Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی بابایی روز شنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد:‌ برای تحقق شعار سال نیاز است تا شرایطی به وجود آید که اقشار مختلف مردم هر فعالیت تولیدی را که خود را در آن توانمند می بینند، انجام دهند.

وی افزود: ارتقاء فرهنگ سرمایه گذاری در فعالیت‌های تولیدی با هدف تقویت اقتصاد ملی و استفاده از محصولات داخلی به جای کالاهای خارجی از جمله مهمترین اقداماتی است که مردم می‌توانند در مسیر عملی شدن جهش تولید، انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ایرانیان همواره برای آزادی و استقلال خود غیرت به خرج داده اند، این غیرت ملی باید خودش را در تولید و مصرف هم نشان دهد، جهش تولید به معنای رونق اقتصاد است و رونق اقتصاد باعث اشتغال می شود که کاهش آسیب‌های اجتماعی را در پی دارد.

نماینده استاندار در کانون کارفرینان استان گفت: مردم همچنین می‌توانند با فرهنگ سازی و تشویق دوستان، همکاران و بستگان خود به مصرف کالاهای داخلی در زمینه جهش تولید در کشور گام بردارند.

وی افزود: ایفای نقش مؤثر توسط نخبگان جامعه همچون دانشگاهیان با انجام پژوهش های لازم و تربیت نیروهای کارآمد و عالمان دینی با تشویق و تبیین آموزه های دینی در خصوص فرهنگ کار و تلاش از دیگر راهکارهای توسعه مشارکت مردمی در راستای عملیاتی ساختن شعار سال است.

وی ادامه داد: مشارکت فعال بانوان و مادران در راستای ترویج مصرف کالاهای داخلی در خانواده و استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد برای ترویج این فرهنگ در جامعه از دیگر راهکاری عملیاتی ساختن جهش تولید با مشارکت مردم در کشور است.

بابایی گفت: نهادهای حاکمیتی نیز با توجه به علم و فناوری و استمرار حرکت جهشی و پر شتاب کشور در این عرصه و اهتمام ویژه نسبت به اقتصاد دانش بنیان و برنامه ریزی عملیاتی و سرمایه گذاری کافی برای تحقق چرخه ایده تا تولید و حمایت از طرح ها و ایده های نو و خلاقانه، نقش بسزایی در تحقق شعار سال دارند.

وی با اشاره به لزوم تعامل‌ تعریف شده و سازنده بین سه‌ نهاد علمی، اجرایی‌ و فنی‌ در قالب‌ دانشگاه، دولت‌ و صنعت برای تحقق جهش تولید،‌ بیان کرد:‌ رقابت در بازار تکنولوژی محور امروز مستلزم ادغام دانش های نوین با صنعت است، صنعتی که بی بهره از دانش روز باشد، محکوم به زوال است و دانش بدون کاربرد در صنعت نیز بی ارزش قلمداد می شود.

وی ادامه داد: یکی دیگر از پیش نیازهای اصلی در مسیر تحقق جهش تولید، ترسیم اهداف، ابعاد و راهکارهای رسیدن به موضوع و تعیین شاخص هایی برای سنجش و ارزیابی روند و چگونگی پیشرفت امور است، باید برای جلوگیری از اتلاف منابع و فرصت ها در تمامی حوزه ها، سند و نقشه راهبردی تهیه و ابلاغ شود.

دبیر کمیسیون‌های کارگری و دانشجویی استان گفت: مسئولان و سیاست‌گذاران باید سیاست‌های خود را در بطن جامعه به‌گونه‌ای تنظیم و اجرا کنند که بستر مناسب و جذابیت کافی برای روی آوردن به عرصه تولید برای هر فردی با هر توانی مهیا باشد.

وی افزود: تشویق خانواده‌ها برای استفاده از کالاهای ایرانی، تدوین دستورالعمل های اجرایی برای سازمانهای دولتی درالزام استفاده از کالاهای ایرانی، گسترش شرکت های تولیدی خانوادگی و حمایت همه جانبه برای تأسیس این شرکت ‌ها با شرایط آسان از جمله راهبردهایی است که می‌تواند در این حوزه مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: شناسایی تولیدکنندگان کالاهای باکیفیت و حمایت خاص از آنان، افزایش امنیت سرمایه گذاری، تدوین استاندارد های لازم برای محصولات تولیدی و ایجاد بستر لازم برای شکوفایی در عرصه تولید با حمایت از نخبگان از دیگر اقدامات تاثیر گذار نهادها برای تحقق جهش تولید است.

بابایی گفت: حمایت از تازه وارد ها به عرصه تولید و احیای واحدهای راکد یا نیمه فعال، مدیریت زنجیره تولید و مراقبت پیوستگی این زنجیره و همچنین تسهیل صادرات کالاهای داخلی که باعث می‌شود تولید کنندگان برای افزایش ظرفیت تولیدی خود انگیزه و عزم بیشتری داشته باشند نیز در این راستا از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی افزود:‌ نام گذاری سال جدید با عنوان سال جهش تولید، افق و تکلیف جدیدی برای فعالان تولید و صنعت نیز نهاده است و تحقق این شعار در شرایط فعلی نیاز به عزم، اراده، هم افزایی، همفکری و هماهنگی همه به ویژه صنعتگران دارد.

وی ادامه داد: بالا بردن کیفیت محصولات داخلی در راستای تقویت باورهای ذهنی نسبت به محصولات ایرانی و ایجاد بازارهای مصرف جدید با رعایت استانداردهای ملی، منطقه ای و جهانی از جمله اقدامات موثر برای تحقق شعار سال توسط تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی است.

مدیرکل سیاسی استانداری قم گفت: برگزاری همایش های کاربردی و بهره گیری از  ایده صاحب نظران، شناسایی نیازهای داخلی و برنامه ریزی برای رفع آن با توان صنعتگران ایرانی و تلاش برای افزایش بهره وری انرژی از دیگر اقدامات قابل توجه فعالان اقتصادی برای رسیدن به جهش تولید است.

وی بیان کرد: ارائه خدمات مناسب پس از فروش و ایجاد تغییرات در محصولات، برند سازی محصولات تولیدی، شناسائی سلایق مصرف کنندگان داخلی، استفاده از روش های نوین در عرصه تولید، بسته بندی و بازاریابی مناسب نیز در این راستا از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.

برچسب‌ها قم جهش تولید اقتصاد مقاومتی استانداری قم پروندهٔ خبری سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم جهش تولید اقتصاد مقاومتی استانداری قم قم جهش تولید اقتصاد مقاومتی استانداری قم عرصه تولید برای تحقق جهش تولید شعار سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۳۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش عجیب طراح برنامه اقتصادی رییسی به وضعیت هزینه‌کرد دولت/ جبراییلی هم به شادی بی‌دلیل خبرگزاری دولت اعتراض کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جبراییلی که از وی به عنوان یکی از طراحان برنامه‌های اقتصادی سید ابراهیم رییسی یاد شده است، در نوشتاری در شبکه فیلتر شده ایکس نوشت: ‏خبرگزاری دولت در گزارشی با استناد به گزارش جدید صندوق بین‌المللی پول، اظهار شادمانی و افتخار کرده است که دولت ایران کم خرج‌ترین دولت در میان کشورهای در حال توسعه است. ‏البته گزارش را ناقص داده‌اند. دولت ایران از حیث مخارج ناچیزش نسبت به تولید ناخالص داخلی، فقط میان کشورهای درحال توسعه رتبه اول را کسب نکرده است. دولت ایران پس از هائیتی، لبنان، ونزوئلا و یمن، کم‌خرج‌ترین دولت جهان است.

او از زاویه‌ای کارشناسی مساله را مورد بررسی قرار داده و تاکید کرده است: ‏لکن نسبت اندک مخارج دولت به GDP یک دستاورد و مایه افتخار نیست، یک فاجعه تمام عیار است. عدد ۱۳.۵ درصد برای نسبت مخارج دولت به GDP یعنی از کیک بزرگ اقتصاد ایران، تنها ۱۳.۵ درصد توسط دولت صرف هزینه‌های آموزش و پرورش، سلامت، امنیت، زیرساخت و... در یک کلمه «رفاه عمومی» می‌شود.

در ادامه این رشته توییت امده است: سهم بسیار اندک سلامت و آموزش و پروش در تولید ناخالص داخلی ایران در مقایسه با میانگین جهانی، از تبعات این پروژه کوچک‌سازی دولت است‌ که سال‌هاست در دستور کار دولت‌های مختلف ماست. حقوق ناچیز و نامکفی کارمندان دولت، یکی دیگر از نتایج‏ این سیاست است؛ به نحوی که مکرر می‌شنویم نخبگان نه تنها تمایلی به خدمت در دولت ندارند، بلکه در حال ترک دولت نیز هستند. ‏هرچه نسبت مخارج دولت به GDP کمتر باشد، رفاه عمومی در آن کشور کمتر است. و این رتبه که خبرگزاری دولت به آن می‌بالد، رتبه داشتن کمترین رفاه عمومی است!

وی سپس نسبت مخارج دولت به تولید ناخالص داخلی در برخی کشورها به شرح ذیل است:

نام کشور

نسبت مخارج دولت به تولید ناخالص داخلی

فرانسه

۵۸

ایتالیا

۵۶

اتریش

۵۲

آلمان

۴۹

سوئد

۴۷

برزیل

۴۶

پرتغال

۴۴

انگلیس

۴۴

ژاپن

۴۴

کویت

۴۱

کانادا

۴۱

آمریکا

۳۶

چین

۳۳

ایران

۱۳.۵

وی در ابتدای این نوشتار حکایتی از مولانا را نیز مورد اشاره قرار داده و تاکید کرده است: مولانا در مثنوی روایت می‌کند که یک صوفی مسافر در راه به خانقاهی رسید و شب آنجا ماند. خرش را آب و علف داد و در طویله بست و به جمع صوفیان رفت. صوفیان که فقیر و گرسنه بودند، پنهانی خر مسافر را فروختند و غذا و خوردنی خریدند و آن شب جشن مفّصلی بر پا کردند. مسافر خسته را نیز به این میهمانی دعوت کردند. پس از صرف غذا، رقص و سماع آغاز کردند. مُطرب آهنگِ سنگینی آغاز کرد و این‌گونه خواند: «خر برفت و خر برفت و خر برفت». ‏مسافر که نمی‌دانست منظور از خر در ترانه، همان خر اوست، تصور می کرد که ترانه صوفیان زیباست؛ لذا او نیز همراه دیگران شروع به خواندن شعر خر برفت کرد: «از ره تقلید، آن صوفی همین/ خر برفت، آغاز کرد، اندر حنین» ‏صبح که مسافر داستان عزم سفر کرد، تازه فهمید که خر خودش بود که برفت.

لازم به توضیح است جبراییلی در سال گذشته به عنوان رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی دبیرخانه مجمع تشخیص منصوب شد.

۲۲۳۲۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903064

دیگر خبرها

  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • بانوان صنعتگر در تحقق شعار نقش آفرینی کنند
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  •  فراخوان ایده‌های مردم برای تحقق مشارکت در جهش تولید
  • واکنش عجیب طراح برنامه اقتصادی رییسی به وضعیت هزینه‌کرد دولت/ جبراییلی هم به شادی بی‌دلیل خبرگزاری دولت اعتراض کرد
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور