Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-26@11:25:12 GMT

تعطیلی پنج شنبه و جمعه مدارس لغو می شود؟

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۰۹۵۶۷

صراط:

محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگوی ویژه خبری که عصر امروز پخش شد، با تبریک ولادت سیدالشهدا، روز پاسدار و اعیاد ماه شعبان به تشریح جزئیاتی درباره آموز های مکمل که این روزها از صدا و سیما پخش می شود پرداخت.

به گزارش مشرق وی گفت: امروز دنیا با بزرگترین وقفه آموزشی مواجه است و قریب به یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون دانش‌آموز در سراسر دنیا از کلاس درس محروم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها کشورها تدارکات مختلفی برای جبران آموزش دیده اند. ما نیز ظرف یکی دو روز بعد از تعطیلات مدارس با همکاریس صدا و سیما آموزش های مکمل تلویزیونی را شروع کردیم. امروز سه شبکه در ۲۸ نوبت به کار آموزش دانش آموزان مشغول هستند. باز خوردهای خوبی هم از این موضوع گرفته ایم و نشانه اش این است که این برنامه ها بارها دانلود می شود.

وی ادامه داد: برای تعطیلی و دایر بودن مدارس، تابع سیاست‌های ستاد ملی کرونا هستیم و متناسب با اطلاعات، آمار استان‌ها و پروتکل‌های وزارت بهداشت این موضوع اعلام می‌شود. آموزش نیازمند تعامل بین دانش‌آموز و معلم است و تلویزیون آموزش یکطرفه دارد و باید معلمان با تعامل بیشتر در این روش تربیت کنیم.

حاجی میرزایی بیان کرد: پیش از این هم آموزش مجازی جسته و گریخته میان دانش آموزان و معلمان بوده است اما می خواستیم این کار به شکل نامنظمی و سلیقه‌ای نباشد برای همین یک شبکه مناسبی را خاص این کار طراحی می کنیم و از پیام رسان داخلی کمک گرفتیم تا بتوانند آموزش را یکسان برای دانش‌آموزان ارائه کنند این کار در حال بررسی فنی است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: با شکل گیری این فضا، مدیر، معلم و دانش‌آموز با وارد کردن کد ملی وارد مدرسه مجازی می‌شوند و همان مناسبات که در مدرسه واقعی است، در اینجا نیز وجود دارد.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: بر اساس گزارش‌های معاونان آموزش ی، تا اسفند سال ۹۸، ۷۰ درصد زمان بندی آموزش و محتوا جلو آمده بود و برای ۳۰ درصد باقی تلاش داریم به روش‌های مختلف آن را جبران کنیم تا سال تحصیلی بدون کاستی در محتوای آموزشی به پایان برسد.

وی درباره جبران عقب ماندگی دانش‌آموزان بیان کرد: در ستاد ملی کرونا این موضوع تصویب شده است که با احتساب آموزش های مجازی که دارد صورت می گیرد، اگر مدارس از نیمه فروردین باز شوند یک ماه به زمان تحصیل اضافه شود. اگر بیش از این مدارس تعطیل باشد، هر زمانی که مدارس باز شدند بین ۴ تا ۶ هفته، به دوره آموزشی اضافه شود. اینطوری سال تحصیلی آسیب نمی بیند. ما دوره ها را بعد از تعطیلات فشرده می کنیم و ۵ شنبه و جمعه هم می توانند مدارس باز باشند و یا ساعت حضور بچه ها در مدارس اضافه شود.

حقوق کادر اداری بیش از معلمان اضافه شد

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود درباره افزایش تا ۵۰ درصدی حقوق فرهنگیان که این روزها محل بحث است، گفت: معلمان و کادر اداری مشمول این افزایش شدند. کادر اداری و کارکنان چون قبلاً از فصل دهم قانون مدیریت کشوری که ۱۰ پارامتر دارد استفاده نکرده بودند الان رقم بیشتری را دریافت کردند اما درباره معلمان چون رتبه بندی در دو نوبت سال‌های ۹۴ و ۹۸ اجرا شده بود، مشمول این موضوع نشدند. رقم افزایش برای این تعداد که ۳۲ درصد را شامل می‌شود، رقم زیادی نبود اما برای ۶۲ درصد دیگر از ۵ تا ۵۰ درصد این افزایش اعمال شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود مهم ترین ماموریت سال ۹۹ آموزش و پرورش را اجرای سند تحول بنیادین مطرح کرد و گفت: ۱۰ بسته تحولی تولید کردیم. هدف این است که دانش‌آموزان به نقطه‌ای برسند که بعد از متوسطه نظری یک مهارت را بلد باشند. در دوره ابتدایی نیز هدف مهم ما این است که افراد به مهارت‌های پایه زندگی و ضروری دست یابند.

وزیر آموزش و پرورش درباره نامگذاری امسال تحت عنوان جهش تولید و مسئولیت آموزش و پرورش گفت: تلاش داریم در بسته تحولی با توجه به شرایط موجود حرکت قابل اندازه گیری انجام دهیم. اکنون بیش از ۸ سال است که از تنظیم سند می‌گذرد و باید در مدرسه برای دانش‌آموزان و معلمان نمایان شود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش سال تحصیلی صراط وزیر آموزش و پرورش دانش آموزان دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۹۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه جا نه، در این یک فقره اما حق با بهروز افخمی بود!

   عصر ایران؛ مهرداد خدیر- با اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری و تقلیل ساعات کار هفته از 44 ساعت به 40 ساعت بحث اضافه شدن یک روز تعطیل دیگر جدی شد و اتاق‌های بازرگانی به تکاپو افتادند و خواستار آن شدند این تعطیلی روز شنبه باشد تا جمعه و شنبه تعطیل باشند زیرا اگر قرار بر تعطیلی پنج‌شنبه‌ها باشد رابطه کاری ایران با دیگر کشورها بیشتر قطع خواهد بود.

  در حالت فعلی شنبه‌ها و یکشنبه طرف‌ها تجاری تعطیل‌اند و جمعه هم ما و در عمل نیز پنج‌شنبه‌ها تق و لق است و از 7 روز هفته 3 روز باقی می‌ماند!

  منطق اقتصادی و تجاری می‌گوید شنبه‌ها اما چون شنبه روز تعطیل و فراغت یهودیان است قبلا هم نوشتم حساسیت ایجاد می‌شود چرا که در 10 فرمان موسای پیامبر هم آمده که 6 روز کار کن و روز هفتم هیچ کاری انجام نده و به فراغت بگذران زیرا خداوند (یهوه) جهان را در 6 روز آفرید و روز هفتم به استراحت پرداخت.

  پدرام سلطانی فعال بازرگانی در نکته سنجی جالب توجهی گفته اشتراک با صدها میلیون مسلمان که جمعه و شنبه تعطیل‌اند نادیده گرفته شده و همۀ نگاه‌ها به 15 میلیون یهودی است که شنبه‌ها تعطیل‌اند.

  یک بار از بهروز افخمی که مواضع شاذ امروز را نداشت رسیدم در کمیسیون فرهنگی مجلس (ششم) برای سینما چه می کنید؟ به طعنه و خارج از مصاحبه رسمی گفت کار من این است که به صرافت قانون نویسی برای سینما نیفتند چون قانون با خواست شما شروع می‌شود ولی در ادامه آن قدر اضافه و پیرایه و تبصره به آن می‌بندند که به قانون دیگری بدل می‌شود!

  روشن است که دولت ابراهیم رییسی که نه گفتمان اختصاصی دارد نه ابتکار ویژه نمی‌تواند تصمیم بگیرد. خود رییس جمهور هم تنها ادبیات رسمی را تکرار می‌کند و تقریبا در هیچ زمینه‌ای نظر مستقل ندارد چون با این حال و هوا بیگانه است و ۴۰ سال در دستگاه قضایی با باید و نباید سپری کرده به عکس احمدی‌نژاد که ابتکارات خاص خود را داشت یا روحانی که کلید مشکلات را در دیپلماسی می جست یا خاتمی که در توسعه سیاسی و تعادل گفتمان های اقتصادی.

  پس این انتظار که دولت رییسی بتواند به تصمیمی درباره پنج شنبه یا شنبه یا هر تصمیم مهم دیگر برسد خطاست. مجلس هم اعلام مراعا کرده یعنی بلاتکلیف. در این فضا روزنامه شهرداری تهران در راستای ماموریت مصرح خود به این موضوع ورود کرده و دو روز پنج شنبه و جمعه را مذهبی و مناسب تعطیل اعلام کرده و شنبه را طبعا مردود دانسته است.

  به این موضوع خیلی پیش‌تر پرداخته بودم و قابل حدس بود اما غرض این است که در حالی که بحث سینمایی نیست ناگهان بگوبم حق با بهروز افخمی بود! افخمی متاخر را نمی‌گویم که زیاده از حد بانمک و شور شده. همان افخمی اواخر دهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰ منظور است که یک چند از پشت دوربین برخاست و بر کرسی نمایندگی مجلس نشست. همین که گفته بود برخی موضوعات اگر قانون نداشته باشند بهتر است یا دست کم مسکوت بمانندچون می خواهی ابرو درست کنی چشم کور می شود و حالا حکایت افزودن تعطیلی پنج شنبه هاست که طبعا برای کارمندان شیرین تر است ولو در برخی ادارات و شرکت ها اجرا شده اما بازرگانان به دنبال شنبه بودند و حالا می بینند پنج شنبه هم دارد اضافه می شود.

  در عرصه ای دیگر خانم کولایی هم درباره رژیم حقوقی دریای خزر همین دیدگاه را داشت که چون به جای اتحاد شوروی و در ساحل خزر با ۴ کشور طرف هستیم وضعیت فعلی که رژیم حقوقی نهایی نشده به نفع ماست.

  بله. گاهی می خواهی ابرو درست کنی و چشم کور می شود و احتمالا اتاقی ها حالا این  حس را دارند. خوش به حال آقای رییسی که موضع خاصی ندارد و در همین سفر پاکستان و سریلانکا همه جا یک حرف را مدام تکرار می کرد. با این وصف باید دید مراعای مجلس و نظر شهرداری به کجا می رسد تا یادمان بیاید حق با بهروز افخمی بود. گاهی دست نزنی بهتر است. مثل قانون بودجه که احمدی نژاد دیر به مجلس ارایه می داد تا کمتر دست کاری کنند و یک بار هم با سی‌دی خالی آنان را دست انداخت!

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: تعطیلی شنبه‌ها به‌جای پنج‌شنبه‌ها؛ چرا احتمال مخالفت قم زیاد است؟

دیگر خبرها

  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • همه جا نه، در این یک فقره اما حق با بهروز افخمی بود!
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود