Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود واعظی روز جمعه در گفتگو با پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، در پاسخ به پرسشی درباره اینکه برخی سیاسیون انتقاد کرده‌اند که چرا دولت از ابتدا سیاست محدودسازی را اجرا نکرده است، گفت: در این موضوع، دو سه نکته باید لحاظ شود؛ نکته اول این است که در مهار ویروس کرونا، الگو‌های محدودسازی، چندین نوع بوده که قرنطینه یکی از آنهاست و هنوز هم هیچ‌کس به طور قطعی نمی‌تواند تأیید کند که قرنطینه سنتی، راه‌حل قطعی و دقیق این ماجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به سیاست قرنطینه‌سازی در برخی کشور‌های اروپایی از جمله ایتالیا، فرانسه و انگلستان افزود: گفته می‌شود اجرای سیاست قرنطینه و بهره‌گیری از قوه قهریه، دست‌کم در این سه کشور اروپایی موفق نبوده و به جای استفاده از قوه قهریه، بحث فاصله‌گذاری اجتماعی مبتنی بر رفتار مدنی راه مطمئن‌تری از قرنطینه و استفاده از قوه قهریه است.

واعظی خاطرنشان کرد: دولت برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، بسیار سریعتر و گسترده‌تر از کشور‌های دیگر، مدارس، دانشگاه‌ها، اجتماعات مختلف و مراکز عمومی غیرضروری را تعطیل کرد و کارکنان حاضر در ادارات را به یک‌سوم تقلیل داد و سیاست حضور گردشی کارمندان در ادارات را اجرا کرد.

وی با بیان اینکه دولت به کارمندانی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای یا سن بالاتر بودند نیز امکان داد که در سر کار حاضر نشوند، گفت: تمامی اقدامات گسترده‌ای که دولت برای مهار و ریشه‌کنی بیماری کرونا در کشور انجام داده است، در چارچوب مشاوره با متخصصان و صاحبنظران این حوزه بوده و هر زمانی هم که آنان به نتیجه و جمع‌بندی قطعی رسیده و نظراتشان را به ستاد ارائه کرده‌اند، این ستاد مورد نظر قرار داده است. در عین حال هر زمانی هم که ستاد احساس کرده باید محدودیت‌ها اضافه‌تر شود، در اجرای آن تردید نکرده که نمونه آن همین ابلاغ طرح فاصله‌گذاری اجتماعی است.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور تصریح کرد: اظهارات برخی از کسانی که امروزه به سیاست‌های دولت انتقاد می‌کنند، کاملا اعجاب‌آور و تعجب‌برانگیز است؛ به نحوی که شائبه سیاسی‌کاری بر آن وارد می‌شود.

واعظی افزود: با وجود تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه همه باید برای مهار این ویروس تلاش و به یکدیگر کمک کنند، اما متاسفانه شاهدیم این عده نه‌تن‌ها هیچ کمکی نمی‌کنند بلکه دائما انتقاد کرده و فقط به دنبال اهداف سیاسی خود هستند.

وی اظهار کرد: هنوز زمان زیادی از مواضع این حضرات نگذشته و مردم کاملا در خاطرشان هست که وقتی دولت با شفافیت و صداقت هرچه تمام‌تر موضوع شناسایی ویروس کرونا را در قم اعلام کرد، همین حضرات با عصبیت تحلیل داشتند که این رفتار دولت یک پروژه سیاسی است و این اقدام صادقانه دولت را در روز چهارشنبه پیش از انتخابات، یک حرکت مغرضانه از سوی دولت برای عدم مشارکت در انتخابات قلمداد کردند.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور در پایان گفت: بی‌تردید کسانی که این نظرات را در همین حدود دو هفته اخیر مطرح کرده‌اند، الان نمی‌توانند منتقد و مدعی دولت باشند که چرا قرنطینه نکرده است و مهمتر از همه این‌که در حال حاضر نیز متاسفانه شاهد عدم رعایت محدودیت‌ها از سوی برخی دوستان این حضرات هم هستیم.   منبع:پایگاه اطلاع‌رسانی دولت

منبع: پارسینه

کلیدواژه: واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور ویروس کرونا رئیس جمهور پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۱۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت با اعلام این خبر گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به 27هزار و  298خانوار، تعداد 37هزار و 692 کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.   

به گفته بیات نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر پنج سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

وی هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد.

بیات افزود: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران(افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان پنج سال(صفر تا 59) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از 95 درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرارگرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از 30 اردیبهشت تا یکم خردادماه سال جاری اجرا خواهد شد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پس از انتقادات فراوان: وی‌اِی‌آر در سوئد اجرا نمی‌شود!
  • عملکرد دستگاه‌ها در اجرای اعتبارسنجی هماهنگ بانکی بررسی شد
  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ضرورت جبران تأخیر در اجرای سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • دولت رئیسی با ۸ پاسخ عجیب به ضرب‌الاجل اقتصادی قالیباف واکنش نشان داد / دعوای مجلس و دولت شدت گرفت