Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@02:59:29 GMT

تلاش مدافعان سلامت را با ماندن در خانه ارج نهیم

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۰۰۶۲۷

تلاش مدافعان سلامت را با ماندن در خانه ارج نهیم

اکنون که برای همگان با وضوح قابل درک است که ویروس بدون مرز کرونا چشم پوشی از هیچ کس در هر شرایطی ندارد عدم رعایت نکات بهداشتی و ایمنی روز به روز افراد بیشتری را به ورطه درگیری و ابتلا با این بیماری انداخته است ، لزوم همراهی و همدلی مردم برای کمک به مدافعان سلامت و قدردانی از زحمات شبانه روزی بیش از پیش ضرورت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که در این جبهه مبارزه با ویروس کرونا راحت ترین بخش همکاری با مدافعان سلامت یعنی در ماندن در خانه ، سهم مردم شده و خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا سهم پزشکان و پرستاران و حضور لحظه به لحظه در معرض این ویروس است کمترین کمک و قدردانی از این جان برکفان حضور در منازلمان است که متاسفانه همچنان برخی افراد با بی توجهی به سلامت خود و دیگران باری مضاعف بر دوش زحمتکشان مدافعان سلامت می گذارند.

اگر مردم جامعه لحظه‌ای به خانواده ها و فرزندان این جان برکفان فکر کنند به خوبی درک خواهند کرد که کودکان و فرزندانی چشم به راه حضور سالم پدران و مادران خود در خانه هایشان هستند و ما نباید با خودخواهی و بی توجهی سلامت و آسایش این افراد را به مخاطره اندازیم.

اگرچه این بیماری بسیاری هراس آور و دردسرساز است اما نسخه ساده ای دارد که در نخستین روزها نیز بصورت عمومی به مردم اعلام شد اما رفت و آمدهای غیر ضروری، خریدهای نوروزی، دید و بازدیدها و مسافرت های نوروزی در نهایت روز به روز به آمار مبتلایان و حجم کار کادر های درمانی و دلواپسی و نگرانی جامعه اضافه کرد اما اکنون زمان تغییر رویه و همدلی و همراهی تمام مردم برای ریشه کنی این بیماری فرا رسیده است.

به همین منظور در روزهای گذشته مسوولان لرستان برای ممانعت از مسافرت ها و دید و بازدیدهای پردردسر کرونایی تدابیری را اتخاذ کرده اند و با دادن ضرب الاجل به مسافران نوروزی خواستار ترک هرچه زودتر استان شدند اگرچه در روزهای قبل از سال جدید اعلام کردند که این استان آمادگی پذیرش مسافر ندارد.

از طرفی از برپایی چادرهای مسافران نوروزی در پارک نیز جلوگیری شد و تمامی مراکز اقامتی نیز از پذیرش مسافر در استان منع شدند، عبور و مرور خودروهای با پلاک غیر بومی در سطح شهرهای استان ممنوع شده است.

این در حالی است که مسوولان استان با بازدیدهای مکرر و صدور مجوز برای واحدهای تولیدی سعی در فراهم نمودن تجهیزات بهداشتی مورد نیاز مردم در استان دارند.

خودروهای غیربومی در لرستان توقیف می‌شود

استاندار لرستان گفت: افرادی که از قبل وارد استان شده‌اند تا ظهر جمعه هشتم فروردین ماه باید از لرستان خارج شوند زیرا که در صورت مشاهده بعد از این زمان خودروی آنان در سطح شهر توقیف و جریمه می‌شود.

س‍یدموسی خادمی سفر کردن برخی از مردم را نادیده گرفتن حقوق دیگران دانست و بیان کرد: دولت هر نوع سفر را به شهرها در سطح کشور ممنوع کرده و این مهم در استان نیز اجرا خواهد شد و توصیه می شود مردم در خانه های خود بمانند.

وی اضافه کرد: همچنین ورودی شهرهای استان مسدود شده و خودروهایی که قصد ورود به آنها را دارند برگشت داده خواهد شد، بنابراین هموطنان با رعایت توصیه‌ها خود را دچار مشکل نکنند.

خادمی افزود: به منظور حفظ سلامت مردم تمامی تفرجگاه‌های لرستان مسدود خواهد شد، بنابراین شهروندان برای آیین سیزده بدر امسال برنامه ریزی نداشته باشند و افردی که قصد عبور از شهرهای استان را دارند باید از مسیر کمربندی استفاده کنند.

مردم هشدارهای مربوط به کرونا را جدی بگیرند

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان نیز گفت:‌ مردم هشدارهای مسوولان و کادر درمانی در خصوص کرونا را جدی بگیرند و به دستورالعمل های ابلاغی در این زمینه عمل کنند.

محمود ثمینی اظهار داشت: تاکنون همراهی عده بسیاری از اقشار مختلف جامعه در این زمینه بسیار خوب بوده و آندسته از افرادی که تاکنون موضوع را جدی نگرفته اند باید خود را با سایر مردم در عمل به دستورالعمل ها هماهنگ کنند.

وی اظهار داشت:‌ دستورالعملهای ابلاغی از سوی دولت به شهروندان در زمینه رعایت نکات بهداشتی برای مقابله با ویروس کرونا نیازمند جدیت مردم برای اجرای آنها است .

وی تصریح کرد: تنها افراد بومی ساکن هر شهر مجاز به ورود به آن شهر بوده و ورود افراد غیرساکن ممنوع می شود اما خروج افراد غیرساکن از استان برای برگشت به محل سکونت خود بلامانع است .

ثمینی ادامه داد: خودروهای متخلف از این مقررات به مدت یک ماه توقیف و جریمه نقدی ۵۰۰ هزار تومان برای آنها منظور خواهد شدو واحدهای صنفی نیز درصورت تخلف به مدت یک ماه پلمب می شوند .

معاون استاندار لرستان گفت: مدارس و دانشگاه ها، پارک‌ها، بوستان‌ها، تفرجگاه‌ها، مراکز تفریحی و استخرها که محل تجمع افراد هستند تا پایان طرح تعطیل خواهند بود و همچنین برگزاری هرگونه مراسم  رسمی یا غیررسمی که موجب ازدحام جمعیت شود ممنوع است .

ثمینی ادامه کار فروشگاه های زنجیره ای، داروخانه ها و سوپر مارکت هایی که مایحتاج اولیه مردم را تامین می کنند بلامانع عنوان کرد و افزود: تمامی ادارات دولتی نیز تا ۱۵ فروردین تعطیل می باشد اما دستگاه های خدمات رسان در این ایام به فعالیت خود ادامه خواهند داد . 

وی اضافه کرد: تردد خودروهای حمل بار، کالا و مایحتاج مردم، سوخت و امدادرسانی مشمول ممنوعیت نبوده ولی ضوابط بهداشتی درهواپیما، قطار و اتوبوس‌های بین شهری باید رعایت شود.

مسیر دسترسی به پارک های شهری خرم آباد بسته شد

 شهردار خرم آباد نیز گفت: به دلیل جلوگیری از ازدحام مردم و پیشگیری از شیوع کرونا مسیر دسترسی به پارک و بوستان های شهری خرم آباد بسته شد.

محمد شریفی مقدم  افزود: با هماهنگی و همکاری فرماندهی پلیس راهور استان و شهرستان مسیر های ورودی  زیبا کنار (دسترسی به ساحلی دریاچه کیو) و پارک نسترن در ورودی شهر واقع در میدان دانشجو مسدود شده است.

وی اظهار داشت: دیگر تفرجگاه ها و اماکن تفریحی و گردشگری درون شهر از جمله اسکله قایقرانی و مجموعه تفریحی گردشگری کیو  با نصب نیوجرسی مسدود شده و هرگونه فعالیت دراین مجموعه تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

وی تاکید کرد: این تصمیم جهت جلوگیری از تردد، اسکان مسافران، تجمع غیر ضروری و مبارزه و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا  اتخاذ شده و هدف اصلی همه مسوولان از این اقدامات حفظ سلامت شهروندان است.

راه اندازی سامانه تعیین سهمیه و توزیع ماسک در لرستان

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز گفت: مقدمات راه اندازی یک سامانه برای ثبت مشخصات سرپرستان خانوار و توزیع ماسک از این طریق در استان فراهم شده است.

محسن اسدبیگی افزود:‌ همزمان با این اقدام مجوز فعالیت سه مرکز تولید ماسک توسط دانشگاه علوم پزشکی لرستان صادر شده که پس از راه اندازی سامانه، سهمیه هرخانوار مشخص شده و  از طریق داروخانه های عامل تحویل می شود.

وی اضافه کرد: همچنین سه کارخانه الکل سازی استان از اول اسفند تاکنون حدود ۵۰۰ هزار لیتر تولید داشته اند که ۴۰۰ هزار لیتر از این مقدار فراوری شده است.

وی ادامه داد: به همین منظور مجوز ۱۰ مرکز فرآوری و تولید ژل و انواع ضدعفونی کننده در استان صادر شده و مشغول فعالیت هستند و  در حال حاضر مشکلی در خصوص تامین الکل و ژل ضدعفونی کننده وجود ندارد.

شمار مبتلایان به کرونا در لرستان به ۶۰۵ نفر رسید

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: تا روز هشتم فروردین ماه شمار مبتلایان به بیماری کرونا در استان به ۶۰۵ نفر رسیده است.

دکتر محمدرضا نیکبخت بیان کرد: تاکنون یک هزار و ۷۸۱ نمونه از بیماران مشکوک به "کرونا" در استان لرستان به آزمایشگاه مرجع ارسال شده است.

وی اظهار داشت: از این مجموع  تعداد یک هزار و ۶۶۳ نمونه پاسخ داده شده که از این عدد  ۶۰۵ مورد مثبت و یک هزار و ۵۸ نمونه منفی اعلام شده است.

نیکبخت ادامه داد: تا به امروز ۴۳ مورد فوت قطعی بر اثر بیماری کرونا در استان ثبت شده است.

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا کمیته کشوری کرونا خرم آباد سازمان غذا و دارو لرستان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لرستان علائم کرونا بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا کمیته کشوری کرونا خرم آباد سازمان غذا و دارو لرستان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی علائم کرونا بهداشت و سلامت کرونا ویروس کرونا کمیته کشوری کرونا خرم آباد سازمان غذا و دارو لرستان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی علائم کرونا بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی مدافعان سلامت ویروس کرونا خواهد شد خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۰۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه دیدارهای سال جدید با معاونت‌ها و مراکز سازمان مرکزی، صبح امروز با حضور در معاونت علوم پزشکی، با معاون، مدیران و کارکنان این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در این نشست با قدردانی از زحمات و خدمات دکتر نفر در معاونت علوم پزشکی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تنها مؤسسه غیردولتی کشور است که در آموزش پزشکی فعالیت دارد و ان‌شاءالله در سال جاری شاهد یک جهش در این حوزه باشیم. افزایش دوبرابری تخت‌های بیمارستانی در تهران، یکی از بخش‌های جدی برنامه پنج ساله این معاونت است که نشان از اهمیت حوزه بهداشت و درمان در دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

دکتر طهرانچی با اشاره به قرار گرفتن رشته روانشناسی بالینی و دامپزشکی ذیل معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: حوزه سلامت دانشگاه آزاد اسلامی یک مدیریت جامع دارد و می‌تواند کارهایی انجام دهد که نظام گسسته قادر به آن نیست. ویژگی دانشگاه آزاد اسلامی این است که از هر دو وزارت علوم و بهداشت، رشته و دانشجو دارد. این موضوع باعث شده از حوزه علوم پزشکی برای دیگر حوزه‌ها الگو بگیریم. به عنوان نمونه؛ امروز مفهوم عرصه و پایه در حوزه مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته و این مدارس عرصه تعلیم و تربیت هستند. بدین ترتیب معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت همزمان امور مربوط به حوزه آموزش و پرورش و وزارت علوم را پیگیری می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این اتفاق باید با شتاب بیشتری در حوزه روانشناسی بالینی، دامپزشکی و مهندسی پزشکی رخ دهد و اساتید این رشته‌ها به دو گروه عرصه و پایه تقسیم شوند. در مرحله بعدی نیز با تقویت رشته زیست‌شناسی باید بخشی از این رشته که مربوط به حوزه علوم پزشکی است، در این قالب قرار گیرد. نگاه ما در دانشگاه آزاد اسلامی این است که برای رشته‌های تحصیلی پیشران‌های موضوعی داشته باشیم.

وی با اشاره به ویژگی‌های رشته روانشناسی گفت: بخشی از اعضای هیأت علمی روانشناسی مأمور به حوزه علوم پزشکی هستند. بخشی از روانشناسی که مربوط به حوزه دانش آموزان و مدارس می‌شود نیز ذیل دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و بخش دیگر نیز ذیل معاونت علوم انسانی و هنر قرار دارد اما نباید خط و مرزی بین آنها باشد.

وی افزود: امسال باید تحرکات جدی در حوزه علوم پزشکی داشته باشیم چرا که هزینه‌های این حوزه افزایش یافته و برای جبران آن، باید تدبیر کرد. به همین دلیل، موضوع «عرصه و پایه» یک برنامه جدی در دانشگاه آزاد اسلامی است. این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاهی که جامع رفتار می‌کند، می‌تواند برای کشور فرصتی به وجود آورد که بتوانیم از این الگو در جاهای دیگر استفاده کنیم.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: تجربه دانشگاه آزاد اسلامی نشان داد که دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌توانند از وزارت علوم رشته بگیرند تا ضعف‌های جدی نظام آموزشی در تربیت نیروی انسانی رفع شود. واقعیت این است که سبد حوزه علوم پزشکی باید اقتصادی شود چرا که برخی رشته‌های این حوزه بسیار پرهزینه است و می‌توان از طریق رشته‌های دیگر، درآمدزایی کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه آنچه مسائل اقتصادی را حل می‌کند، برنامه داشتن و حرکت رو به جلوست، گفت: یکی از موضوعات مهم در دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به حوزه معیشتی است. معیشت کارکنان تصویری از ارزش‌آفرینی آنان است و به همین دلیل هرچه ارزش‌آفرینی بیشتر باشد، پاسخ آن نیز در معیشت دیده می‌شود. به عنوان مثال؛ باغ کشاورزی که قنات خود را لایروبی نکند، بعد از چند سال خشک خواهد شد. باید به ارزش‌آفرینی سیستم ازجمله برخورد با دانشجو، کیفیت امور، بیمارستان‌ها و... توجه داشت. اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی یک اقتصاد دولتی و یارانه‌ای نیست؛ بلکه اقتصاد تلاش و تدبیر است.

وی ادامه داد: همه اجزای سیستم باید ارزش‌آفرینی کنند. در این صورت، می‌توان بازخورد آن را در بهبود معیشت دید. ارتقای معیشت در دانشگاه «به فرموده» نیست بلکه بازتاب عمل فردی مجموعه مدیران و کارکنان است. به عنوان نمونه؛ اجرای طرح پویش اشتغال بعد از چهار سال تصویر جدیدی از دانشگاه آزاد اسلامی را در جامعه شکل داده و جوانان فضای این دانشگاه را فضای اشتغال، نوآوری، کارآفرینی و... می‌دانند. در ایجاد فضای جدید تلاش‌های شبانه روزی و زحمات زیادی کشیده شده و این اقدام باعث شد هرساله بر تعداد دانشجویان ورودی دانشگاه آزاد اسلامی افزوده شود.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: در دهه گذشته، 5 سالی را تجربه کردیم که سالانه 150 هزار دانشجو کاهش می‌یافت اما در 5 سال بعدی که در آن قرار داریم، به همان اندازه به جمعیت دانشجویی اضافه می‌شود. این امر نتیجه همت مجموعه کارکنان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی است. تغییر سخت است اما باید محکم پای آن بایستیم. این تغییر رویه‌ها باعث افزایش اعتماد مردم به دانشگاه آزاد اسلامی شده است. افزایش اعتماد نیز منجر به رونق دانشگاه و رونق دانشگاه نیز منجر به بهبود و ارتقای معیشت می‌شود. بنابراین موضوع معیشت، کنش خودمان است.

لازم به ذکر است در ابتدای این نشست، محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از وضعیت این حوزه ارائه کرد و گفت: برنامه جدی معاونت علوم پزشکی دانشگاه، ارتقای کیفیت آموزش و خدمات‌رسانی بهداشتی و سلامتی است.

همچنین فرهاد ادهمی مدیرکل توسعه آموزش و امور دانشجویان، خانم دکتر وحدت مدیر خدمات سلامت و بیمارستان‌ها، خانم شریعتمدار رئیس اداره تجهیزات پزشکی، مرجانی مشاور حوزه دامپزشکی و خانم هاشمی مشاور حوزه روانشناسی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه گزارش‌هایی درخصوص فعالیت‌ها و اقدامات حوزه‌های متبوع خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیروهای وظیفه
  • تجلیل از سه چهره تاثیرگذار تئاتر ایران در شب کارگردان
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیرو‌های وظیفه
  • برجای ماندن ده‌ها شهید و زخمی در بمباران شدید نوار غزه
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • معطل‌ماندن مردم خارگ در اسکله‌های دریایی قابل قبول نیست
  • افتتاح و راه‌اندازی ۳ خانه بهداشت در میناب
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود