Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-04-26@15:06:35 GMT

جهش تولیدات داخلی با بِرندسازی محصولات ملی

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۰۲۳۷۵

جهش تولیدات داخلی با بِرندسازی محصولات ملی

به گزارش «نماینده»، معصومه آقاپورعلیشاهی  در مورد کاهش واردات و عدم وابستگی به تولیدات خارجی در سال جدید گفت: کاهش واردات و عدم وابستگی به تولیدات خارجی ازجمله اقداماتی است که باید در سال «جهش تولید» به آن توجه شود؛ در همین راستا باید کمیت و کیفیت کالاها افزایش پیدا کنند و سطح استاندارد کالاها، کاهش قوانین و مقررات و استفاده از منابع در بخش عرضه تا جایی که به نقطه مطلوب برسیم مورد توجه قرار بگیرد تا سطح انتظار متقاضیان و تقاضا کنندگان مرتفع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی افزود: با وجود رشد تکنولوژی هنوز مدیریت‌ها به صورت سنتی است به فرض مثال در بخش بازاریابی، بازارسنجی، مطلوبیت‌ها و سطح انتظارات متقاضیان، واحدهای تولیدی هزینه زیادی برای بالا بردن کیفیت محصولات خود نمی‌کنند، کالایی را تولید کرده و متقاضیان را مجبور  به خرید و مصرف همان کالا می‌کنند، مصرف کنندگان هم به دلیل محدودیت انتخاب مجبور به خرید کالا از بین بد و بدتر هستند.

وی ادامه داد: تولیدکنندگان باید تغییر نگرشی در تولید کالاها داشته باشند و با بازار سنجی و سطح انتظارات مشتریان برطرف کنند، اما در مورد متقاضیان یک مشکل فرهنگی به نام برندسازی مواجه هستند که باز می‌گردد به ۵۰ سال گذشته، باید بپذیریم نتوانستم در تولیدات داخلی در کشور برندسازی کنیم تا در سطح جهانی با آن برند کسب درآمد کرده و افتخار کنیم.

نماینده مردم در مجلس دهم تاکید کرد: تعدادی از مشتریان کالاهایی که مصرف می‌کنند به خاطر برند شناخته شده آنها است، برند برای مصرف کنند نوعی عِرق ملی، شخصیت آفرینی و نیاز محسوب می‌شود تمام عوامل یاد شده دلیلی می‌شود برای ورود کالاهای وارداتی به کشور و تقاضا برای مصرف، این اشکالات و کمبودها زنجیره وار باز می‌گردد به کل کشور  و متاسفانه ما هنوز نتوانستیم برای کالاهای خود برندسازی داشته تا بتوانیم در سطح ملی و بین المللی کالایی را به نام ایران به لحاظ کمی و کیفی معرفی کنیم.

آقاپورعلیشاهی گفت: زمانیکه بِرند محصولی در سطح ملی پیشرفت کند و مورد افتخار مردم آن کشور در همه جا خواهد بود بدون شک در سطح جهانی هم مورد استقبال واقع می‌شود، حدودا چند سال قبل گروهی از کشور ژاپن برای یک کار پروژه‌ای مهمان کشور ما بودند درحین ارتباطات و رفت و آمد ماشین تویوتایی که گویا با مشکل فنی بیش از یک‌هفته در خیابانی پارک بود نظر آنها را به خود جلب کرده و با اصرار شروع به شستشوی ماشین تویوتا کرده‌اند، بعد از اتمام کار این جمله را تکرار کردند که پاسخگویی تمام کنجکاوی گروه پژوهشی بود، تویوتا ساخت کشور ژاپن است «ژاپن یعنی تویوتا»، «تویوتا یعنی ژاپن» بِرَندی که مردمش به آن افتخار می‌کنند در همه جای کره زمین نسبت به آن عِرق دارند، ما به کدام برندمان در طول چند سال باید افتخار کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یادآوری کرد:هرکشوری با توجه به منابع داخلی خود از نیروی انسانی گرفته تا منابع طبیعی شروع به برندسازی در سطح ملی و جهانی می‌کند؛ نیاز نیست کشور ما در همه زمینه اقدام به تولید کند می‌تواند با توجه به داشته‌هایش شروع به تولید محصولات با کیفیت کند تا بتواند در سطح جهانی به تولیدات خود عِرق داشته باشد و آن را به یک برند تبدیل کند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به نامگذاری امسال به نام «جهش ملی» باید کشور ما با توجه به سرمایه خود اقدام به تولید کالا در سطح ملی و جهانی کند اگر بخواهیم به همین صورت تولید کنیم و به کیفیت محصولات توجه نکنیم به هیچ عنوان از واردات کالای خارجی به کشور ما کاسته نخواهد شد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: برند سازی تولید ملی سال جهش تولید سطح ملی کشور ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۲۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت

فناوران یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی و ساخت مستقل دستگاه الکتروکاردیوگراف ۶ کاناله برای نخستین بار در کشور و دستگاه‌های سه کاناله، تک کاناله و دوازده کاناله شدند که علاوه‌بر تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی کشور دستگاه‌های نوار قلب به‌صورت محدود هم به برخی کشورهای همسایه صادر می‌شوند.

جلال ردادی، رئیس هیأت مدیره این شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که این شرکت در ادامه راه به‌منظور تکمیل سبد محصولات خود در حوزه الکتروکاردیوگراف، به تولید دستگاه‌های سه کاناله، تک کاناله و دوازده کاناله اقدام کرده است، اظهار کرد: همه دستگاه‌ها، مراحل تست بالینی و اخذ مجوز را از اداره‌کل تجهیزات پزشکی طی کرده‌اند و به بازار عرضه شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین شرکت موفق به اخذ نشان CE برای همه محصولات سبد الکتروکاردیوگراف شده است. علاوه‌بر این موارد، شرکت موفق به اخذ رضایت‌مندی بالای ۹۰ درصد مشتریان شده است.

امکان پردازش برخط سیگنال‌های نوار قلب فناوری محصول تولید داخل

مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان درباره فناوری طراحی و ساخت این دستگاه‌های الکتروکاردیوگراف، توضیح داد: شرکت توانسته در زمینه فنی با پیاده‌سازی الگوریتم‌های نرم‌افزاری پردازش سیگنال، فیلترهای مناسب سیگنال ECG را در دستگاه پیاده‌سازی کند که قادرند به‌صورت برخط (Online) سیگنال را پردازش کنند.

ردادی با بیان این‌که این دستگاه سیگنال خروجی را با حداقل تغییر، نویز زدایی می‌کند، ادامه داد: همچنین در مدل‌های ۶ کاناله و ۱۲ کاناله، یک الگوریتم پیشرفته جهت اندازه‌گیری پارامترهای تشخیصی سیگنال ECG و تفسیر آن گنجانده شده که در تشخیص به پزشک متخصص کمک بسزایی می‌کند و شرکت با گنجاندن نمایشگر رنگی و صفحه لمسی در دستگاه‌ها امکان کاربری آسان دستگاه را فراهم کرده است.

نوآوری‌های دستگاه نوار قلب

وی، درباره نوآوری به‌کار گرفته شده در این دستگاه گفت: نظر به توسعه روزافزون قابلیت‌های جانبی دستگاه‌های خارجی و لزوم رقابت با آنها، شرکت همواره در حال بروزرسانی دانش فنی خود است. شرکت در حال‌حاضر بعضی قابلیت‌های به‌روز دستگاه‌های خارجی(ارتباط با شبکه‌های بیمارستانی، ذخیره‌سازی داده‌ها و ارسال به کامپیوتر، اندازه‌گیری و تفسیر پارامترهای ECG) را به بعضی محصولات اضافه کرده است و در حال‌حاضر نیز در دستگاه دوازده کاناله خود در حال پیاده‌سازی بعضی ویژگی‌ها نظیر ارتباط مستقیم با پرینتر لیزری، اضافه کردن فونت فارسی و اضافه کردن خروجی PDF است.

مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، درباره کیفیت محصولات این شرکت، گفت: در زمینه کیفیت، شرکت با پایش مداوم مشتریان و محصول اقدام به بهبود محصول و ارتقای آن و رفع نواقص احتمالی می‌کند. نکته جالب در بحث کیفیت محصولات این است که بیش از ۹۰ درصد محصولات فروخته شده توسط شرکت حتی یک بار برای بحث خدمات فروش به شرکت ارجاع داده نشده‌اند که این امر نشان‌دهنده اهتمام شرکت به بحث کیفیت محصول است.

ردادی در خصوص عملکرد دستگاه و قابلیت‌ها و کاربردهای آن، توضیح داد: دستگاه الکتروکاردیوگراف(نوار قلب) به‌منظور ثبت فعالیت الکتریکی قلب استفاده می‌شود و قادر است با اتصال ۱۰ رشته الکترود به نقاط مشخصی از بدن (دست‌ها، پاها و قفسه‌سینه)، این فعالیت را در قالب ۱۲ سیگنال مختلف (۶ سیگنال دو قطبی و ۶ سیگنال تک قطبی) روی کاغذ حرارتی یا سایر خروجی‌ها تهیه کند.

وی ادامه داد: خروجی دستگاه الکتروکاردیوگراف برای پزشکان متخصص و اورژانس کاربرد دارد و نخستین قدم در مراجعه جهت تشخیص بیماری‌های قلبی، تهیه نوار قلب است. عموماً همه دستگاه‌های الکتروکاردیوگراف دارای رکوردر حرارتی (مشابه دستگاه فاکس یا پوز فروشگاهی) هستند. دستگاه‌های الکتروکاردیوگراف در صنعت بر مبنای تعداد کانال خروجی روی کاغذ حرارتی تقسیم‌بندی می‌شوند، برای مثال، دستگاه ۶ کاناله، دستگاهی است که حداکثر قادر به ثبت ۶ کانال همزمان روی کاغذ حرارتی است.

قیمت رقابتی محصولات این شرکت دانش‌بنیان با کیفیتی قابل قبول

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان این‌که این شرکت در ابتدا تمرکز خود را بر ارائه محصول با کیفیت قابل رقابت با محصولات خارجی قرار داد، افزود: همچنین کوشید از نظر جنبه اقتصادی بر قیمت قابل رقابت با محصولات خارجی و خدمات پس از فروش با قیمت ارزان به‌عنوان مزیت رقابتی تأکید کند.

ردادی، گفت: در نتیجه در حال‌حاضر بیش از ۱۰ هزار دستگاه از محصولات شرکت در سراسر ایران نصب شده است. گواه این امر نیز برنده شدن شرکت در مناقصات متعدد برگزار شده توسط هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی است. شرکت در حال‌حاضر سالانه حدود ۴۰ درصد نیاز بازار ایران را تأمین می‌کند. همچنین توانسته به‌صورت محدود صادرات به کشورهای عراق و سوریه داشته باشد.

طراحی و ساخت یک نمونه دستگاه نوار قلب برای ویزیت خانگی

وی با بیان این‌که محصولات الکتروکاردیوگراف جهت استفاده در مراکز درمانی پیش‌بینی شده‌اند، چرا که خروجی آنها صرفاً توسط پزشک متخصص قابل تفسیر است، افزود: با این وجود، شرکت به منظور سهولت کار جهت ویزیت خانگی، یکی از محصولات خود یعنی دستگاه الکتروکاردیوگراف تک کاناله را طوری طراحی کرده که به‌راحتی توسط پزشک خانواده یا پرسنل اورژانس قابل حمل باشد.

مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان این‌که دستگاه‌های الکتروکاردیوگراف با برند مشهور بیش از ۲۵۰۰ دلار قیمت دارند، افزود: به‌عنوان مثال، دستگاه MAC۲۰۰۰ از شرکت GE که یکی از شرکت‌های پیشگام در تولید دستگاه‌های پزشکی است، قیمتی معادل ۳۰۰۰ دلار دارد، در حالی‌که این شرکت دانش‌بنیان توانسته است محصول مشابه را در حدود ۷۰۰ دلار به مشتری عرضه کند. قیمت ارائه‌شده حتی از قیمت دستگاه‌های چینی که بعضاً به‌طور قاچاق وارد کشور می‌شوند، کمتر است.

ردادی تصریح کرد: این شرکت دانش‌بنیان در سال ۱۳۸۶ با هدف ارائه محصولات با کیفیت، قابل رقابت با نمونه خارجی و دارای قیمت مناسب تأسیس شد و فعالیت خود را با واردات لوازم جانبی مانیتور علائم حیاتی و تجهیزات بیهوشی و از سال ۱۳۸۸ تحقیق و توسعه روی دستگاه الکتروکاردیوگراف را آغاز کرد. شرکت در سال ۱۳۹۱ موفق به اخذ جواز ساخت از اداره‌کل تجهیزات پزشکی به‌عنوان نخستین تولیدکننده مستقل دستگاه الکتروکاردیوگراف ۶ کاناله  شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسئولان هم محصولات ملی و داخلی خریداری و مصرف کنند
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • قادری: باید بدون توجه به تحریم‌ها کشور را به بالاترین حد توانمندی برسانیم
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • افزایش ا ۵ درصدی تولیدات گلخانه های خراسان جنوبی
  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز