Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، رحمان خدابنده لو مدیرکل امور دانشجویی وزارت بهداشت گفت: همه گیری ویروس کرونا به دلیل اینکه یک موضوع ملی است سعی داریم به صورت ملی به آن نگاه کنیم. در حوزه دانشجویی یک پکیج مدیریت اضطراب و نگرانی برای استفاده دانشجویان در اداره‌های مشاوره دانشگاه‌های علوم پزشکی در حال تهیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در برخی از دانشگاه‌ها نیز دانشجویانی ممکن است با این همه گیری مواجه شده باشند و سعی داریم که ادارات مشاوره به آنها نیز مشاوره‌هایی ارائه کند.

مدیرکل امور دانشجویی وزارت بهداشت یادآور شد: در مورد خوابگاه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی سیاست اصلی این است که با توجه به اینکه برخی از دانشگاه‌ها هنوز خوابگاه فعال دارند و اینترن ها در آنجا حضور دارند حتی الامکان از خوابگاه‌های دانشجویی به عنوان نقاهتگاه بیماران مبتلا به کرونا استفاده نشود.

وی افزود: پویش دانشجویی «دست یاری گر» که از سوی دو وزارتخانه بهداشت و علوم برای مشارکت دانشجویان راه اندازی شده است تاکنون بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ عضو دارد و از این ظرفیت دانشجویی برای آموزش پیشگیری و مستند سازی استفاده می‌شود.

خدابنده لو خاطرنشان کرد: در اسفندماه ۹۸ در حوزه تربیت بدنی المپیاد ورزش‌های همگانی دختران و مسابقات انتخابی فوتبال و بسکتبال منتفی شد و قصد داریم در اولین فرصت در سال ۹۹ آن را اجرا کنیم.

وی از نشست همتایاران سلامت در دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و گفت: این نشست پس از عادی شدن شرایط دانشگاه‌ها برگزار می‌شود.

مدیرکل امور دانشجویی وزارت بهداشت درباره تعیین تکلیف مسابقات ورزشی دانشجویان علوم پزشکی نیز گفت: المپیاد ورزش‌های قهرمانی برای پسران نیز در پی عادی شدن شرایط برگزار می‌شود.

وی از آماده سازی خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و گفت: تصمیم نهایی بازگشایی دانشگاه‌ها با ستاد مدیریت بیماری کرونا است اما از هم اکنون به تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام کرده ایم که در زمان بازگشایی یکی از کارهای مهم، غربالگری دانشجویان ورودی به دانشگاه‌ها و خوابگاه‌ها است.

خدابنده لو یادآور شد: از تمام دانشجویان علوم پزشکی خواسته شده که در سامانه غربالگری کرونا وزارت بهداشت ثبت نام کنند تا به این ترتیب اطلاعات دانشجویان را کامل‌تر در اختیار داشته باشیم. برای بازگشایی نیز به طور حتم تمهیداتی خواهیم داشت.

انتهای پیام/

171 / 167 دانشگاه دانشجویان پزشکی وزارت علوم دانشجو

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه دانشجویان پزشکی وزارت علوم دانشجو دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۲۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت

علیرضا شریفی یزدی درباره تأثیر استعمال قلیان بر کاهش استرس اظهار داشت: قلیان به عنوان یکی از مواد دخانی از نظر علمی ثابت شده که به صورت ذاتی و مستقیم هیچ تأثیری بر آرامش و کاهش اضطراب ندارد و جنبه تلقینی دارد.

وی ادامه داد: تماس سنسورهای لب با دهانی قلیان موجب تحریک سیناپس های مغزی می شود که به صورت موقت و غیر مستقیم بر کاهش اضطراب تاثیر می گذارد، بنابراین اثر مستقیم، مستقل و شناخته شده بین مصرف قلیان و کاهش اضطراب وجود ندارد مگر اینکه به صورت عادت و اعتیاد برای کوتاه مدت مغز را از هجمه های ذهنی دور می کند و پس از مدتی بازمی گردد.

این روانشناس اجتماعی درباره دلیل رواج قلیان در ایران گفت: به نظر من به دلیل صنعت و کسب درآمد، قلیان در ایران رواج پیدا کرده است. قلیان حدود ۲۵ سال پیش در ایران به معنای مدرن کنونی وجود نداشته و نوعی ساز و کار بوده که بیشتر توسط افراد مسن مورد استفاده بوده است.

 شریفی یزدی بیان کرد: متأسفانه کم کاری وزارت بهداشت در جلوگیری از رواج قلیان و تبلیغات غلطی که در بحث قلیان مطرح است، مثل اینکه دود قلیان از آب است و ضرری ندارد، صورت گرفته، منجر به ورود قلیان در رستوران ها، کافی شاپ ها، قهوه خانه ها و راه افتادن پیک موتوری قلیان شد و دلیل اصلی آن درآمدی است که اشخاصی که در این حوزه فعالیت می کنند.

 این روانشناس اجتماعی اظهار کرد: هر قلیان به اندازه ۸۰ تا ۱۱۰ نخ سیگاربرای فرد ضرر دارد، هر نخ سیگار بین ۷ تا ۹ دقیقه عمر انسان را کم می کند، اگر یک فرد یک قلیان بکشد انگار ۵ پاکت سیگار کشیده و حدود ۷۰۰ دقیقه از عمرش کاهش پیدا کرده است.

وی افزود: یکی از سونامی ها در این حوزه سرطان های ریه، حنجره و دهان است که بخش عمده دلیل ابتلا به این بیماری ها قلیان است. امروز  قلیان در بین جوانان به عنوان یک تفریح یاد می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • نشریات دانشجویی روایتگر صادق جنبش‌های دانشگاه‌های غربی از وضعیت غزه باشند
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • انتقاد یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد