Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-26@17:49:45 GMT

زندگینامه نورالله علیزاده متولد (۱۳۳۲ –)

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۱۳۰۲۵

زندگینامه نورالله علیزاده متولد (۱۳۳۲ –)

همشهری‌آنلاین – محمد بلبلی: نورالله علیزاده در سنین نوجوانی آواز خواندن را نزد خوانندگان محلی آموخت و به خاطر علاقه و استعداد بسیار به موسیقی با تلاش و توجه توانست مقام‌ها و روایت‌های موسیقی مازندران را بیاموزد.

آشنایی و توانایی اجرای مقام‌ها و ریزمقام‌های موسیقی مازندران از توانایی‌های شاخص آواز خواندن علیزاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نورالله علیزاده در نواختن ساز نی چوپانی یا همان لَلِه‌وا نیز مهارت بسیاری دارد. او نواختن این ساز را نزد استاد حسین طیبی آموخته است.

او علاوه بر احاطه داشتن بر موسیقی مازندران با ردیف‌های سازی و آوازی موسیقی کلاسیک ایرانی نیز آشنایی دارد.  

علیزاده ردیف موسیقی ایرانی را نزد استادان نی‌نوازی چون محمدعلی کیانی‌نژاد، عبدالنقی افشارنیا و جمشید عندلیبی آموخت.

او در نواختن لَلِه‌وا از تکنیک‌های ساز نی بهره بسیار برده و همین مساله باعث تمایز لَلِه‌وانوازی علیزاده نسبت به دیگر استادان شده‌است.

علیزاده با بسیاری از استادان موسیقی مازندران همکاری کرده و در جشنواره‌ها و کنسرت‌های داخلی و خارجی حضوری درخشان داشته‌است.

از آثار منتشرشده نورالله علیزاده می‌توان به آلبوم‌های «اِفتابِ تِه»، «مازرونی حال»، «بهار مونا»، «اِسّارِ سو»، «شِوار»، «بهارانه»، «بهار وارِش» و «بهاری وا» اشاره کرد.

کد خبر 487936 برچسب‌ها مجله سفر به مازندران مجله زندگينامه چهره‌هاي موسيقي نواحي و مقامي

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: موسیقی مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۳۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین گوزن زرد سایت «مانشت و قلارنگ» متولد شد

                                                        به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ علیرضا محمدی با بیان اینکه این گوساله شامگاه سه شنبه زاده شد، اظهار داشت: در روز‌های آینده نیز گوساله‌های دیگری در این سایت متولد خواهند شد.
وی افزود: سال ۱۴۰۰ تعداد ۲۰ راس گوزن بالغ نر و ماده از این سایت به استان خوزستان منتقل شد و باتوجه بروز خشکسالی و اینکه گوزن‌های باقیمانده سایت ایلام در سن باوری و لقاح نبودند، زاد و ولد گوزن زرد ایرانی در سایت احیا و تکثیر "مانشت و قلارنگ" در بهار سال گذشته روی نداد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست ایلام یادآور شد: علاوه بر این گوساله تازه متولد شده، تعداد دیگری از گوزن‌های ماده سایت مانشت و قلارنگ، روز‌های پایانی آبستنی خود را طی می‌کنند و به تدریج گوساله‌های دیگری در این سایت در روز‌های آتی متولد خواهد شد.
محمدی با بیان اینکه سایت مانشت و قلارنگ یکی از موفق‌ترین سایت‌های تکثیر و احیای گوزن زرد ایرانی در سطح کشور است، اضافه کرد: در طی سال‌های اخیر تاکنون ۵۵ راس گوزن بالغ نر و ماده از ایلام به استان‌های خوزستان، یزد و اردبیل ارسال شده است و سال گذشته نیز ۲ راس گوزن نر بالغ از مازنداران به این سایت آورده شد.
وی در خصوص هدف از جابجایی و انتقال گوزن‌ها به دیگر سایت‌های کشور، مطرح کرد: برای حفظ سلامت ژنتیکی گوزن‌ها در نسل‌های بعدی و کاهش لقاح درون خانوادگی، باید گوزن‌های بالغ نر و ماده بین سایت‌های مختلف جابجا شوند.

دیگر خبرها

  • ادامه سرکوب و اخراج استادان و دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا
  • نواختن زنگ سپاس در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • نوسازی و رفع ایراد دستگاه‌های کارتخوان اتوبوس‌ها در پایتخت
  • مهمدی با برتری بر قاتل چنگیز، مدعی قهرمانی المپیک 2024 شد
  • نخستین گوزن زرد سایت «مانشت و قلارنگ» متولد شد
  • ضرورتِ هدایت نخبگان به سمت علوم انسانی
  • مردان متولد این ماه‌ها به سختی عاشق می‌شوند!
  • فراموشی و آلزایمر روی صحنه تئاتر
  • پوتین با هوش مصنوعی بازیگر فیلم زندگینامه خودش شد (+عکس)
  • همت بلندی که ۱۶۰ بومی را صاحب شغل کرد