Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، زندگی حضرت اباعبدالله الحسین (ع) از زمان تولد تا شهادت، همراه با رمز و راز‌ها و اتفاقات حیرت انگیز بود. سالروز میلاد سید الشهدا (ع) بهترین بهانه برای نزدیک شدن هر چه بیشتر به ایشان و بهره بردن از جایگاه والای معنوی امام سوم شیعیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام حسین (ع) از ابتدا منحصر به فرد بودند

 حجت الاسلام و المسلمین سید جلال موسویان کارشناس مذهبی و پژوهشگر دینی درباره امام سوم شیعیان به خبرنگار ما گفت: اباعبدالله الحسین (ع) خصایص منحصر به فردی دارند که این خصوصیات منحصر به فرد، در ولادت ایشان هم نمود داشته است. اندیشه‌ها در تمام تاریخ از دیدن این خصوصیات عجیب و خاص امام حسین (ع) متحیر است. از جمله این ویژگی ها، وجود شفاعت در تربت امام است. در زیارت ناحیه مقدسه، حضرت امام زمان (عج) خطاب به جد بزرگوارشان این عبارت را می‌گویند أَلسَّلامُ عَلى مَنْ جَعَلَ اللهُ الشّـِفآءَ فی تُرْبَتِهِ کسی که خدا شفا را در تربت ایشان قرار داد. خاک نجف اشرف، بقیع در مدینه و هیچ یک از قبور مطهر ائمه اطهار (ع)، حرم‌ها و ضریح‌های معصومان، خوردنی نیست. خوردن هیچ خاکی به جز تربت کربلای سید الشهدا (ع) جایز نیست.

بیشتر بخوانید: اتفاقات عجیب هنگام میلاد امام حسین (ع)

اشک‌های پیامبر (ص) هنگام متولد شدن امام حسین (ع)

وی افزود: برخی از ویژگی‌های خاصی که درباره امام حسین (ع) ذکر شده است، هنگام ولادت سید الشهدا (ع) نمایان شده است. وقتی امام حسین (ع) به دنیا آمدند، خاتم انبیاء (ص) خیلی گریه کردند؛  رسول اکرم (ص) به حضرت زهرا (س) فرمودند که شافع امت من امام حسین (ع) هستند. در متن شریف حدیث کساء به امام حسین (ع) عرضه می‌داریم یا شافِعَ اُمَّتی‌,ای کسی که شفیع امت هستید. این شفاعت از باب رحمت است و به همین دلیل رحمت امام حسین (ع)، رحمت خاص است.

استجابت دعا زیر گنبد آسمانی بزرگ

این کارشناس مذهبی درباره استجابت دعا زیر قبه امام حسین (ع) بیان کرد: دیگر خصیصه خاص حضرت امام حسین (ع) این است که زیر قبه حرم مطهر ایشان دعا مستجاب است. خداوند تبارک و تعالی این استجابت را استجابت خاص قرار داده است. علی بن بلال یکی از یاران امام هادی (ع) است. امام هادی (ع) از وی مطالبه کرد که به نیابت از ایشان، به کربلا مشرف شود. علی بن بلال، وقتی از خانه امام هادی (ع) بیرون آمد، پیش خود گفت نمی‌توانم به نیابت از امام معصوم زیارت کنم. من کجا و زیارت امام حسین (ع) به نیابت از امام هادی (ع) کجا. وقتی این شخص مجدد به منزل امام هادی (ع) وارد شد، امام هادی (ع) فرمودند زیر قبه جدم سید الشهدا (ع) دعای انسان مستجاب است.

بیشتر بخوانید: آیا هر دعایی زیر قبه امام حسین (ع) مستجاب می‌شود؟

زیارتی که گناهان کبیره را از بین می‌برد

حجت الاسلام و المسلمین موسویان در ادامه بیان کرد: امام صادق (ع) درباره زیارت سید الشهدا (ع) می‌فرمایند، زائر جدمان امام حسین (ع)، گناهانش بخشیده می‌شود، حتی اگر اهل گناهان کبیره باشد. البته برای تحقق این موضوع در زیارت سید الشهدا (ع) و معصومان، شرط معرفت نیز ذکر کردند. این روز‌ها زیارت اربعین امام حسین (ع) به عنوان یک شعار و مسئله جهانی مطرح است. در زیارت اربعین، ما با امام حسین (ع) پیمان می‌بندیم و در محضر ایشان اغراق می‌کنیم، اگر در کربلا نبودیم که جان و مالمان را فدای شما کنیم، الان قلب، فکر و تمام وجودمان با شماست. به همین دلیل ما در معیت زیارت امام حسین (ع) در اربعین قرار می‌گیریم.

کشتی که همه را در خود جای می‌دهد و به مقصد می‌رساند

این کارشناس مذهبی در پایان اضافه کرد: کُلُّنا سَفنُ النِّجاة وَ لٰکِن سَفینةُ جَدِیَّ الحُسَیْن أَوسَع اهل بیت (ع) جملگی کشتی نجات هستند و می‌گویند، همه ما کشتی نجات و هدایتگر هستیم، اما کشتی امام حسین (ع) سرعت و گنجایشش بیشتر است. نقل شده است که وقتی جناب فطرسِ ملک، خودش را به قنداقه سید الشهدا (ع) مالید، خدا به او بال و پرش را بازگرداند. بال و پری که به دلیل ترک اولی از این ملک گرفته شده بود. فطرس وقتی بال و پرش را مجدد به دست آورد، به امام حسین (ع) وعده داد که هرکسی در هر جایی از دنیا به ایشان سلام دهد، سلامشان را به سید الشهدا (ع) می‌رساند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ائمه اطهار امام حسین ماه شعبان امام حسین سید الشهدا امام هادی زیر قبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۰۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به این دانشگاه برای نخستین‌بار در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده امروز -دوشنبه دهم اردیبهشت- در نشست با محمدرضا حسنی آهنگر، رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) اظهار کرد: در حوزه‌های پژوهشی و علمی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) رشد خوبی داشته و در آخرین رتبه‌بندی تایمز این دانشگاه رتبه سوم دانشگاه‌های جامع کشور و رتبه نهم دانشگاه‌های کل کشور را کسب کرده است.

وی افزود: در حوزه دانشگاه‌های قاره آسیا نیز دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) در رتبه‌های ۲۰۰ تا ۲۵۰ قرار دارد که رتبه‌بندی دقیق آن نیز به زودی اعلام خواهد شد و این رتبه در طول دوران فعالیت این دانشگاه کم‌نظیر بوده است.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با بیان اینکه در حوزه بین‌المللی رشد خوبی در جذب دانشجویان خارجی و تنوع رشته‌ها داشتیم، خاطرنشان کرد: در حوزه فعالیت‌های بین‌المللی در اتحادیه مختلف علمی به ویژه شبکه آموزشی اروپایی اراسموس، کشورهای جاده ابریشم، اتحادیه خزر و اتحادیه کشورهای اسلامی فعال شدیم. برای نمونه بخش دانشجویی اتحادیه کشورهای خزر را به عهده گرفتیم.

قاسم‌زاده از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) خبر داد و تاکید کرد: در حال حاضر ۱۱ نفر دانشمند یک‌درصدی (جزو یک‌درصد دانشمندان برتر جهان) در این دانشگاه داریم که چند نفر از مدیران نیز جزو همین دانشمندان یک‌درصدی هستند، همچنین در جایزه ملی ثریا در چهار رشته و حوزه جوایز به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) رسید.

وی با اشاره به طراحی و اجرای برنامه تحول پژوهشی و علمی در این دانشگاه ادامه داد: در حوزه‌های توسعه کشاورزی کم‌آب‌بر، فلزات غیرکانی و شیشه، چشمه نور (شتابگرها)، ایران‌شناسی، هوش مصنوعی و فن‌آوری‌های نو مأموریت‌های ملی ویژه به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی واگذار شده است.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از کسب رتبه دوم کشوری توسط تیم رباتیک این دانشگاه خبر داد و گفت: از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم ۱۰ رشته آموزشی و علمی جدید در این دانشگاه راه‌اندازی شده که عمده آنها در سطح ارشد و دکتری قرار دارند. رشته‌های شتابگر ذرات و علم داده‌ها هم از رشته‌های انحصاری دانشگاه به حساب می‌آیند.

قاسم‌زاده با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) اضافه کرد: دانشگاه امام‌حسین (ع) در رتبه‌بندی جایگاه دوم دانشگاه‌های کشور را به دست آورده که افتخار ارزشمندی برای دانشگاه امام‌حسین (ع) محسوب می‌شود که دانشگاه نمونه و تراز انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه دانشگاه امام‌حسین (ع) الگوی دانشگاه‌های حکمت‌بنیان به شمار می‌رود، گفت: بازدید از دانشگاه امام‌حسین (ع) و تماشای دستاوردهای این دانشگاه در دستور کار ما قرار دارد که یکی از اردوهای دیدنی راهیان پیشرفت ما خواهد بود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اجرای طرح بانوی اسوه را از طرح‌های فرهنگی مهم این دانشگاه دانست و تاکید کرد: این طرح برای نخستین بار در سه حوزه دانشجویی، کارمندی و استادی نخستین‌بار در دانشگاه ما طراحی و به وزارت علوم ابلاغ و در نهایت اجرا شد.

قاسم‌زاده ادامه داد: امسال هم برای نخستین‌بار از استادان بین‌المللی برتر تقدیر می‌کنیم که در این برنامه استاد برتر حوزه بین‌الملل را معرفی می‌کنیم تا انگیزه‌ای شود که اساتید با توجه به رسالت دانشگاه فعالیت داشته باشند.

وی از فعالیت ۴۰ استاد تمام در این دانشگاه خبر داد و گفت: در واقع ۱۸۰ نفر دانشیار داریم و بقیه اساتید ما استاد تمام به حساب می‌آیند. پیش از دولت سیزدهم ۱۳ مربی داشتیم که تعداد آنها به چهار نفر کاهش یافته است.

کد خبر 749049

دیگر خبرها

  • زیارت اماکن مقدس عراق در هوای بارانی + فیلم
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • تاریخ شهادت امام جعفر صادق(ع) ۱۴۰۳ + زندگینامه و احادیث
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدان گفت‌وگو بودند/نباید به مقدسات توهین شود
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدانِ گفت‌وگو بودند/ احساس مسئولیت مسلمانان، نسبت به تمام بشریت
  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • سید حسین حسینی و دانیال اسماعیلی فر بخشیده می‌شوند؟
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • کسانی که کینه‌ای هستند، بخوانند