Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مجید تخت روانچی نماینده ایران در سازمان ملل متحد گفت: ما با مقامات سازمان ملل در سطوح مختلف در تماس هستیم، همانطور که می‌دانید سازمان بهداشت جهانی ارتباط مستقیم و نزدیکی با مقامات جمهوری اسلامیایران دارد و با دفتر آن‌ها در ایران و مدیرکل آن‌ها در ارتباط است.

وی ادامه داد: در نیویورک هم با دبیرکل سازمان ملل، تماس مستقیم داریم، دکتر ظریف هم با دبیرکل صحبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بحث اصلی کرونا و اقداماتی است که سازمان ملل می‌توانند در مبارزه ایران با این ویروس انجام دهد. من هم دو بار با دبیرکل تماس داشتم و صحبت‌های دکتر ظریف با وی پیگیری شد. سازمان ملل در دو سطح مشغول موضوع کرونا و ایران است؛ یکی در سطح میدانی که سازمان بهداشت جهانی، یونیسف و هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل در ایران ارتباط نزدیکی با تهران دارند و همان‌طوری که با کشورهای دیگر متاثر از کروناارتباط دارند با ما هم تماس دارند تا به بهترین شکل با این ویروس مبارزه کنند.

تخت روانچی با تاکید بر اینکه ایران از نظر پزشکی و تجهیزات مربوطه در سطح خوبی است، یادآور شد: البته تحریم‌های ظالمانه‌ای که علیه مردم ایران اعمال شد، باعث شده است نتوانیم از ظرفیت‌هایی که داریم به بهترین شکل استفاده کنیم. این موضوعی است که با دبیرکل صحبت کرده‌ایم و خواسته‌ایم که به عنوان یک وظیفه بین المللی موضوع رفع تحریم‌های ظالمانه را در دستور کار قرار دهد و همان‌طوری که در جریان هستید در موضعگیری اخیر بر رفع تحریم‌ها تاکید داشت تا کشورها بتواند با این ویروس، بهتر مبارزه کنند. دبیرکل سازمان ملل متحد با مقامات آمریکایی هم تماس‌هایی داشته است و امیدواریم به نتیجه برسد تا این مانع را بتوانیم از پیش پای خود برداریم. مبارزه با کرونا نیازمند اقداممنسجم بین‌المللی است.

نماینده ایران در سازمان ملل در پاسخ به این سوال که چه اقداماتی توسط کشورها در سازمان ملل برای مقابله با یکجانبه‌گرایی آمریکا در جریان است، گفت: کرونا، منحصر به یک کشور نیست و تقریباً تمام جهان درگیر آن هستند. سازمان بهداشت جهانی هم اعلام کرد که یک ویروس همه گیر است. بنابراین لازم است در سطح بین المللی اقدام هماهنگ و منسجمی صورت گیرد تا این ویروس ریشه کن شود، به همین دلیل گفتیم که تحریم‌های ایران تمام بشریت را مورد حمله قرار می‌دهد.

تخت روانچی افزود: وقتی به ناحق، ناعادلانه و ظالمانه اجازه ندهند از ظرفیت‌های یک کشور استفاده شود، تنها یک یا دو کشور ضربه نمی‌بینند بلکه همه جامعه بین المللی از این اقدام متضرر می‌شوند. این موضوع در سطح سازمان ملل هم بیشتر مطرح می‌شود و کشورها به این هم توجه دارند که تحریم‌های یکجانبه از اقدامات بهینه کشورها برای مبارزه کروناجلوگیری می‌کند. اخیراً هشت کشور طی نامه‌ای به دبیرکل تاکید کردند این تحریم‌ها باید برداشته شود؛ چون هم غیرقانونی و خلاف مقررات بین‌المللی است و هم در این شرایط که نیازمند یک اقدام هماهنگ بین‌المللی است، تحریم‌ها از اینکه به نحو احسن با این ویروس و این پدیده مبارزه شود، جلوگیری می‌کنند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد تاکید کرد: علاوه بر این هشت کشور، کشورهای دیگری هم هستند که با این مجموعه از کشورها هم فکر هستند و روز به روز تعداد کسانی که خواهان لغو تحریم‌های یکجانبه هستند، بیشتر می‌شود.

تخت روانچی با بیان اینکه در شورای امنیت هم چگونگی برخورد با این پدیده مطرح است، گفت: البته شورای امنیت مکانیزم خاص خود را دارد و قدرت‌هایی هستند که از اینکه شاید شورای امنیت بتواند به وظیفه اصلی خود بپردازد، جلوگیری کنند. اما در جای جای سازمان ملل موضوع کرونا و چکونگی برخورد با این موضوع بین المللی برقرار است و کشورها همفکری می‌کنند که به چه نحوی می‌توانند بهتر با این ویروس مبارزه کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: سازمان ملل سازمان ملل بین المللی تخت روانچی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۱۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای

میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای با حضور معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی آغاز به کار کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، به نقل از مرکز دیپلماسی‌ عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان انرژی اتمی ایران، میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای صبح امروز (دوشنبه، 17 اردیبهشت ماه) و با حضور محمد قنادی مراغه، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران و جمعی از متخصصان صنعت هسته‌ای داخلی و خارجی به‌طور رسمی در اصفهان آغاز شد.

قنادی در آیین آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی این کنفرانس‌ها اظهار کرد: سازمان انرژی اتمی ایران در همه سال‌های فعالیت به خدمات‌رسانی گسترده پرداخته و اکنون این سازمان در عرصه‌های گوناگون توانسته خدمات ارزنده‌ای را به هموطنان ارایه دهد.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: چرخه سوخت، تولید برق هسته‌ای، رادیوداروها،‌ رادیوایزوتوپ‌ها در صنعت وکشاورزی، گداخت و لیزر از جمله دستاوردها و خدمات صنعت هسته‌ای بوده است.

وی با اشاره به اینکه همه قسمت‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه سازمان انرژی اتمی و صنعت هسته‌ای ایران برای ارایه خدمات به مردم بزرگوار کشور مشغول فعالیت هستند، گفت: ‌فعالیت‌هایی که در سال‌های گذشته و در سازمان انرژی اتمی ایران انجام شده بود، بیانگر موفقیت‌های این سازمان در عرصه علم و فناوری است. با توجه به گستره فعالیت‌ها و بر اساس دستور ریاست سازمان، سند جامع راهبردی در افق 1420 تهیه و تدوین شد که مطابق آن نقشه راه ما برای تولید 20 هزار مگاوات براق هسته‌ای، تولید رادیوایزوتوپ‌های مورد نیاز در صنعت و کشاورزی و نیز حوزه گداخت و لیزر در 20 سال آینده کاملا مشخص شده است.

معاون سازمان انرژی اتمی با تاکید بر اینکه اکنون نیروگاه اتمی بوشهر با تولید یک هزار مگاوات برق هسته‌ای درحال فعالیت است و همچنین چند نیروگاه اتمی نیز در دست ساخت داریم و که مطابق برنامه‌ریزی در موعد مقرر به بهره‌برداری خواهند رسید، افزود:‌ در تولید رادیوداروها در سطح منطقه در رتبه نخست قرار داریم و در سطح جهانی نیز از جایگاه خوبی برخورداریم. سالانه یک میلیون نفر از رادیوداروهای تولیدی سازمان انرژی اتمی ایران استفاده می‌کنند که برای سال‌های آینده، خدمات ما تداوم خواهد داشت.

قنادی ادامه داد: شاهد برگزاری سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای هستیم و مقالاتی که در این رویدادها ارایه شده در اصل آخرین دستاوردهایی است که در عرصه فناوری هسته‌ای در سازمان انرژی اتمی ایران و بعضی کشورها به‌دست آمده است.

معاون سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه در این رویداد علمی شاهد حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های گوناگون داخلی و خارجی، متخصصان صنعت هسته‌ای و سایر صنایع و .. هستیم و امیدواریم که دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها با تبادل اطلاعات بتوانند برای فعالیت‌های هسته‌ای، اقدامات لازم را انجام دهند، گفت: بر اساس فعالیت‌هایی که در سال‌های اخیر و در صنعت هسته‌ای ایران انجام شده به ارایه اطلاعات می‌پردازیم زیرا براین باوریم که تبادل اطلاعات سبب ارتقای علمی در سطح داخلی و جهانی فناوری هسته‌ای می‌شود.

برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای در اصفهان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسب تروجان
  • آمار هولناک از فوت بیماران ایرانی به دلیل نبود داروهایشان!
  • کنفرانس خبری رییس سازمان انرژی اتمی و مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز» برگزار می‌شود
  • کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران