Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع رژیم صهیونیستی به نقل از نخست وزیر این رژیم و رقیب سرسخت وی از دستیابی به تفاهم برای تشکیل دولت مشترک خبر دادند. ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۴ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،بنیامین نتانیاهو رئیس حزب لیکود و نخست وزیر کنونی رژیم صهیونیستی و بنی گانتس رئیس حزب موسوم به«حوسن لیسرائیل» مدعی دستیابی به تفاهماتی برای تشکیل یکپارچه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خبر در پی نشست نتانیاهو و گانتس در آخرین ساعات شب گذشته و در بیانیه ای مشترک اعلام شد.

در بیانیه مشترک صادره پس از جلسه مذاکرات میان نتانیاهو و گانتس در مقر نخست وزیری رژیم صهیونیستی که هشت ساعت به طور انجامید، آمده است امروز نشست دیگری با هدف دستیابی به توافق نهایی و امضای آن برگزار می شود

بر اساس تفاهمات به دست آمده، دولت وحدت به صورتی که نخست وزیر متناوب و چرخشی باشد، تشکیل خواهد شد بر این اساس که ابتدا نتانیاهو به مدت هجده ماه نخست وزیر می شود و پس از وی، گانتس هم به مدت هجده ماه نخست وزیری را برعهده می گیرد. در ائتلاف دولتی هم احزاب لیکود، حوسن لیسرائیل، شاس، یهودوت هتوراه و ائتلاف احزاب راسترای یامینا حضور دارند.

رادیو رسمی کان رژیم صهیونیستی در این باره گزارش داد از جمله مسائلی که مورد اختلاف دو طرف بوده و درباره آن هم بحث و بررسی صورت رفت، این مسئله است که چه کسی منصب وزیر دادگستری را برعهده گیرد و نیز تضمین ها برای عملیات چرخشی بودن ریاست دولت است، بر اساس تفاهمات ابتدا نخست وزیری را برعهده می گیرد.

ارزیابی ها نشان می دهد که حزب حوسن لیسرائیل رغبتی به دستیابی به پست وزارت خارجه ندارد، چرا که گابی اشکنازی به این منصب اهتمامی نشان نمی دهد، چرا که وی به مدت یک سال و نیم وزیر خارجه  خواهد شد تا گانتس پس از تصدی نخست وزیری بر اساس توافقنامه چرخشی شدن نخست وزیری، از منصب وزارت امنیت دست بکشد.

در مقابل برخی اعضای حزب حوسن لیسرائیل خواستار وزارت بهداشت یا وزارت امنیت داخلی یا دادن امتیاز از سوی حزب لیکود در ارتباط با منصب ریاست کنست(پارلمان) هستند.

بر اساس گزارش رادیو رژیم صهیونیستی، گانتس مخالفتی با تعیین مجدد یولی ادلشتاین به عنوان رئیس کنست ندارد، ولی احزاب حزب وی در کنست فشارهایی بر ژنرال و رئیس اسبق ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی وارد می کنند تا مانع تصدی مجدد ریاست کنست توسط ادلشتاین از اعضای حزب لیکود نتانیاهو شود. با توجه به اینکه ادلشتاین توضیح داده است یا باید رئیس کنست یا وزیر خارجه شود، بنابراین کوتاه آمده حزب حوسن لیسرائیل از پست وزارت خارجه ممکن است این مشکل را حل کند.

از جمله مسائلی که در دیدار نتانیاهو و گانتس مطرح شده با توجه به بحث و بررسی درباره منصب نخست وزیری و با توجه به کیفرخواست و محاکمه ای که انتظار نتانیاهو را می کشد، گانتس باید با تدوین و تصویب قانونی موافقت کند که به نتانیاهو اجازه دهد مسئولیت نخست وزیری را برعهده بگیرد.

اما منابعی در حزب حوسن لیسرائیل گفته اند که برخی در این حزب تاکید می کنند با تعیین نتانیاهو به عنوان وزیر پس از انجام چرخشی شدن ریاست دولت مخالف هستند، آنها همچنین بر موضع خود مبنی بر مخالفت با تعیین ادلشتاین به نوان رئیس کنست تاکید می کنند.

با پیشرفت در مذاکرات تشکیل دولت به اصطلاح وحدت رژیم صهیونیستی «تامنو شطه» عضو کنست جدایی خود را از «ییش عتید» و پیوستن خود را به حزب گانتس اعلام کرد.

انتهای پیام/

R36361/P/S8,90/CT10

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی نخست وزیری نخست وزیر بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۴۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتانیاهو: درخواست حماس برای توقف کامل جنگ غزه را نخواهیم پذیرفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العربیه، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با ادعای اینکه درخواست حماس برای توقف کامل جنگ و خروج نیروهای اسرائیلی از غزه «غیر قابل‌قبول» است، افزود: «پذیرش درخواست حماس به معنای پذیرش باقی ماندن این گروه در قدرت و همچنین تسلیم شدن در مقابل ایران است.»

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه با اشاره به اهداف اعلامی کابینه جنگ افزود: «تا رسیدن به اهداف جنگ به نبرد در غزه ادامه می‌دهیم.»

وی در ادامه با تاکید بر سیاست تغییر وضعیت ژئوپلیتیکی غزه پس از پایان جنگ گفت که عدم تحقق این امر موجب خروج تیپ‌های حماس از مخفیگاه‌ها، به دست گرفتن مجدد قدرت در نوار غزه و تسهیل در روند بازسازی زیرساخت‌های نظامی در این باریکه خواهد شد.

نتانیاهو در ادامه مدعی شد که تن دادن به خواسته‌های جنبش حماس راه را برای تهدید امنیت اسرائیلی‌ها در شهرک‌های اطراف جنوب غزه و سراسر کشور تسهیل می‌کند.

این اظهارات نتانیاهو در حالی مطرح می‌شود که جنبش حماس بر خواسته‌های پیشین خود مبنی بر بازگشت آوارگان فلسطینی به شمال غزه و توقف پایدار جنگ تاکید می‌کند.

به نوشته العربیه نخست وزیر رژیم صهیونیستی در روند مذاکرات صلح با فشارهای داخلی متناضی دست به گریبان است. در حالی که خانواده اسرای اسرائیلی از طریق تظاهرات روزانه به دنبال حصول توافق میان اسرائیل و جنبش حماس هستند؛ نیروهای افراطی خواهان رد پیشنهادات حماس و حمله به رفح هستند.

به گفته مقامات اسرائیلی تقریباً ۱۲۹ اسیر اسرائیلی همچنان در غزه حضور دارند که از این تعداد ۳۵ نفر از آنها در حملات رژیم به نوار غزه کشته شدند.

کد خبر 6097398

دیگر خبرها

  • چراغ سبز آمریکا به رژیم صهیونیستی برای عملیات «محدود» در رفح
  • رد شدن توافق آتش‌بس از سوی نتانیاهو
  • چرا نتانیاهو نمی‌خواهد جنگ در غزه تمام شود؟
  • نتانیاهو: نابودی حماس نزدیک است
  • نتانیاهو: پیش‌شرط‌های حماس به معنای تسلیم شدن مقابل ایران است
  • نتانیاهو : پیش‌شرط‌های حماس به معنای تسلیم شدن مقابل ایران است
  • مقام صهیونیست: نتانیاهو اسرائیل را به پرتگاه می‌کشاند
  • نتانیاهو: پذیریش شروط حماس یعنی تسلیم شدن در برابر ایران
  • نتانیاهو: درخواست حماس برای توقف کامل جنگ غزه را نخواهیم پذیرفت
  • نتانیاهو: شروطی را که به معنای تسلیم‌شدن ما باشد، نمی‌پذیریم