Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش رسانه های هند، پلیس در شهر "بلاگوم"  واقع در ایالت جنوبی  کارناتاکا، با حضور در مقابل یک مسجد به نمازگزاران که برای ادای نماز ظهر در این مسجد جمع شده بودند حمله کرد.

تصاویر منتشر شده نشان می دهد که دو نیروی پلیس با حضور در مقابل این مسجد از جمعیت حاضر درخواست ترک محل را می کند و با چوب به سوی آنها حمله ور می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نارندرا مودی نخست وزیر هند دو روز پیش اعلام کرد که هند برای مقابله با ویروس کرونا به مدت ۲۱ روز در قرنطینه کامل قرار می گیرد.

مقامات از مردم محلی درخواست کرده اند که برای ادای نماز جماعت در مساجد حضور نیابند.

آر کی سینگ فرماندار منطقه مراد آباد در ایالت اوتار پرادش گفت: علما و رهبران مذهبی به حساسیت موضوع شیوع ویروس کرونا پی برده اند. آنها از مردم خواسته اند تا برای انجام نماز جمعه و سایر نماز های جماعت به مساجد نروند.

شورای قضایی مسلمانان هند در پیامی در حساب توتیری خود اعلام کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا، از تمام مسلمانان درخواست می شود که برای انجام نماز جمعه به مساجد نروند و در خانه های خود به انجام عبادت بپردازند. مردم باید از انتقال ویروس کرونا جلوگیری کنند.

پیش از این مولانا کلبه جواد رهبر شیعه در شهر لاکنو اعلام کرده بود که  نماز جمعه تا پایان ماه در مسجد آصفی برگزار نخواهد شد.

وی همچنین از امامان سایر شهرها درخواست کرد تا برگزاری نماز جمعه را تا پایان ماه جاری متوقف کنند.

در موارد دیگر نقض کنندگان قرنطینه در هند مجبور به انجام حرکات ورزشی شده اند. در یک ویدیو که توسط خبرگزاری "ای ان آی" منتشر شده است، پلیس یک گروه 9 نفره از جوانان هندی را با چوب مورد ضرب و شتم قرار می دهد.

روز گذشته بسیاری از مردم در شهر کلکته بدون توجه به محدودیت های وضع شده در خیابان ها حضور یافتند. پلیس برای مجازات این افراد آنها را مجبور به  انجام تمرین های ورزشی کرده است.

از روز دوشنبه تاکنون بیش از یک هزار و ۸۰۰ نفر در کلکته به دلیل نقض قوانین مقابله با کرونا بازداشت شده اند. در یکی از تصاویر منتشر شده، تعداد زیادی از افراد در ایستگاه پلیس مورد ضرب و شتم قرار می گیرند. اما در شهر جامو پلیس یک مهر تهیه کرده و بر دست کسانی که محدودیت های ایجاد شده را نقض می کنند مهر می زند.

شبیر خان یک مقام محلی پلیس در جامو گفت: ما از جوهری استفاده می کنیم که به راحتی پاک نمی شود و تا ۱۵ روز آینده بر دستان نقض کنندگان قرنطینه باقی خواهد ماند.

بر اساس آخرین آمار اعلام شده، تا عصر روز جمعه ۷۹۸ نفر در هند به ویروس کرونا مبتلا شده اند. هند با جمعیت بیش از ۱.۳ میلیارد نفر در تلاش است تا با  منابع محدود با این ویروس  فراگیر مبارزه کند.

بیماری جدید کرونا با نام «کووید۱۹» از ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت.علایم این ویروس ۸۰ درصد شبیه به سندرم حاد تنفسی «سارس» بوده و از طریق سرفه و عطسه به دیگران سرایت می کند. در حالی که نخستین علایم ویروس کرونا به تب بالا، گلودرد، سرفه، تنگی نفس و اسهال ظاهر می‌شود، در مراحل بعدی باعث ذات الریه و نارسایی کلیه شده و در نهایت ممکن است منجر به مرگ فرد شود.

واکسنی برای این ویروس تاکنون وجود ندارد و تنها راه نجات از آن تشخیص زودهنگام و درمان بیمار زیر نظر پزشکان در قرنطینه است.

برچسب‌ها کرونا هند شیعه نارندرا مودی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا هند شیعه نارندرا مودی هند هند هند هند هند هند هند کرونا هند شیعه نارندرا مودی ویروس کرونا نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۷۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • چرا اینستاگرام الگوریتم خود را تغییر می‌دهد؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • شکایت سپاهان و نساجی رد شد
  • آمادگی مشترک پلیس راه، هلال احمر، اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و اورژانس شهرستان تکاب برای مقابله با حوادث غیر مترقبه
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت