Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@13:16:03 GMT

۸ توصیه‌ تغذیه‌ای برای پیشگیری از کرونا + عکس

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۱۵۳۲۵

۸ توصیه‌ تغذیه‌ای برای پیشگیری از کرونا + عکس

دکتر کورش صمدپور با انتشار مطلبی ۸ توصیه ساده و مهم برای پیشگیری از بیماری کرونا ارایه کرد. ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۲ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اکثر پزشکان تاکید دارند که برای مقابله با ویروس کرونا باید سیستم ایمنی بدن را تقویت کرد و بهترین راه برای بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن تغذیه مناسب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دکتر کورش صمدپور، متخصص تغذیه در مطلبی توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از بیماری کرونا ارائه کرد که در ادامه آمده است:

«کمبود دریافت غذایی و ویتامین‌هایی مانند ویتامین C، D و E احتمال ابتلا به بیماری‌های مختلف از جمله بیماری‌های تنفسی و کرونا را افزایش می‌دهد». 

1- مصرف روزانه 3 واحد از گروه سبزی‌ها (به جز سبزی‌های نشاسته‌ای) و حداقل 2 واحد میوه

2- اجتناب از مصرف سوسیس، کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین

3- خودداری از مصرف غذاهایی که کامل پخته نمی‌شود مانند تخم‌مرغ عسلی

4- مصرف هویج و کدو حلوایی در مصرف روزانه

5- مصرف پیاز به دلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا

6- استفاده از منابع پروتئین روزانه مانند حبوبات یا تخم‌مرغ

7- خودداری از مصرف غذا و مایعات در مکان‌های نامطمئن

8- مصرف روزانه سبزی یا سالاد همراه با آب لیمو ترش یا آب نارنج تازه

بهبود حال بیماران بستری کرونا با روش‌های ساده تغذیه‌ای

انتهای پیام/

R1539/P/S2,24,1302/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۵۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از پیشگیری آسان تا درمان مشکل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک با توجه به نامگذاری ۹ می‌ مصادف با ۱۹ اردیبهشت بعنوان رز جهانی تالاسمی گفت: هدف از نامگذاری این روز، توجه به بیماران مبتلا، فراهم آوردن امکانات درمانی مطابق با استاندارد‌های جهانی و ترویج پیشگیری از تولد نوزادان تالاسمی است.
دکتر میرشفیعی افزود: تالاسمی یک  اختلال خونی ژنتیک است که به دلیل شکل گیری غیر طبیعی هموگلوبین و کم خونی ایجاد می شود که فرزند از پدر و مادر دارای تالاسمی نوع خفیف به ارث می برد.
او با بیان اینکه تالاسمی به دو شکل مینور و ماژور (شدید) وجود دارد، گفت: اختلال ژنتیکی تالاسمی از طریق ژن‌ها از والدین به کودک به ارث می‌رسد و زمانی که یکی از والدین یا هر دوی آنان حامل این ژن باشند، احتمال ابتلای کودک نیز وجود دارد و در صورت ابتلای پدر و مادر به بیماری تالاسمی مینور یعنی فُرم خفیف بیماری هستند ۲۵ درصد شانس ابتلا به بیماری تالاسمی ماژور ۵۰ درصد احتمال ابتلا به تالاسمی مینور و ۲۵ درصد هم تولد فرزند سالم وجود دارد که این بستگی به این دارد که کدام ژن معیوب از پدر و مادر را دریافت.
میرشفیعی افزود: بزرگ شدن جمجمه، بزرگ شدن استخوان‌های صورت، رنگ پریدگی و پهن شدن بینی از جمله علائم مبتلا به بیماری تالاسمی است و بیماری‌های قلبی، کلیوی، اختلالات تیروئید و پوکی استخوان به خاطر خون سازی غیرموثر از عوارضی است که این بیماری بر روی فرد می‌گذارد.
او گفت: خوشبختانه از سال ۷۶ تاکنون بروز بیماری تالاسمی در سطح استان نداشتیم و طی ۱۵ سال گذشته هیچ بیمار مبتلا به تالاسمی ماژور (شدید) متولد شده در استان نداشتیم.
رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک دراستان ۱۳ بیمار مبتلا به تالاسمی وجود دارد که تحت حمایت‌های درمانی و پزشکی هستند و با رایزنی‌هایی که با وزارت بهداشت انجام شده این بیماران مشکلی برای دریافت دارو ندارند.
هشتم ماه می‌مصادف با ۱۹ اردیبهشت به نام روز جهانی تالاسمی نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • تاثیرات شگفت انگیز مصرف روزانه پیاز
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است
  • ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند
  • سبزی‌های بی‌نظیر برای کنترل قند خون