Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، موسی نژاد، مدیر کل کمیته امداد استان مرکزی گفت: اختصاص مبلغ یک میلیارد تومان به ۱۱ هزارو ۳۸۴ خانوار تحت حمایت در معرض خطر، تولید و توزیع اقلام بهداشتی و ایجاد بستر‌های الکترونیکی به منظور ارائه خدمات غیر حضوری به مددجویان از اقدامات کمیته امداد استان مرکزی برای مقابله با ویروس کرونا بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: به۱۰۴۵ خانواده دارای بیمار خاص و صعب العلاج، مادران شیرده و باردار مبلغ ۱۷۰ هزار تومان و به ۱۰۷۵۱ سالمند در معرض خطر ۸۰ هزار تومان به منظور تهیه اقلام بهداشتی پرداخت شده است.

موسی نژاد با اشاره اینکه مراکز نیکوکاری در تعامل با کمیته امداد، نقش هم افزایی در خدمت رسانی به محرومان دارند، گفت: کمیته امداد استان مرکزی با همکاری خیران و مراکز نیکوکاری اقدام به توزیع مواد بهداشتی، ضد عفونی کننده و بسته‌های غذایی بین نیازمندان نموده است.

او تصریح کرد: تعداد ۲۲۹۹۰ بطری مواد ضد عفونی کننده، ۷۴۶۷۰ عدد ماسک،۱۳۷۰ لیتر مایع دستشویی،۳۰۷۰ عدد دستکش، ۱۹۰۷ بسته غذایی و ۱۳۰۰ بسته بهداشتی از مواردی بوده است که با همکاری مراکز نیکوکاری بین اقشار کم بضاعت توزیع شده است.

مدیر کل کمیته امداد استان اضافه کرد: با همکاری مراکز نیکوکاری و خیران همچنین ۴۹۲ میلیون تومان به صورت نقدی به نیازمندان تحت حمایت پرداخت شده است.

او در ادامه با اشاره به نامگذاری سال جدید با عنوان " جهش تولید " توسط مقام معظم رهبری، اظهار کرد: تحقق این شعار مستلزم خودباوری، روحیه جهادی و همت بالا در همه اقشار جامعه است و در کمیته امداد با برنامه ریزی دقیق‌تر در ایجاد اشتغال پایدار، بسترسازی با محوریت تولید، افزایش فعالیت و توسعه کارگاه‌های خودکفایی با جدیت پیگیری خواهد شد.

او فعالیت بخشی از کارگاه‌ها خودکفایی کمیته امداد استان برای تولید اقلام بهداشتی با توجه به نیاز و شرایط فعلی جامعه را برداشتن اولین گام در مسیر جهش تولید در این نهاد برشمرد و گفت: تولید ۲۰۰۰۰ لباس مخصوص کادر درمانی توسط یکی از کارگاه‌ها (هفته‌ای دو هزار مورد تحویل می‌شود) و تولید ماسک در کارگاه‌های اشتغال در سطح استان توسط مددجویان تحت حمایت از این موارد است.

مدیر کل کمیته امداد استان با اشاره بر ضروریت توجه به توصیه‌های بهداشتی درخصوص جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و با تأکید بر اینکه مددجویان از مراجعه حضوری به دفاتر این نهاد خودداری کنند، بیان کرد: کمیته امداد استان مرکزی آماده ارائه ۲۶ خدمت به صورت الکترونیکی به مددجویان تحت حمایت است؛ مددجویان محترم می‌توانند درخواست خود را از طریق سایت e.emdad.ir ثبت و از خدمات این نهاد بهره‌مند شوند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کمیته امداد کرونا ویروس کمیته امداد استان مرکزی مراکز نیکوکاری تحت حمایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۴۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام‌ خمینی(ره) خراسان‌ جنوبی گفت: ۳ هزار و ۵۲۱ نفر از مددجویان کمیته امداد استان از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای  از ابتدای سال گذشته تاکنون بهره‌مند شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علی‌اکبر نخعی با اعلام این خبر اظهار داشت: اصولی‌ترین روش فقرزادیی از طریق آموزش، مهارت‌آموزی، توانمندسازی محرومین و ایجاد اشتغال برای آنهاست.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام‌ خمینی(ره) خراسان‌ جنوبی گفت: برنامه کمیته امداد برای آموزش مددجویان شامل نیازسنجی شغلی مناطق، استعداد سنجی مددجویان و مشاوره و هدایت شغلی آنها، برگزاری دوره‌های آموزش کار آفرینی و آموزش فنی وحرفه‌ای به منظور ارتقای مهارت فنی و ... است.

وی بیان کرد: در راستای تحقق این موضوع در مدت سال 1402 تا پایان فروردین‌ماه امسال 3هزار و 521 نفر از افراد تحت حمایت این نهاد  آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را فرا گرفتند.

نخعی از مشغول به کار شدن 233 مددجوی کمیته امداد از ابتدای سال گذشته تاکنون از طریق کاریابی‌ها خبر داد و گفت: کمیته امداد  امام‌خمینی(ره) با هدف اشتغال برای افراد بیکار تحت حمایت این نهاد و به منظور استفاده از توان و ظرفیت کارخانجات، موسسات، و مجتمع های تولیدی و صنعتی از طریق ارائه بسته‌های تشویقی نسبت به اجرای این امر خداپسندانه اقدام می‌کند. 

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام‌خمینی(ره) خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: بسته‌های تشویقی شامل پرداخت 100 درصد حق  بیمه سهم کارفرما به مدت دو سال تا سقف 23 درصد حداقل حقوق و دستمزد مصوب شورای عالی کار پس از اطمینان از واریز حق بیمه به کار گمارده شده توسط کارفرما و اعطای تسهیلات کارفرمایی به ازای هر نفر از مددجویان به‌کارگیری شده یک میلیارد و 500 میلیون ریال، حداکثر تا سقف 40 میلیارد ریال بابت هر کارگاه از اعتبارات قرض الحسنه بانکی است. 

وی افزود: گام نهادن و نیت خیر کارآفرین در این پروسه تاثیرگذار را جهت کاهش آلام و مشکلات نیازمندان ضروری و باعث اجر دنیوی و اخروی دانست که در این راستا ارائه بسته‌های تشویقی کمیته امداد یکی از عوامل انگیزش کارفرمایان برای جذب و بکارگیری مددجویان تحت حمایت است.

انتهای پیام/252

دیگر خبرها

  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • زائرسرای «کرامت ۲» ویژه مددجویان کمیته امداد در مشهد افتتاح شد
  • افتتاح زائرسرای ویژه مددجویان کمیته امداد در مشهد
  • حل مشکلات حقوقی ۳ هزار مددجوی استان البرز از طریق مشاوره
  • توانمندسازی مددجویان هدف اصلی کمیته امداد است
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از ۱۰۰۰ مددجوی زنجانی
  • ارائه خدمات حقوقی به ۱۰۱۶ مددجوی زنجانی‌
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از هزار مددجوی زنجانی
  • خودکفایی ۴ هزار و ۵۹۸ مددجوی استان همدان
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی