Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری اصفهان از اعطای ۹ میلیارد تومان از منابعی که صندوق نوآوری و شکوفایی در اختیار صندوق اصفهان قرار داده، به شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌ها خبر داد و گفت: تمامی این تسهیلات به جز یک شرکت، همه در قالب وام قرض‌الحسنه با نرخ چهار درصد و برای تولید محصولات پیشگیری و مقابله با شیوع کرونا ویروس بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهندس احمد ورد در گفت‌وگو با ایسنا، درباره فعالیت صندوق پژوهش و فناوری اصفهان در زمینه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور استان اصفهان برای تولید اقلام و محصولات مقابله با ویروس کرونا، گفت: ما پیش از فراخوان صندوق نوآوری و شکوفایی در تامین مالی تولید محصولات مقابله و پیشگیری از ویروس کرونا در کشور، اقدام به شناسایی شرکت‌های فعال در این حوزه کردیم و پس از فراخوان صندوق نوآوری، به ۳۰ شرکتی که اعلام آمادگی کرده بودند، تسهیلات مورد نیاز را به آنها ارائه دادیم.

وی با اشاره به استقبال شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌های فعال در اصفهان از فراخوان صندوق نوآوری و شکوفایی، اظهار کرد: پس از فراخوان صندوق نوآوری تاکنون به حدود ۱۵ شرکت تسهیلات لازم ارائه شد ضمن آنکه تسهیلات ۵ شرکت دیگر نیز مصوب شده که در روزهای آینده به آنها اعطا خواهد شد.

ورد، با اشاره به اینکه تاکنون ۹ میلیارد تومان از منابعی که صندوق نوآوری و شکوفایی در اختیار صندوق پژوهش و فناوری اصفهان قرار داده، به شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌ها اعطا شده است، گفت: علاوه بر این در حدود ۳ میلیارد تومان از منابعی که در اختیار این صندوق بود به این شرکت‌ها پرداخت شد.

به گفته وی تمامی تسهیلات اعطا شده از سوی صندوق پژوهش و فناوری اصفهان به جز یک شرکت، همه در قالب وام قرض‌الحسنه با نرخ ۴ درصد به شرکت‌های متقاضی پرداخت شده است.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری اصفهان به بیان تولیدات دانش پایه شرکت‌های دریافت کننده تسهیلات در زمینه تولید اقلام و محصولات مربوط به پیشگیری و مقابله با کرونا در استان اصفهان، یادآور شد: شرکت‌های مورد حمایت صندوق نوآوری و صندوق پژوهش و فناوری اصفهان علاوه بر تولید ماسک و ژل ضدعفونی، موفق به ساخت دستگاه تشخیص دمای بدن از روی چهره شده‌اند که در فرودگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

احمد ورد با اشاره به اینکه عمده شرکت‌هایی که از تسهیلات صندوق پژوهش و فناوری اصفهان تسهیلات دریافت کرده‌اند مربوط به شرکت‌های شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و دانشگاه صنعتی اصفهان هستند، گفت: ما در استان "لرستان" نیز در زمینه انعقاد ۲ قرارداد بزرگ به مبلغ ۵.۵ میلیارد تومان به توافق رسیدیم که به زودی به عقد قرارداد منجر خواهد شد.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری اصفهان خاطرنشان کرد: در حوزه تولید کیت تشخیص بیماری کرونا و داروی این بیماری دو شرکت ورود کرده‌اند. هر چند حوزه دارو یک حوزه پر ریسکی است ولی از منابع خود به این دو شرکت تسهیلاتی ارائه کرده‌ایم تا بتوانیم به شکست زنجیره انتقال این ویروس کمک کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صندوق پژوهش و فناوری اصفهان شرکت های دانش بنیان مقابله با کرونا صندوق پژوهش و فناوری اصفهان فراخوان صندوق نوآوری صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت های دانش بنیان میلیارد تومان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۳۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران

رئیس پارک علم و فناوری مازندران گفت: نیازمند افزایش اعتبار صندوق اعتباری فناوری مازندران هستیم و شرکت‌های فناوری به حمایت‌های متعدد برای تولید محصول نیاز دارند. - اخبار استانها -

کریم سلیمانی امروز در حاشیه نشست یوسف نوری؛ استاندار مازندران با دانش‌بنیان‌های استان به تسنیم گفت: نخستین نشست استاندار پس از انتصابش به عنوان نماینده عالی دولت در مازندران، با شرکت‌های دانش بنیان بود و این حاکی از ارج نهادن به این شرکت ها و فعالیت آنهاست.

وی با اعلام اینکه 144 شرکت دانش‌بنیان و 329 هسته فناور در مازندران وجود دارد، افزود: 956 محصول دانش‌بنیان در این شرکت‌ها تولید می‌شود که اگر حمایت شوند به یک هزار و پانصد محصول افزایش می‌یابد.

مدیرکل پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به وجود 12 مرکز رشد در استان، بیان کرد: بنا داریم برای کوتاه‌مدت و در یک و نیم سال و اندی این تعداد را تا دو برابر افزایش بدهیم.

سلیمانی ادامه داد: این مهم را از گلوگاه تا رامسر آغاز کرده‌ایم و اولویت با شهرهای کمتر برخوردار است تا مراکز رشد خلاق تسری پیدا کنند؛ هر خانه‌ای که فارغ‌التحصیل نخبه دارد و برنامه خاصی برای اشتغال ندارد، از این طریق یک سکوی پرشی برای رشد اقتصادی آنها ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از نکات جالب برای سال جاری این بود که هسته‌های دانش‌آموزی و دانشجویی را شکل دادیم؛ زیرا مازندران یک استان دارای آموزش عالی قوی است و فرصت خوبی است که به نحو شایسته از آن استفاده کنیم.

مدیرکل پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به جلسه جامعه نخبگانی استان با یوسف نوری؛ استاندار جدید، گفت: با توجه به اینکه مجموعه ما دارای درجه یا سطح دو کشور است، از استاندار خواستیم که حمایت کنند تا ما هم به سطح یک و هم‌پایه اصفهان و شیراز برسیم چون این ظرفیت وجود دارد.

وی در پایان با اشاره به صندوق اعتباری فناوری مازندران که در حمایت از جامعه دانش‌بنیانی استان نقش دارد، گفت: اعتبار این صندوق 32 میلیارد تومان است و باید پیگیری شود که به 200 تا 300 میلیارد تومان برسد و اگر این اتفاق بیفتد می‌توانیم امیدوار باشیم که ظرف یک دو سال آینده، تعداد محصولات دانش‌بنیان استان به یک هزار و 500 برسد.

به گزارش خبرنگار تسنیم، از مهمترین درخواست‌های جامعه فناور، دانش‌بنیانی و نخبگانی مازندران از استاندار جدید؛ در زمینه استاندارسازی محصولات، عملیاتی شدن مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، رسیدن صندوق علمی – پژوهشی به جایگاه واقعی، رفع تحریم‌های داخلی و برگزاری نشست‌های مستمر بوده است.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان