Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول هیئت الزهرا دانشگاه شریف گفت: برنامه‌ای  که بر روی آن تمرکز داشتیم و دوست داشتیم سال ۹۹ هم باشد هیئت‌های هفتگی بود و از همان اوایل ۲۸ صفر می‌خواستیم هیئت هفتگی‌ها پا بگیرد.

محمد زاده، مسئول هیئت دانشجویی الزهرا دانشگاه شریف در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو پیرامون برنامه های این هیئت دانشجویی در سال 99 گفت: برنامه‌های هیئت روی تقویم قمری بسته می‌شود یک سری برنامه‌های مثل ایام محرم، فاطمیه، شهادت امام رضا، اربعین و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
.. برنامه‌های روتین هئیت است چه ما باشیم و چه نباشیم چرخی است که می‌چرخد و چند سالی هست برنامه اصلی هیئت بوده اما برنامه ای  که بر روی آن تمرکز داشتیم و دوست داشتیم سال ۹۹ هم باشد هیئت‌های هفتگی بود و از همان اوایل ۲۸ صفر شروع شد می‌خواستیم هیئت هفتگی‌ها پا بگیرد و یک جایی بشود هم دانشجویان و هم افراد محله هفتگی بیان و استفاده کنند. با چند تا از سخنرانان مثل کاشانی صحبت کردیم هدف آتی هدف کوتاه مدت برای سال ۹۹ این بود که هیئت هفتگی‌ها گسترش پیدا کند.
وی با اشاره به فعالیت های جهادی این هیئت دانشجویی افزود : هیئت برنامه جهادی منظمی که مثلا برود مناطق محروم و به طور منظم چیزی بسازد هر ساله نداشته و هر اتفاقی که افتاده برمبنای حوادث و اتفاقات روز بوده است. این گروه‌های جهادی بین بچه‌های هیئت شکل گرفته چه خود هیئت چه خیریه هیئت از زلزله کرمانشاه بگیر که الان چندین واحدی هیئت به کمک خیرین ساختیم و چند هفته اخیرآماده بهره برداری هم هست گرفته تا  موکب خوزستان و لرستان و از سیل جنوب کشور که همین چند وقت اخیر رخ داد و کمک‌ها به صورت سازمان دهی شده جمع و ارسال شد بیشتر مقطعی و با شرایط است اگر کرونا شدت پیدا کند آن موقع آستین‌ها را بالا می‌رنیم.

محمد زاده اضافه کرد: متاسفانه کمک برای ضدعفونی کردن معابر نداریم و علت این است که بچه‌های دانشجوی ما شهرستان‌های مختلف هستند مثلا من خودم الان اصفهان هستم شاید ۱۰ درصد بچه‌ها هیئت باشند بحث پراکندگی نیروی انسانی کار را سخت می‌کند که بخواهیم سازماندهی کنیم به همین دلیل در حال حاضر برنامه ای برای این موضوع نداریم مگر بحران شدت گرفته و نیاز باشد تا ما پای کار بیاییم. 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هیئت الزهرا دانشگاه شریف هیئت هفتگی اردوی جهادی هیئت هفتگی سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۶۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف

تفاهم نامه همکاری فناورانه و دانش بنیان در صنعت روانکار به‌منظور تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه بین شرکت نفت ایرانول و دانشگاه صنعتی شریف منعقد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عصر روز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، تفاهم‌نامه همکاری فناورانه و دانش بنیان در صنعت روانکار با حضور دکتر موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و مهندس اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول منعقد شد.

در این جلسه که با حضور معاون پژوهش و فناوری و برخی از اعضای هیئت علمی دانشگاه شریف همچنین جمعی از معاونین و مدیران شرکت نفت ایرانول برگزار شد، دکتر موسوی طی سخنانی گفت: شرکت نفت ایرانول یکی از بزرگترین شرکت‌های فعال در صنعت روانکار است. وی افزود: با توجه به ظرفیت بالقوه و بالفعلی که دانشگاه صنعتی شریف دارد امیدواریم بتوانیم با همکاری موثر در حوزه‌های مختلف فناورانه و دانش بنیان به موفقیت‌های چشمگیری دست یابیم و با بومی‌سازی ملزومات وارداتی، ارتقا کیفیت و ایجاد ارزش افزوده بالاتر از محصولات پالایشی، با تحولات آینده در روند جهانی هم مسیر شده و توسعه یابیم تا گامی اساسی در فراگیری خودرو‌های الکتریکی و پیشرفت این صنعت برداریم.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف اضافه کرد: با توجه به اینکه صنعت روانکار صرفا اختصاص به خودرو ندارد و نقش اساسی در تمامی صنایع کشور ایفا می‌کند، امیدواریم با برنامه‌هایی که در زمینه داخلی‌سازی مواد اولیه و استفاده از فناوری‌های نوین در تولید محصولات شرکت نفت ایرانول داریم، بتوانیم با حداکثر توان موجود در این دانشگاه، در راستای ارتقای این شرکت در بازار‌های داخل و خارج از کشور همکاری کنیم.

در ادامه این جلسه مهندس اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول نیز ضمن معرفی توانمندی‌های شرکت نفت ایرانول گفت: شرکت نفت ایرانول با سابقه‌ترین شرکت در صنعت روانکار کشور است که با دارا بودن دو پالایشگاه تهران و آبادان، ظرفیت بالایی در حوزه پیشرفت‌های دانش بنیان دارد. ما به دنبال تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و اجرایی شدن پروژه‌هایی در زمینه توسعه و ارتقا کیفیت محصولات، ایجاد ارزش افزوده در محصولات جانبی، بهبود و تحول در فرایندها، بومی‌سازی مواد اولیه، به کارگیری فناوری‌های دیجیتال و هوش مصنوعی و توسعه سرمایه انسانی متخصص هستیم.

وی افزود: با توجه به آینده صنعت روانکار و ورود خودرو‌های برقی در سال‌های آینده باید تحقیقات و پژوهش در راستای محصولات این حوزه از جمله؛ انواع روغن‌های دارای عمر روانکاری بالا و گریس‌های خاص را آغاز کنیم.

در ادامه تفاهم نامه همکاری مشترک بین طرفین توسط دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و مهندس عیسی اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول امضا شد.

در این پایان جلسه مقرر شد با تشکیل جلسات مشترک ماهانه روند توسعه و پیشرفت مفاد تفاهم نامه، بررسی شده و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟
  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد
  • پخش زنده دعای ندبه و کمیل خارج از ایران ادامه خواهد داشت
  • قرآن همه چیز ماست
  • دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و اتکا افتتاح شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • قبرستان‌ تاریخی طرشت زیر پای مسافران ایستگاه مترو دانشگاه شریف
  • ایرانول با دانشگاه شریف هم پیمان شد