Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی بابایی روز شنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد:‌ برای تحقق شعار سال نیاز است تا شرایطی به وجود آید که اقشار مختلف مردم هر فعالیت تولیدی را که خود را در آن توانمند می بینند، انجام دهند.

وی افزود: ارتقاء فرهنگ سرمایه گذاری در فعالیت‌های تولیدی با هدف تقویت اقتصاد ملی و استفاده از محصولات داخلی به جای کالاهای خارجی از جمله مهمترین اقداماتی است که مردم می‌توانند در مسیر عملی شدن جهش تولید، انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ایرانیان همواره برای آزادی و استقلال خود غیرت به خرج داده اند، این غیرت ملی باید خودش را در تولید و مصرف هم نشان دهد، جهش تولید به معنای رونق اقتصاد است و رونق اقتصاد باعث اشتغال می شود که کاهش آسیب‌های اجتماعی را در پی دارد.

نماینده استاندار در کانون کارفرینان استان گفت: مردم همچنین می‌توانند با فرهنگ سازی و تشویق دوستان، همکاران و بستگان خود به مصرف کالاهای داخلی در زمینه جهش تولید در کشور گام بردارند.

وی افزود: ایفای نقش مؤثر توسط نخبگان جامعه همچون دانشگاهیان با انجام پژوهش های لازم و تربیت نیروهای کارآمد و عالمان دینی با تشویق و تبیین آموزه های دینی در خصوص فرهنگ کار و تلاش از دیگر راهکارهای توسعه مشارکت مردمی در راستای عملیاتی ساختن شعار سال است.

وی ادامه داد: مشارکت فعال بانوان و مادران در راستای ترویج مصرف کالاهای داخلی در خانواده و استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد برای ترویج این فرهنگ در جامعه از دیگر راهکاری عملیاتی ساختن جهش تولید با مشارکت مردم در کشور است.

بابایی گفت: نهادهای حاکمیتی نیز با توجه به علم و فناوری و استمرار حرکت جهشی و پر شتاب کشور در این عرصه و اهتمام ویژه نسبت به اقتصاد دانش بنیان و برنامه ریزی عملیاتی و سرمایه گذاری کافی برای تحقق چرخه ایده تا تولید و حمایت از طرح ها و ایده های نو و خلاقانه، نقش بسزایی در تحقق شعار سال دارند.

وی با اشاره به لزوم تعامل‌ تعریف شده و سازنده بین سه‌ نهاد علمی، اجرایی‌ و فنی‌ در قالب‌ دانشگاه، دولت‌ و صنعت برای تحقق جهش تولید،‌ بیان کرد:‌ رقابت در بازار تکنولوژی محور امروز مستلزم ادغام دانش های نوین با صنعت است، صنعتی که بی بهره از دانش روز باشد، محکوم به زوال است و دانش بدون کاربرد در صنعت نیز بی ارزش قلمداد می شود.

وی ادامه داد: یکی دیگر از پیش نیازهای اصلی در مسیر تحقق جهش تولید، ترسیم اهداف، ابعاد و راهکارهای رسیدن به موضوع و تعیین شاخص هایی برای سنجش و ارزیابی روند و چگونگی پیشرفت امور است، باید برای جلوگیری از اتلاف منابع و فرصت ها در تمامی حوزه ها، سند و نقشه راهبردی تهیه و ابلاغ شود.

دبیر کمیسیون‌های کارگری و دانشجویی استان گفت: مسئولان و سیاست‌گذاران باید سیاست‌های خود را در بطن جامعه به‌گونه‌ای تنظیم و اجرا کنند که بستر مناسب و جذابیت کافی برای روی آوردن به عرصه تولید برای هر فردی با هر توانی مهیا باشد.

وی افزود: تشویق خانواده‌ها برای استفاده از کالاهای ایرانی، تدوین دستورالعمل های اجرایی برای سازمانهای دولتی درالزام استفاده از کالاهای ایرانی، گسترش شرکت های تولیدی خانوادگی و حمایت همه جانبه برای تأسیس این شرکت ‌ها با شرایط آسان از جمله راهبردهایی است که می‌تواند در این حوزه مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: شناسایی تولیدکنندگان کالاهای باکیفیت و حمایت خاص از آنان، افزایش امنیت سرمایه گذاری، تدوین استاندارد های لازم برای محصولات تولیدی و ایجاد بستر لازم برای شکوفایی در عرصه تولید با حمایت از نخبگان از دیگر اقدامات تاثیر گذار نهادها برای تحقق جهش تولید است.

بابایی گفت: حمایت از تازه وارد ها به عرصه تولید و احیای واحدهای راکد یا نیمه فعال، مدیریت زنجیره تولید و مراقبت پیوستگی این زنجیره و همچنین تسهیل صادرات کالاهای داخلی که باعث می‌شود تولید کنندگان برای افزایش ظرفیت تولیدی خود انگیزه و عزم بیشتری داشته باشند نیز در این راستا از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی افزود:‌ نام گذاری سال جدید با عنوان سال جهش تولید، افق و تکلیف جدیدی برای فعالان تولید و صنعت نیز نهاده است و تحقق این شعار در شرایط فعلی نیاز به عزم، اراده، هم افزایی، همفکری و هماهنگی همه به ویژه صنعتگران دارد.

وی ادامه داد: بالا بردن کیفیت محصولات داخلی در راستای تقویت باورهای ذهنی نسبت به محصولات ایرانی و ایجاد بازارهای مصرف جدید با رعایت استانداردهای ملی، منطقه ای و جهانی از جمله اقدامات موثر برای تحقق شعار سال توسط تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی است.

مدیرکل سیاسی استانداری قم گفت: برگزاری همایش های کاربردی و بهره گیری از  ایده صاحب نظران، شناسایی نیازهای داخلی و برنامه ریزی برای رفع آن با توان صنعتگران ایرانی و تلاش برای افزایش بهره وری انرژی از دیگر اقدامات قابل توجه فعالان اقتصادی برای رسیدن به جهش تولید است.

وی بیان کرد: ارائه خدمات مناسب پس از فروش و ایجاد تغییرات در محصولات، برند سازی محصولات تولیدی، شناسائی سلایق مصرف کنندگان داخلی، استفاده از روش های نوین در عرصه تولید، بسته بندی و بازاریابی مناسب نیز در این راستا از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا آموزه های دینی استفاده از ظرفیت انرژی خانواده نخبگان بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی عرصه تولید برای تحقق جهش تولید شعار سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۳۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید

آیت‌الله رسول فلاحتی در ستاد گرامیداشت هفته کار و کارگر استان گیلان با اشاره به جایگاه رفیع کار و کارگر اظهار داشت: عمده اقلام و لوازم زندگی مردمان جامعه محصول کار و تلاش کارگر است و زندگی همه‌ مردم به‌ کار و کارگر آمیخته است به همین‌خاطر باید به این بخش توجه ویژه شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با اشاره به بوسه پیامبر(ص) بر دست کارگر تصریح کرد: همه انبیاء الهی به نوعی‌ کارگر و تولیدکننده و مولد بودند

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب درباره جهش تولید افزود: تقویت و رشد تولید با تولیدِ ثروت، رفاه، آسایش روحی و روانی برای مردم، تقویت صادرات و اشتغال و رفع تنگناها همراه خواهد بود.

امام جمعه رشت با بیان اینکه امروز میدان تقاضای زیادی برای تولیدات ایرانی وجود دارد که باید از این فرصت استفاده کرد تصریح کرد: اکثر کشورهای آمریکای لاتین امروز طالب تولیدات ایرانی در عرصه‌های گوناگون هستند از سوی دیگر، کشورهایی نظیر ترکیه، سوریه و عراق نیز بهترین میدان برای عرضه تولیدات فنی و مهندسی ایرانی هستند.

وی با اشاره به اینکه ایران در خدمات مهندسی و عرصه سدسازی حرف برای‌ گفتن دارد خاطرنشان کرد: با افزایش میزان تقاضا در داخل و خارج، تولیدکننده هم روحیه می‌گیرد چراکه تولیدکنندگان ما به بازارِ خوب نیاز دارند و این توان را دارند که ضمن تامین نیاز داخلی، تقاضاهای خارج را هم اقناع کنند البته هنوز واردات بعضی کالاهای خارجی مشابه تولید داخلی بلای جان تولیدکنندگان شده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با تاکید بر ضرورت برآورد‌ میزان نیاز داخلی در عرصه‌های مختلف عنوان‌ کرد: الان ۲۸۷ هزار هکتار شالیزار داریم اما هنوز برآورد دقیقی درباره اینکه چقدر پاسخگوی نیاز داخلی است، انجام نشده است؛ تولیدکنندگان ما هم اگر میزان نیاز داخل را بدانند و‌ از سوی مسئولان حمایت شوند، تلاش بیشتری در راستای جهش تولید خواهند کرد.

آیت‌الله فلاحتی احیای شرکت‌ها و صنایع خرد و کلان تعطیل و نیمه‌تعطیل کشور را از اقدامات خوب دولت سیزدهم برشمرد و بیان کرد: با احیای این شرکت‌ها، کارگران و تولیدکنندگانی که براثر مشکلات خانه‌نشین شدند می‌توانند به عرصه تولید بازگردند و آثار مثبت احیای این شرکت‌ها بیش از سرمایه‌گذاری‌های جدید است و با ایجاد ایمنی و امنیت و امید نیز همراه خواهد بود.

امام جمعه رشت با تاکید بر لزوم ایجاد توازن میان افزایش حقوق کارگری و کالاهای مصرفی خاطرنشان کرد: باید توازن‌ میان عرضه کالاهای مصرفی و دستمزد ایجاد شود از طرفی بخش اعظم کسانی که از تولیدات ما استفاده می‌کنند واسطه‌گران و دلالان و..‌. هستند که باید جلوگیری کرد.

وی یکی دیگر از بلاهای اجتماعی را عدم نظارت در ایجاد توازن عرضه و تقاضا دانست و بیان کرد: رهبری مسئله امنیت شغلی را مطرح کردند؛ امنیت شغلی به معنای پشت میزنشینی و... نیست البته در این عرصه، کارفرما و مدیران هم قدری تقصیر دارند؛ کسانی‌که کارگر جذب می‌کنند اما ۸۹ روزه؛ معنایش چیست؟ این اقدام، نا آرامی فکری برای کارگر به‌دنبال دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با بیان اینکه امنیت شغلی یعنی کارگر احساس کند کارفرما به او توجه دارد افزود: متولیان باید پای درد و دل کارگر بنشینند و‌ میزان رضایتمدی آنان از شرکتی که در حال کار هستند را جویا شوند.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به تاکیدات رهبری درباره ارتباط صنعت با مدارس و دانشگاه خاطرنشان کرد:  دانش‌آموز پس از دیپلم باید مهارت لازم در رشته تحصیلی خود را داشته باشد.

امام جمعه رشت با تاکید بر لزوم جدی گرفتن نظارت بر همه بخش‌ها، آثار منفی بی‌نظارتی را متذکر شد و بیان کرد: بعضی از مدیران از بین کسانی انتخاب شوند که فضای کارگری، تلخی و شیرینی‌ها و سختی‌های این حوزه را تجربه کرده‌اند.

وی با اشاره به ضرورت تقویت و پشتیبانی مدیران از سوی حاکمیت عنوان کرد: مدیر اگر دارای قدرت اراده و خلاقیت و‌ پشتیبانی از بیرون نباشد نمی‌تواند ایده‌ها و خلاقیت خود را جامه عمل بپوشاند؛ مدیر باید هدایت و‌ حمایت شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • مهمترین پیشران تولید، مشارکت واقعی مردم است
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم نیازمند توجه به مسئله کار و کارگران است
  • مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید
  • ️اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • چین: صلح در منطقه با تحقق عدالت برای فلسطینی‌ها محقق می‌شود
  • تحقق شعار سال جزو وظایف ارکان نظام اسلامی است
  • واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید
  • مشارکت مردم در جهش تولید چگونه عملی می‎‌شود؟
  • بانک‌های دشتی در تحقق شعار سال مشارکت و همکاری لازم داشته باشند