Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، 11 سناتر آمریکایی طی نامه‌های به «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه و «استیون منوشین» وزیر خزانه‌داری آمریکا از وی خواستند با توجه به شیوع ویروس کرونا دست کم به طور موقت تحریم‌ها علیه ایران و ونزوئلا برداشته شوند.

در این نامه آمده است: «ما (این نامه را) می‌نویسیم تا نگرانی خود را درباره وخیمتر شدن اوضاع انسانی در کشورهایی که تحت تحریم‌های آمریکا قرار دارند ابراز کنیم این در حالی است که همه گیری ویروس کووید-19 همچنان در حال گسترش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما به خصوص نگران تاثیر این تحریم‌ها در مقابله با کووید-19 در ایران و نزوئلا هستیم. در حالی که این کشورها در تلاش برای مقابله با بحران‌های بهداشتی داخلی خود هستند، تحریم‌ةای آمریکا جریان آزاد تجهیزات انشانی و درمانی مورد نیاز را با تضعیف می‌کند حتی زمانی که معافیت‌های فنی نیز وجود داشته باشد.

سناتورهایی که این نامه را امضا کرده‌اند عبارتند از: «کریس مورفی»، «تام کارپر»،‌«بنیامین کاردین»، «پاتریک لیهی»، «بریان ساتز»، «ریچارد بلومنتال»، «کریس ون هولن»، «تیم کین»، «تام یودال»، «شرود براون» و «جفری مرکلی».

این سناتورها در ادامه نامه خود اعلام کردکن که ما درک می‌:نیم که دولت آمریکا اعلام کرده که نیازهای دارویی و انسانی از تحریم‌های آمریکا معاف هستند اما رژیم تحریم‌های ما بسیار گسترده بوده به گونه‌ای که تامین کنندگان دارویی از ترس گرفتار شدن در شبکه تحریم‌های آمریکا از انجام معامله با ایران و ونزوئلا هراس دارند. به علاوه تصمیم دولت برای اعمال تحریم‌ةای بیشتر در بحبوحه شیوع ویروس کرونا تنها در انتشار این حس میان شرکت‌ها تاثیر دارن دکه باید از انجام هرگونه معامله با این کشورها خودداری کنند اگر چه ماهین کار آنها بشردوستانه است.

این سناتورها خواستار معافیت 90 روزه برای ایران و نزوئلا دربخش‌هایی شدند که توانایی این دو کشور برای مقابله با شیوع ویروس کرونا را تضعیف می‌کند. 

سه روز پیش نیز  تعدادی از اعضای مجلس نمایندگان و سنای آمریکا طی نامه‌های به پامپئو و منوشین خواستار کاهش تحریم‌ها علیه تهران شده بودند.

در ابتدای این نامه با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان تهدیدی جدی برای آمریکا حساب می‌شود، آمده است: «اعتقاد داریم تلاش بسیار بیشتری برای مهار و درمان کروناویروس در ایران نیاز است».

این نامه توسط سناتورها «برنی سندرز»، «الیزابت وارن»، «اِد مارکی» و شش نفر از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا از جمله «الکساندریا اُکاسیو-کورتز»، «باربارا لی» و «ایلهان عمر» امضا شده، برای وزیر خارجه و وزیر خزانه‌داری این کشور ارسال شده است.

پیشتر «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران با بیان اینکه تحریم‌های آمریکا، افراد بی‌گناه را در ایران به کام مرگ می‌کشاند، از کشورهای مختلف خواست به پویش نادیده گرفتن تحریم‌های آمریکا علیه ایران بپیوندند.

بر اساس آخرین آمار، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در ایران به 32 هزار و 332 نفر رسیده‌اند که از این تعداد 2 هزار و 378 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

شیوع ویروس کرونا در سرتاسر جهان با شتاب بیشتری در حال افزایش بوده و روز جمعه تعداد مبتلایان در سرتاسر جهان به 577495 نفر رسیدند که از این تعداد 26447 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: تحریم های آمریکا شیوع ویروس کرونا تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۹۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان آمریکایی در سودای تحریم بانک‌های چینی

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از وال استریت ژورنال، نمایندگان کنگره آمریکا در حال تهیه طرحی در راستای تحریم بانک‌های چینی که با روسیه همکاری می‌کنند، هستند.

این اقدام با هدف جلوگیری از مراودات روز افزون بین چین و روسیه در دستور کار آمریکایی‌ها قرار گرفته و آنها می‌خواهند دسترسی بانک‌های چینی که در تعاملات تجاری مسکو و پکن نقش دارند را به نظام مالی بین الملل قطع کنند.

نکته قابل تأمل اینکه ممکن است آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در سفر خود به پکن که قرار است این هفته انجام شود از ابزار تحریم به عنوان اهرمی برای فشار به مقامات چینی استفاده کند.

منابع آگاه می‌گویند که وی می‌خواهد در صورتی که گفتگوها برای مجاب کردن مقامات چینی به کاهش تعاملات خود با روسیه به‌نتیجه نرسند، به عنوان آخرین حربه، از اهرم تحریم بانکی استفاده کند.

بلینکن چند روز پیش در حاشیه اجلاس گروه ۷ گفته بود: ما شاهد تأمین ابزار آلات ماشینی، تراشه‌های الکترونیکی و برخی دیگر از اقلام با کاربرد دوگانه نظامی و غیر نظامی از سوی چین به روسیه هستیم که می‌توان به این کشور در بازسازی صنعت دفاعیش کمک کند.

کد خبر 6089584 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است / حمایت مالی آمریکا متوقف شود
  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • نمایندگان آمریکایی در سودای تحریم بانک‌های چینی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • سفر رئیسی حائز اهمیت است/تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • بایدن از تحریم گردان‌های نظامی رژیم صهیونیستی صرفنظر کرد
  • سناتور آمریکایی: یادآوری جنایت های غزه یهودی ستیزی نیست
  • دانشجویان معترض آمریکایی خواستار اخراج اشغالگر از فلسطین هستند