یک حادثه یا اتفاق احساس گناه دارند، احساس خود از آن تجربه را تغییر دهند.

هیپنوتیزم درمانی بر پایه اصول روانشناسی است که به افراد برای دست یافتن به ضمیر ناخودآگاه‌شان کمک می‌کند، در حالت هیپنوتیزم به مغز این فرصت داده می‌شود که هر اتفاقی که در زندگی رخ داده است، پردازش کند.

هیپنوتیزم‌تراپی در روانشناسی، جادو نیست، هیچ ساعت تابداری جلوی چشم‌ها قرار نمی‌گیرد که پس از ۱۰ شماره کنترل مغز را برعهده بگیرد و از فرد کارهای خارق‌العاده بخواهد، در واقع این حالت در روانشناسی حالت آرام و متمرکزی است که بدن در حالت راحتی قرار دارد، در این وضعیت فرد به اختیار خود، کنترل را به فرد درمانگر می‌دهد و هر زمان که بخواهد می‌تواند از این وضعیت خارج شود.

هیپنوتیزم نوعی تلقین است؛ زمانی به فرد گفته می‌شود «پس از اینکه از خواب بیدار شدی، تمام دردهای مربوط به تجربه‌ای سخت را فراموش کردی»، سپس فرد بیدار می‌شود و پس از آن حتی اگر آن اتفاق دوباره به ذهنش ورود کند، درد اولیه‌ای که از به خاطر آوردن آن تجربه می‌کرد، برای او زنده نخواهد شد، در واقع هیپنوتراپیست از طریق ارائه پیشنهاد بهتر، و نه فرمان یا دستور، سعی دارد فرد را آرام کند.

درمانی تلفیقی از شناخت‌درمانی و هیپنوتیزم می‌تواند به تعدیل و بهبود علائم سرطان کمک کند

ساناز پیرایرانی، روان‌شناس بالینی و عضو انجمن روانشناسی اجتماعی ایران در خصوص اثربخشی هیپنوتیزم‌درمانی در کاهش افکار مزاحم و شدت درد در زنان مبتلا به سرطان سینه به خبرنگار ایمنا می‌گوید: سرطان به‌عنوان یک مشکل بهداشت جهانی و در حال گسترش به شمار می‌رود که تشخیص و درمان آن، فشارهای روانی، اجتماعی و بار اقتصادی زیادی را به دنبال دارد، در بین انواع مختلف سرطان‌ها، سرطان سینه مهم‌ترین عامل نگران‌کننده سلامتی در زنان است، زیرا شایع‌ترین علت مرگ ناشی از سرطان در زنان به شمار می‌رود و به نظر می‌رسد تا سال ۲۰۳۰، ۳۵ درصد افزایش در میزان کنونی سرطان سینه و به‌طور عمده در کشورهای درحال‌توسعه ایجاد شود.

وی ادامه می‌دهد: از آنجا که تشخیص این بیماری شایع، شروع یک دوره پرفشار برای مبتلایان است، در صورت بی‌توجهی به وضعیت روانی بیماران، ممکن است منجر به از دست دادن کنترل، درماندگی، افسردگی، اضطراب، اختلال استرس پس از سانحه و درد شود و چه‌بسا این عوارض روان‌شناختی از طریق تأثیر منفی بر ادامه روند درمان و پیگیری‌های پس از آن، بقای این بیماران را تهدید کند، با توجه به دلایل فوق نیاز به روش‌های روان‌درمانی مختلف ضروری است.

این روان‌شناس بالینی بیان می‌کند: تشخیص سرطان سینه به خودی خود، می‌تواند باعث ترس زیاد، ناامیدی و آسیب روانی شود و تمام ابعاد زندگی فرد را به چالش بکشاند، ‬علائم افسردگی، اضطراب و اختلال استرس پس از سانحه بین ۲۰ تا ۶۶ درصد در زنان با تشخیص سرطان سینه در ۱۲ ماه اول بعد از تشخیص به وجود می‌آید، همچنین بیماران، افکار مزاحم، تصاویر منفی، خشم، قضاوت‌های ناسازگارانه، اجتناب، مشغله فکری اعتقاد به سرنوشت، ناامیدی، احساس بیچارگی و درماندگی را گزارش می‌کنند که می‌تواند نقش مهمی در حفظ افسردگی و اضطراب این بیماران داشته باشد.

وی‬ اضافه‬ می‌کند: امروزه ترکیبی از درمان‌های دارویی و روان‏شناختی با هدف کنترل بیماری و کاهش آسیب‌های مربوط به این بیماری در دسترس است، مداخلات روان‌شناختی برای بیماران دارای سرطان، شامل آموزش‌های روان‌شناختی، مدیریت استرس شناختی رفتاری، درمان‌های حمایتی، درمان‌های شناختی، آموزش آرام‌‏سازی عضلانی، آموزش مهارت حل مسئله، مهارت‌های اجتماعی، پس‌خوراند زیستی، فعال‌سازی رفتاری، ذهن‌آگاهی است که در این زمینه رویکردهای شناختی‌رفتاری بیشترین شواهد را به خود اختصاص داده‌اند و از طریق بازسازی شناختی، شناخت‌های ناسازگار بیماران دارای نشانه‌های اختلال استرس پس از سانحه و درد را تحت درمان قرار می‌دهند.

پیرایرانی می‌گوید: هیپنوتیزم‌درمانی شناختی، درمانی تلفیقی از شناخت‌درمانی و هیپنوتیزم است که بر تحریف‌های شناختی، خود هدایت‌گری منفی، افکار و باورهای خودکار منفی، طرح‌واره‌ها و نشخوارهای منفی تأثیر می‌گذارد و می‌تواند در اصلاح کردن شناخت‌های مرکزی که حول محور هویت فردی، خود پنداره و قواعد ذهنی ناکارآمد، سودمند باشد.

وی ادامه می‌دهد: هیپنوتیزم‌درمانی شناختی شامل چند تکنیک اساسی است که می‌توان از آن‌ها برای انواع مشکلات از جمله آرام‌سازی (آرمیدگی) به‌عنوان مهارت کنار آمدن که برای کاهش استرس و اضطراب سودمند است، استفاده کرد، از این رو درمان تلفیقی با هیپنوتیزم تا ۷۰ درصد از درمان شناختی‌رفتاری مؤثرتر است.

این روان‌شناس بالینی توضیح می‌دهد: یک مطالعه مروری نظام‌مند که اثربخشی هیپنوتیزم در سرطان سینه را در ۱۳ مطالعه‌ی کنترل‌شده تصادفی با ۱۳۵۷ بیمار بررسی می‌کرد، شواهد امیدوارکننده در تأیید اثربخشی درمان با هیپنوتیزم و نیز هیپنوتیزم‌درمانی شناختی ارائه داده است، همچنین در پژوهشی که روی بیماران مبتلا به سرطان انجام شده بود، مشخص شد که هیپنوتیزم‌درمانی شناختی در مقایسه با درمان استاندارد و درمان حمایتی منجر به کاهش معنادار شدت درد می‌شود.

هیپنوتیزم در تسکین دردهای عصبی ناشی از شیمی‌درمانی مؤثر است

وی ادامه می‌دهد: ۴۵ بیمار مبتلا به سرطان، به‌منظور ارزیابی آثار هیپنوتیزم در تسکین درد به دنبال شیمی‌درمانی پرداختند، این افراد چهار نوع درمان هیپنوتیزم، رفتاردرمانی شناختی، کنترل توجه و درمان استاندارد را دریافت کردند که از بین این درمان‌ها ملاحظه شد که هیپنوتیزم، بیشتر موجب کاهش درد می‌شود.

پیرایرانی می‌گوید: هیپنوتیزم‌درمانی شناختی شامل ترکیبی از مواجهه تصویری و موقعیتی، تکنیک‌های مدیریت اضطراب مانند آموزش آرام‌سازی، آموزش تنفس و نیز بازسازی شناختی است و اساس کار این درمان در کمک به بیماران در جهت بازشناسی و تعدیل باورهای منفی و ادراکات درباره خود، دیگران و محیط است، در حقیقت بعضی از افکار و باورهای ناکارآمد در بیماران مبتلا به سرطان مانند احساس گناه، خودسرزنشی و خجالت تحت‌الشعاع اصلی درمان شناختی قرار می‌گیرند، همچنین موجب تسهیل پردازش رخدادهای آسیب‌زا و تجزیه و تحلیل باورهای غیرمفید در بیماران می‌شود.

وی اضافه می‌کند: هیپنوتیزم‌درمانی شناختی به بیماران کمک می‌کند که به‌طور منسجم، افکار ناکارآمد را با افکار واقع‌بینانه و مفید جایگزین کنند، در مورد بیماران مبتلا به سرطان سینه به دلیل اضطراب زیاد ناشی از بیماری و بروز خودبه‌خودی افکار مزاحم، اجتناب و فرار از مقابله با بیماری، تحریک‌پذیری و بیش‌برانگیختگی و نداشتن تمرکز، نیاز به همراهی روش درمانی تسلی‌بخش دیگری احساس می‌شود که هیپنوتیزم می‌تواند روش کمکی مفیدی در تعدیل و بهبود این علائم باشد، بنابراین ترکیب دو درمان روان‌درمانی شناختی-رفتاری و هیپنوتراپی، موجب افزایش عواطف مثبت و کاهش عواطف منفی و همچنین کاهش خستگی و ضعف عضلانی می‌شود.

با این اوصاف، می‌توان گفت هیپنوتیزم مانند تماشای یک فیلم هیجان‌انگیز یا خواندن یک کتاب جذاب است که افراد برای چند ثانیه محو داستان آن می‌شوند و دیگر متوجه نخواهند بود که در اطراف آنها چه اتفاقی در حال رخ دادن است، این فرایند با اراده و همکاری خود فرد پیش می‌رود و هیپنوتراپیست تنها او را هدایت می‌کند تا با ذهنی باز، تمرکز و فکر کند؛ به گفته متخصصان این حوزه، درمانی تلفیقی از شناخت‌درمانی و هیپنوتیزم می‌تواند برای درمان بیماران مبتلا به سرطان و بهبود علائم کند.

کد خبر 717299

دیگر خبرها

  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • مقدمات فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • علوم پزشکی قم۴۰۰میلیاردتومان طلب دارد/کمبودهزار نیرو درحوزه سلامت
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟